jah, gondolom , ezekről hallottam jót.
De mindehol van kivétel, nekem volt Diadora, TCX, meg most van ALPINE-
messze a legkényelmesebb, és még kiscipő sincs benne
Mikor megyünk Tapolcára?
Hallgatnak mint a sír mi?
Szerintem ez az oldal írta nekem a 30 ezer Ft-s szállítási díjat egy sisakra.
Az az oldal, amit Zolika ajánlott nem rossz, 15 ezer egy ilyen SixSixOne sisak.
Ezek a márkák egyébként, One, 661, Airoh MX körökben ugye komoly névnek számítanak? Mert én még lemaradtam annál, hogy AGV, Axo és Shoei a márka.
Részemről egyre reménytelenebb a küldöldi felszerelésrendelés.
A legjobb persze az lenne, ha egy oldalról meglenne minden, de ez teljesen lehetetlennek tűnik.
Ahol van sisak és olcsó is, ott semmi más nincs szóba jövő árban, ahol meg csizma van, ott sisak nincs, így a külön-külön felszámolandó szállítás miatt jó drága lenne végül minden.
fcmoto.de-innen kb. 10 euró lenne a szállítás díja úgy, hogy akár a DHL-nek fizetem ki kézbe az árat.
Itthon próbáltam, az Airoh sisakok elég szimpatikusnak tűnnek, a rendesen meghajlított állvédő is tetszik, de érdekes, hogy sehonnan nem lenne meg 35k alatt.
Az universalmotor tényleg a legjobb hely, ha meg tudod oldani, hogy bemenj az üzletbe. Viszont nekem is van velük egy kicsit kellemetlen tapasztalatom, ami végül jól sült el. Pannonhalmán októberben a csapatbajnokin akartam venni sisakot, egy no fear prime 2008-as modellt, viszont csak a 09-es modell volt ami a méretem lett volna +6000-el drágább talán, de annak meg a színe nem tetszett, így abban maradtunk, hogy megnézik nekem a raktárban/üzletben, hogy van-e azokból a színekből ami tetszik nekem és rámcsörögnek a hét folyamán. Ez csütörtökig nem történt meg és rendeltem angliából egy 2009-est (amiből tudtam mi a jó méret) közel 10 ezer forinttal olcsóbban (szállítási költséggel együtt).
Hamár előhoztad ezt az universalmotort akkor megosztanám a tapasztalatomat velük kapcsplatban! Január 31.-én rendeltem tőlük pár alkatrészt a motoromhoz! Tegnap kaptam meg őket! Kicsit röhelyes ez a több mint 1 hónapos átfutási idő ! Kb 7-8 alkalommal felhívtam őket már, elfelejtették, ez nincs raktáron, az nincs raktáron ...! A racetech márka amit forgalmaznak az nálam nagyon elmaradt az elvárásaimhoz képest! Egy ufo burkolat kb 2 szer olyan vastag mint ez a gagyi racetech!
Azt hiszem, hogy a dolog sokkal lényegesebb minőségi oldalát kipipálhatjuk, mivel vagy One Industries, vagy O'neal, vagy Airoh sisak lesz a kiválasztott.
Csak a dizájnt kell eldöntenem.
Sajnos az egyik angol webshop valami kegyetlen 26 ezer Ft-ot számolna fel egy sisak kiszállításáért ide, így másik beszerzési hely után kell néznem.
De mindehol van kivétel, nekem volt Diadora, TCX, meg most van ALPINE-
messze a legkényelmesebb, és még kiscipő sincs benne
Mikor megyünk Tapolcára?
Hallgatnak mint a sír mi?
Mondhattad volna előbb is
Egy haveromnak viszont a Boxer jól birta (2 év simán).
és a közepeje lyukadt át a lábtartótól
axo viszont egy kalap fos...olyat véletlenül se vegyél
Rihno, nem füzök sok hozzá sok jót
Csizma, alpine, gearne, Sidi ezek fox
Mert azt ajánlott egy ismerősöm 32k körül.
Az az oldal, amit Zolika ajánlott nem rossz, 15 ezer egy ilyen SixSixOne sisak.
Ezek a márkák egyébként, One, 661, Airoh MX körökben ugye komoly névnek számítanak? Mert én még lemaradtam annál, hogy AGV, Axo és Shoei a márka.
http://www.chainreactioncycles...
Ez ugye nem biciklis sisak, mert elég sok bringa alkatrészt is árulnak itt.
Én ezt az oldalt ajánlanám,meg Pl 1 ijesmi bukot, igaz nem az olcsobbik fajta, de szerintem Kib@szott jó
chainreactioncycles.com
térd,könyök és vesevédőt is innen rendeltem szintén október körül, de az már lehet november volt
A legjobb persze az lenne, ha egy oldalról meglenne minden, de ez teljesen lehetetlennek tűnik.
Ahol van sisak és olcsó is, ott semmi más nincs szóba jövő árban, ahol meg csizma van, ott sisak nincs, így a külön-külön felszámolandó szállítás miatt jó drága lenne végül minden.
fcmoto.de-innen kb. 10 euró lenne a szállítás díja úgy, hogy akár a DHL-nek fizetem ki kézbe az árat.
Itthon próbáltam, az Airoh sisakok elég szimpatikusnak tűnnek, a rendesen meghajlított állvédő is tetszik, de érdekes, hogy sehonnan nem lenne meg 35k alatt.
Ott max Airoh sisakot kaphatok, az is 35k. (bár az ebayen sem sokkal olcsóbb)
hááát...én nem kockáztatnám be
ha budaörs közelében laksz,akkor menj el hétvégéb az universalmotorhoz
bukó akciók is lesznek
Csak a dizájnt kell eldöntenem.
Sajnos az egyik angol webshop valami kegyetlen 26 ezer Ft-ot számolna fel egy sisak kiszállításáért ide, így másik beszerzési hely után kell néznem.
Ti egyébként hogy választottatok sisakot?
Az az igazság, hogy egyik szebb, mint a másik, és igencsak nehéz a döntés, melyik lesz az igazi. (főleg, hogy netes kép alapján kell döntenem)