Csá, Sanyiról semmi hír.
Én is ma mentem 1 kicsit a környéken, jobban húztam a gázt.
Ki is döglöttem, szerncse nem mentem el pályázni mert meg haltam volna
Gurultál is, ma?
Szevasztok :D
Van nekem egy Yz 125 öm és szeretném megtudni hogy körülbelül milyen időközönként és milyen összegekért lehet ezt szervizelni!
VÁlaszt előre is köszönöm
Szevasztok :D
Van nekem egy Yz 125 öm és szeretném megtudni hogy körülbelül milyen időközönként és milyen összegekért lehet ezt szervizelni!
A cross pályán a domb elugrójáig sosincs gond senkivel de már a levegőben és a földet éréskor igen
Nem egyszerű sport ez aki ezt műveli tudja! És az ember mindig a saját hibáiból tanul!
HagaNRG az új is zsákba macska nem csak a használt motor mert újnál is gyorsan rá fogják hogy a te hibádból ment tönkre. Ha vigyázol a gépre és betartod a szervizeket akkor hidd el nem lesz gond !
A telót + én csináltam, segítséggel
Én is ma mentem 1 kicsit a környéken, jobban húztam a gázt.
Ki is döglöttem, szerncse nem mentem el pályázni mert meg haltam volna
Gurultál is, ma?
Jó lett a teló nagyon, köszönöm a segítséget.
A féktárcsa is jó ajánlom mindenkinek mégse 67ezer.
Sofőrről tudsz valamit ( dolgozik non-stop ) ?
Nem egyszerű sport ez aki ezt műveli tudja! És az ember mindig a saját hibáiból tanul!
HagaNRG az új is zsákba macska nem csak a használt motor mert újnál is gyorsan rá fogják hogy a te hibádból ment tönkre. Ha vigyázol a gépre és betartod a szervizeket akkor hidd el nem lesz gond !