hát ezres szerviz előtt ne nagyon rakjál rá, csak kibírod addig a gyárival, vedd meg a kiput, gyártatsd le az átalakítót, gyorsan elmegy az az 1000km-r
csáóó! itt tudsz rendelni kupot, és igen kell egy kicsit modósítani.. kell neki egy szűkítő rá.. nha most ezzen nemlenne para mert bármelyik karoszériás megtudná csinálni, de ez olyan szűkítő, hogy kell belerakni 1 45fokos görbületet, lásd a gyárinál. A másik meg hogy kell rá egy bilincs amivel felfogatod, vagy hozzá heggesztetsz egy felfogatot. Ez ha van ismerősöd 10ből kijön, ha nincs akkor viszont kicsit húzosabb, de még mindig olcsóbb, mint egy Gianelli, vagy Arrow kipufogó.
Hali!
Olyan kérdésem lenne ,hogy szeretnék az xt-mre kipuffot!
Valami olcsó érdekelne!Nézegettem itt a fórumon pár embernek a kipufogólyát amit 10-15-ezer forint között lehet kapni!Ezt honna lehet megrendelni?És ezen kell e alakítani hogy felmenjen?
Előre is kössz!
Készen van az első is, jó lett bele!
Most már tűrhetően világít.
Itt egy pár kép ha érdekel valakit, bocsi a minőségért de szerintem az most nem számít!
A kapu kb 35m-re van!
Valaki segítsen!
Ha az akksit kiszedjük és visszarakjuk akkor a műszerfalon megjelenik hogy: Enduro vagy Supermoto mód és ott kell ráadni a gyújtást amilyen a motorunk. Nekem Supermoto és ha Endurora adnám a gyújtást akkor teljesítménybe mit változna?Légyszi segítsetek!Előre is köszönöm.
Haverom vett a kocsiba egy párt de nem fért bele a búrába és 1et nekem adott.
Az előző motoromban is ez volt csak mikor adtam el, kiszedtem és hála ebbe is jó!
párszor már kibeszéltük, asszem a vidi kommentjeinél is ott van hogy henger lett rajta cserélve asszem 180asra, az tuti hogy más henger van rajta de lusta vagyok visszaolvasni hogy mekkora
Jah és neked hány km van már a gépbe?Mert nekem a szevizes azt mondta hogy 1000km-ig ne tegyek rá majd csak az első szervítz után!
Olyan kérdésem lenne ,hogy szeretnék az xt-mre kipuffot!
Valami olcsó érdekelne!Nézegettem itt a fórumon pár embernek a kipufogólyát amit 10-15-ezer forint között lehet kapni!Ezt honna lehet megrendelni?És ezen kell e alakítani hogy felmenjen?
Előre is kössz!
csaaatooogoos
Az enyém most készül, én terveztem és full rozsdamentesből lesz!
Remélem tavaszra fel is tudom rakni...
Most már tűrhetően világít.
Itt egy pár kép ha érdekel valakit, bocsi a minőségért de szerintem az most nem számít!
A kapu kb 35m-re van!
Kevesebbet fog neked mutatni asszem!
Ha az akksit kiszedjük és visszarakjuk akkor a műszerfalon megjelenik hogy: Enduro vagy Supermoto mód és ott kell ráadni a gyújtást amilyen a motorunk. Nekem Supermoto és ha Endurora adnám a gyújtást akkor teljesítménybe mit változna?Légyszi segítsetek!Előre is köszönöm.
Az előző motoromban is ez volt csak mikor adtam el, kiszedtem és hála ebbe is jó!
HÁTSÓ:
http://www.xenonlampa.hu/xenon...
E
lőre is bepróbálom a régit, remélem jó lesz bele, mert ezzel nem lehet látni semmit!
ELSŐ:
https://bolt.egumotors.hu/inde...
Ennek gyönyörű fénye van!