Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a másik meg hogy az idős 2T motorokat imádom, imádok szerelni( RD vagy jawa mellett majd lehet jó sokat ) és ha azok nem mennének akkor ott az XT
ti tudjátok
más dolgában mindig okosabb az ember
*ha én már, viszont
a másik dolog meg hogyha motor csere lesz akkor valószínű hogy még azért fog megmaradni az XT mert h én ár nem használom annyit akkor apámnak lehet hogy kéne és akkor viszönt családban maradna és Ő segítene nagyobb motor vásárlásában
nem tudom mi lesz jövőre, XT-t azért nem akarom eladni mert nagyon keveset fogyaszt, bármikor el tok menni vele motorozni, mellékesen 2 hétre kapok kb 1 tank benzint, na egy tank benzin az XTvel jobb eseteben 350km-re elég, na egy tank benzin egy 350 2Tben háááát, messze van még a jövő nyár vége(akkor rakhatom nagy A-ra)
én 14 éves korom óta :) motorba segítettek megvenni felesbe
motor generál meg egyebeket az én zsebemből kell :S de vmit vmiért szóval nem állok neki itt sajnáltatni magam :) inkább nem bulizok ha nem motor nuku pia, cigi stb
sztem ad el az xt-t most otthon áll néha használod ? meg fizetni utána az adókat stb ... alkatrész
amikor jó az ára érdemes eladni aztán akkor venni vmi 400as vagy nem tudom milyen motort.
*nem az XTért dolgoztam, motorért, ha apám nem látja meg tesztmotorként 500ért a szalonban akkor soha nem vettem(vettük, mert még így se tudtam az egész árát összeszedni) volna meg
háát nemtom, bármennyire nézem ha RD lenne az max 200-250ből kijön, jövőre már tuti nem fogok nyáron dolgozni (3 éven keresztül dolgoztam az XTért és már kicsit unom hogy nincs nyaram)
és egy 400as SM ?
hát igen, nekem az XT előtt riga meg simson volt szóval akkor nagyon jó érzés volt azok után egy ilyenre átülni de 1,5 év után azért kezdem megunni, nem azt mondom hogy ki tudom motorozni de egy kicsivel erősebb kéne, jövőre valószínű vmi 350es 2T lesz vagy RD350 vagy van itthon egy 350es jawa csak ahhoz meg semmi papírom nincsen, rendszám véglegesen leadva szóval az is drága lenne papírokkal, de az tuti hogy bármelyik is lesz megtartom mellette az XT-t
hát igen, sztem az XT nem megy sokkal többet mint a TZR
neked simson star után szuper a kis xt
nem gagyizásból mondom még megsértőd ne valaki
de pl Tigernek volt a tzr ami hasonló erős nem hiszem hogy nagy értelme lenne egy olyan erős motort venni ...
tzrrel se volt bajod ... 2 évnél tovább úgy sincs nálad addig meg egy 60ezer ftos motor generál bele fér szerintem ... szerintem az RS-ek még szépségben nagyon elől vannak kategóriában. viszont akkor megtalálható még a cagiva motor család. pl egy 7 küllős mito evo :) olyan 500HUF körül kapsz is
szerintem próbáld ki elsőként az XT mert lehet nagyot fogsz koppani
azért nem olyan nagy para ez a 2 ütem mint amilyen nagy a cécó ...
hát én szentendrénél, szakadékban hátszéllel 124et mentem vele, egyébként olyan 110 körül vége van alattam (95kg)
Na jólvan srácok én elteszem magam holnapra, mert egy vérbeli élő - halott vagyok! Szevasztok! Jóéjt!
Hát nem tudom de nekem az RS egyáltalán nem tetszik és szerintem még kényelmetlen is mellé ( bocsi RS 125 topic ) Meg az RS nem nekem való motor, na yo hazudtam.. De én 2T - t többet nem szeretnék.. Ja, R 125 -t írtál.. az tetszik, de ha hitelbe vennénk ( Yamaha Pest ) akkor majdnem 2 millió HUF - t kéne visszadobni nekik.. ( az meg nem buli senkinek , na yo nekik.. )
én tegnap xtztem haza felé cseréltünk motort hát 98nál rá feküdve a 70kgommal nem akart jobban menni ... viszont városba használtam sportosan sebességeket vissza basztam mert sportdob van rajta ...pöröghet nyugodtan :D aztán próbálgattam láb kilógatással döntögetni egykerék stb ... szórakozni nagyon jó motor, alacsony fogyasztás. terepen is elvoltam vele. meg nap végére megtanítottam vele a gyereket menetközbe kapartatni :D annyi hogy az első fékkel nem vagyok megelégedve ... ádám sztem 125be maradj a 2t-nél vagy akkor egy R125 ha kicsit szeretnél többet is menni. nem azt mondom hogy 98nál nem megy többel mert a tulaj ment már vele "120al" is dee .... na mind1 nem akarom részletezni mert attól függetlenül egy kezes kis fasza motor. 125be best of nálam még hangjáról majd csinálok vidit. 2t végdob van rá házilag csinálva
Zolikám, tudod h már rég elvittem volna h csak úgy kidumálhatnám utána magam!
Addig marad Marcikám, aki mindig odaadja a DRZ - t Ja és a Samurai -t
Ádám vidd el a GSRt nyugodt szívvel.Majd kidumáljuk faterodnál
Igen - igen. Mivel én nem vagyok egy colos ( ) ezért nekem jó is.. meg tetszenek a supermotok. Csak ugye még nincsen rá pénz.. sőt semmi ilyesmire! Ültem rajta, nagyon kényelmes szerintem, csak a lábtartóját útálom.. Kár, hogy nincsen 2009 - ben új szín belőle.. Nekem tetszik a kék aranyszínű felnikkel, bár sokan mondták h ronda.. és a fehér szebb
hát, jó motor, megbízható, keveset fogyaszt, ami tuti hogy a fórumról 3 embernek szakadt már el a gyári kuplungbovdenje, erre érdemes figyeli, sportkipufogók vannak, pénztárcától függ, hogy milyet raksz rá
Szevasztok!
Látom nem vagytok túl sokan a fórumon én meg nem találom a helyemet sehol ( ), gondoltam írok ide.. Tudnátok nekem írni pár szót erről a kis gépről? Am., milyen sportdobokat lehet rá kapni? Vagy nem tudjátok?
nem száguldozok a sorok között, nem játszom a vagány csávót, nem adok okot arra hogy szemét legyen velem a rendőr, ha meg mégis meg akar büntetni akkor úgy is megfog mert izzókészlet + elsősegély csomag soha nincs nálam
Hát én félnék rátenni, bár nincs semmi okom csak egyéni vélemény!
De a motornak kell némi folytás, és a rendőr is keményen büntethet érte!
A gyáriban pl 4 helyen van folytva!
hát én megrendeltem most egy kipufogót (olyat mint amit Speedrider) de mellette megtartom a gyárit is