Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kell van hozzá könyvem,netről nem leszedhetős Rajzról nem tudom,hogy tudtok szerelni
meg egy kis léxűrő olajat is
Fékolaj,váltó olaj vagy 2t olaj esetleg teló olaj?
milyen olajat ajánlotok yz125-be?
Tárca?
Nekem is szuperál a gép, ma voltam 1 kicsit erdőzni
Szombaton ha nem fog fázni a "pics@'m " akkkor Phalma
Telók jók lettek?
Szasz Cssipi, Tudsofőr, megvan a féktárcám ,
vasárnap megyek ki motrozni ,
és majd szerdán megyek melózni ha nem esek nagyot .
köszi, küldöm a címem!
még egy dolgot fel feddnék itt a fórumon ha valakit esetleg érdekel 2001-töl lévő yamaha motorokra megvan a szervízkönyv ha valakit esetleg érdekelne megírom a elérhetőségét.
Nomex te küldj egy e-mailt a címemre kint van az adatlapomon és visszaküldöm a robbantott ábrákat!
az usában tényleg ilyen csonkos megoldással adták ki ezeket a mocikat csak europában voltak tölcséres végüek az én yamahám 2001 es és nem ilyen a kipufogója az enyémnek olyan amilyen képet ki tettem .
én azért vettem ezt az évjáratot hogy majd nem kerül sokba az alkatrész hozzá mert hogy öreg :)
de sajnos szembesültem az alkatrész árakkal hogy ebbe is ugyan annyiba kerülnek a dolgok mint egy 2005-ös be vagy 2007-es be mert a főbb alkatrészek megegyeznek 2001-től 2009-ig sőt egy csomó alkatrész ugyan az a blokkban mint a 10-es ben
Köszönöm a választ laller!
még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen olajat ajánlotok yz 125-be?95 évjárat. ja és ha lehet szó róla akkor érdekelne az a robbantott ábra, ha valami módon elküldenéd hálás lennék!
köszönettel: Én
késő.
amúgy meg szerintem ne nagoyn vegyél ilyen régi 4t-t...
Ettől még lehet USA, úgy látom ha az azokon lévő fekete szűkítőt vágják is le, ugyanúgy fog kinézni.
teccik látni?
mármint usa modell..
ez egy gyári dob,csak le van vágra,vagy szedve róla az a kis csonk...
uga modell..jó vicc
Ne pánikolj előre teljesen felesleges,használd ne agyalj..ha szétakar esni ugyis szétesik .
Nyugtassatok meg, hogy ha belülről is olyan állapotban lesz a motor, mint amilyennek kívülről tűnik, akkor annyira nem nyúltam mellé ezzel a vásárlással.
Legnagyobb USA krosszfórumon azt mondták többen is, hogy ne várjam, hogy gratuláljanak a vételhez, mert 10-ből 9 ember azt mondta, hogy ha se milliomos, se szakember szerelő nem vagyok, akkor hagyjama fenébe az ilyen korú 4T krosszmotorokat és inkább vegyek egy 125-ös KTM EXC-t. (amit én meg is próbáltam, de ha egyszer minden hobbimotor lerongyolt állapotban fogadott)
Mit nézzek rajta?Semmi értelme
Előző kommentet elszúrtam, itt a kép.
[IMG]http://kepfeltoltes.hu/100218/P1050915_www.kepfelto
ltes.hu_.jpg[/IMG]

Erről a motorról lenne szó
A jövendőbeli motoromon elég fura kipuffogó van. A tulaj azt mondja, hogy USA-beli típus, így nem a tölcsérben végződő dob van rajta.
A Youtube-on viszont akárhány YZF-et nézek is meg, mindegyiknek ugyanaz a tölcsér végű kipuffogója van, mint az itthoniaknak is.

Nem tudja valaki, hol lehetne ennek utána nézni?
tökre nem ugyan ugy néz kik,totál nem illik rá
és szerintem ha valahogy rá is lehetne faragni,akkor se működne jól
halott dolog
nem tudnád nekem megnézni esetleg ha lehetne jó lennne kössz elöre is