még egy dolgot fel feddnék itt a fórumon ha valakit esetleg érdekel 2001-töl lévő yamaha motorokra megvan a szervízkönyv ha valakit esetleg érdekelne megírom a elérhetőségét.
Nomex te küldj egy e-mailt a címemre kint van az adatlapomon és visszaküldöm a robbantott ábrákat!
az usában tényleg ilyen csonkos megoldással adták ki ezeket a mocikat csak europában voltak tölcséres végüek az én yamahám 2001 es és nem ilyen a kipufogója az enyémnek olyan amilyen képet ki tettem .
én azért vettem ezt az évjáratot hogy majd nem kerül sokba az alkatrész hozzá mert hogy öreg :)
de sajnos szembesültem az alkatrész árakkal hogy ebbe is ugyan annyiba kerülnek a dolgok mint egy 2005-ös be vagy 2007-es be mert a főbb alkatrészek megegyeznek 2001-től 2009-ig sőt egy csomó alkatrész ugyan az a blokkban mint a 10-es ben
Köszönöm a választ laller!
még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen olajat ajánlotok yz 125-be?95 évjárat. ja és ha lehet szó róla akkor érdekelne az a robbantott ábra, ha valami módon elküldenéd hálás lennék!
köszönettel: Én
Nyugtassatok meg, hogy ha belülről is olyan állapotban lesz a motor, mint amilyennek kívülről tűnik, akkor annyira nem nyúltam mellé ezzel a vásárlással.
Legnagyobb USA krosszfórumon azt mondták többen is, hogy ne várjam, hogy gratuláljanak a vételhez, mert 10-ből 9 ember azt mondta, hogy ha se milliomos, se szakember szerelő nem vagyok, akkor hagyjama fenébe az ilyen korú 4T krosszmotorokat és inkább vegyek egy 125-ös KTM EXC-t. (amit én meg is próbáltam, de ha egyszer minden hobbimotor lerongyolt állapotban fogadott)
A jövendőbeli motoromon elég fura kipuffogó van. A tulaj azt mondja, hogy USA-beli típus, így nem a tölcsérben végződő dob van rajta.
A Youtube-on viszont akárhány YZF-et nézek is meg, mindegyiknek ugyanaz a tölcsér végű kipuffogója van, mint az itthoniaknak is.
Nekem is szuperál a gép, ma voltam 1 kicsit erdőzni
Szombaton ha nem fog fázni a "pics@'m " akkkor Phalma
Telók jók lettek?
vasárnap megyek ki motrozni ,
és majd szerdán megyek melózni ha nem esek nagyot .
Nomex te küldj egy e-mailt a címemre kint van az adatlapomon és visszaküldöm a robbantott ábrákat!
én azért vettem ezt az évjáratot hogy majd nem kerül sokba az alkatrész hozzá mert hogy öreg :)
de sajnos szembesültem az alkatrész árakkal hogy ebbe is ugyan annyiba kerülnek a dolgok mint egy 2005-ös be vagy 2007-es be mert a főbb alkatrészek megegyeznek 2001-től 2009-ig sőt egy csomó alkatrész ugyan az a blokkban mint a 10-es ben
még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen olajat ajánlotok yz 125-be?95 évjárat. ja és ha lehet szó róla akkor érdekelne az a robbantott ábra, ha valami módon elküldenéd hálás lennék!
köszönettel: Én
uga modell..jó vicc
Legnagyobb USA krosszfórumon azt mondták többen is, hogy ne várjam, hogy gratuláljanak a vételhez, mert 10-ből 9 ember azt mondta, hogy ha se milliomos, se szakember szerelő nem vagyok, akkor hagyjama fenébe az ilyen korú 4T krosszmotorokat és inkább vegyek egy 125-ös KTM EXC-t. (amit én meg is próbáltam, de ha egyszer minden hobbimotor lerongyolt állapotban fogadott)
ltes.hu_.jpg[/IMG]
Erről a motorról lenne szó
A Youtube-on viszont akárhány YZF-et nézek is meg, mindegyiknek ugyanaz a tölcsér végű kipuffogója van, mint az itthoniaknak is.
Nem tudja valaki, hol lehetne ennek utána nézni?
és szerintem ha valahogy rá is lehetne faragni,akkor se működne jól
halott dolog