Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok,küldd el vele aztán átmegyek érte
mennyiben állapodtunk meg végül?5000?
bartha sanyi?
elküldhetem vagy szombaton jön egy ismerösöm aki hajduszoboszlói ő el tudja addig vinni
ok és mi legyen?küldöd megint?
sisakot, csizmát mindenképp próbáld fel. az látatlanban elég rizikós.
milyen protektoring? mennyi a keret rá?
írj egy mailt.
visszajött. nem tudom mit b..sztam el....
Szia!
próbáltalak már hívni többször már vagy két hete.
nem kaptam meg a 400-asra a telóvédőket+vezetőket
biztos emlékszel.valami info?
üdv yz-wr 250f-hez uj alkatrészek eladók pl uj komplett blokk 260eft,de van uj blokk alkatrészeire bontva is,de bármely alkatrészt tudok gyári ujat is hozni pl gyári yamaha titánszelep 18eft/db stb. a blokkok egyébként a francia Scorpa gyár T-ride 250 modelljéből származnak, de összes alkatrésze egyezik/mivel yamaha blokk van bennük.csak 250eshez. tel az adatlapon
44-es csizma, M-es sisak, protektoring lenne a legfontosabb.
Eddig beértem egyszerűbb kinézetű sisakokkal is (bár O'neal pl. angliából meglett volna 15-ért, ha nem lett volna kicsi rám), de most láttam pár 35 ezer Ft-s Airoh-t élőben és kicsit elcsavarták a fejem ezek a sisakcsodák.
50% kicsit erős elképzelés.
milyen felszerelésre lenne szükséged? lehet tudok segíteni..
így van....nem éri meg elesni...
Sajnos nekem is megmondták többet is, hogy egy luxusmotort vettem a YZ250F-fel.

De azért még reménykedem benne, hogy nem időzített bankkártyabombát vettem és sok szép napot fogok vele motorozni.
Már csak 2 nap, szombat este már nálam lesz a bébi.

Sajnos anyagilag annyira, de annyira felélőttem a határaimnak, hogy most komolyan meg kell gondolnom, honnan és milyen felszerelést vegyek majd hozzá.
Abban bíztam, küldöldi webshopokból simán lehet 50 ezret is spórolni, egy itthon 100-ból kihozható tételben, de most úgy néz ki, kb. egy árban van minden, csak a nagyon nagy és nagyon kicsi méreteket akciózzák durván.

Abba bele sem gondolok, mi lesz, ha egy hét után lerobban a gyönyörű motorom. (csak azzal vigasztalom magam, hogy most az egyszer nem ugrottam bele a legelső ajánlatba és végül a legjobbat sikerült megtalálnom)
Én a 250f-ben 4 óránként cserélem az olajat, az a legjobb tuning és szerviz. De a kérdésedből ítélve még nem tudod, hogy a benzin és az olaj kerül egy crossmotor fenntartásában a legkevesebbe. Pályabelépő, pályáig eljutni, gumi, lánc, alkatrész, ruha, kórházi kezelés :) jóval többe lesz mint a benzin és olaj.
Helló!
a kérdésed feltételével számomra kiderült hogy kezdő vagy. ne értsd félre nem akarlak lenézni meg semmi, csak tanácsot adnék!
nagyon jó motor a 450-es yzf és azt mondják megbízható is de nem feltétlenül ajánlom olyasvalakinek ezt a kurv@erős crossmotort aki kezdő. rengeteg meglepetést okozhat és nem feltétlenül az a megfelelő teljesítmény. attol hogy nagy és erős még nem biztos hogy a legjobb....
szoval ha egy picit is adsz a tanácsomra átgondolod azt hogy lehet hogy elég egy kissebb teljesítményű motor is.
ha esetleg rosszul itéltem meg azt h kezdő vagy sajnálom, és akkor nem szóltam semmit.
minden jót!
hello mindenkinek szeretnék venni egy cross motrot csak még nem tudom eldönteni hogy miet vegyek a kérdésem az volna hogy a yamaha yzf 426-os mennyi a fogyasztása 100km és mennyi üzemóránál kell cserélni az olajat kb! válaszotokat előre is köszönöm..
Pénteken már nem dolgozom(12-én) de akkor vizsgázom délután
meg szombat reggel(13-án) szerintem a szombat délután az jó
Mármint jövő hét közepe valamikor.
Főnök akkor ezek szerint készen lett a gép? Mielőtt megyek ki hazanézek csak azért hogy erdőzzünk egyet! Benne vagy? Mondjuk nem biztos, hogy hétvégén megyek haza, mert vasárnap lehet repülök...hétközben is OK neked a dolog vagy kizárt?
Sziasztok!
Nem akarok duplánzni, de végülis ez a krosszos topic, hátha itt több a tapasztalat ilyen téren, mint a ruházati ropicban:

Krosszmotorra szeretnék valami nadrágot.
A szokásos csicsa krossznadrágok helyett azt hiszem egy ilyen enduro nadrág szimpatikusabb lenne.
Ezeket szerintetek a csizmára ráhúzva szokás hordani? (vagy terepen minden nadrágot a csizma szárába bedugva a divatos?)
Bocsássatok meg rosszul fogalmaztam!
váltóolajra gondoltam!
köszi
jaha a tárcám is üres + a féktárcsa jó, a teló + majd holnap kiderűl mennyire sikerált, mert megyek vele 1 kört, de vasárnap estére tutira kiderül majd megírom ( megkezdjük az évet a kis csapattal ),
Attól függ mekkora az a kör
Pedig mit gondolkodtam ezeken is,nehogy kimaradjon valami
Ha futok egy doboz olajjal egy kört ,az má fáradtolajnak minősül