Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

3 napos korában vettem 45 km-rel, tehát vadi újnak lehet mondani.
Még az összes "szőr" rajt volt a gumikon és full full új volt....

Megyek vele 1000-ig, aztán megnézetem a Yamaha-val...

De ugye ez a motor karbis?
A katalóg szerint befecskendezős, de szerintem ez karbi...
Na, ezért is kiverem a balhét....

Szili
7700nál reális a 91. Vidd vissza azt is meg csinálják. egyébként újonann vetted, vagy vmi tesztmotor volt?
Hali!

76-nál 7700-at pörög a motor.

Pont a sebességérzet miatt mértem meg a GPS-sel a sebességet...
Legalább 10 km/h-t sejtettem, de még ennél is jóval több lett a különbség....

Szili
Egébként a 76 és 90 között van egy kis különbség ha van egy kis sebességérzeted.
De 76nál mennyit pörög a motor?
Hali!

Nekem az a furcsa 2008-ban, hogy veszek egy új motort és nem tökéletes...
Ettől már eléggé el vagyok szokva..
Mindenesetre a balhét kiverem a szalonban az tuti... Cseréljék ki, javítsák meg garanciában.....

Amúgy a 76-ot csak szakadéknak hátszéllel éri el, igaz az GPS szerint 91... Még csak 200 kilóméter van benn. Az 1000-et biztos megvárom...

Szili
76nál 6000 körül kell pörögnie a motornak 5ösben. Ha a körül van akkor nem csal a mienkhez képest.
mondjuk nem GPS el mértem , de 3 motorral mentünk egymás mellett és ugyanannyit mutatott. Faxán beválasztottál .... Eladó nem mondta h vannak ezek a bajok mi ?
Hali!

A kilóméterórád nem csal lefelé?
Nekem óra szerinti 77-nél 91-el megy GPS szerint..

Szili
én múlt hét pénteken voltam 1000es szervízen és csak lecserélték az olajat meg megkenték a láncot
Hali!

Mit csinálnak a motorral az 1000-es szervizen?
Fojtások?

Még egy dolog:
A gyári katalógus szerint ez a motor (2008-as) befecskendezős, de ez tuti karburátoros!

Szili
Akkor vissza kell vinni garisan meg fogják csinálni. A csörgés sztem nem a szerszámkészlet mert nekem is benne van és nem csörög. Lehet hogy a szelepek "csörögnek" azt be lehet állíttatni szervízben.
Hali!

Üzemmeleg motornál változik a fordulatszám!
Pont ez a gondom vele...

Lehetséges, hogy egy csomag szerszámkészlet csörög benn?
Nem bírom elképzelni.... Na de majd utánanézek....

Szili
Fordulatprobléma nem szivató mellett van?
üdv,
nekem is volt csörgés. Azthiszem a bal oldali első idom alatt van egy szerszámkészlet és az...Kikell venni.
Folytás meg nem igazán van benne azt mondták ... De majd jönnek a hozzáértők és elmondják :D Vidd el szervizbe úgyis garanciális megcsinálják a csörgést meg a fordulatproblémát is
Hali mindenkinek!

Múlt héten vettem egy XT 125 X típusú motort. jelenleg 200 km van benn.

Meg tudnátok mondani, hogy hol vannak benn a gyári fojtások?
Ezenkívül kérdezném még, hogy bejáratva is csörög a motorja 5000-es fordulat felett?
Katalizátort ki lehet szedni belőle?

Nagyon ingadozik az alapjárata. 1500 és 3500 között össze-vissza pörög a motorja. "Gondol egyet" és felpörög....
Meg lehet ezt valahogy oldani?

Üdv:

Szili
Akkor hozom a fröccsentőmet. Azért még egy picit agyalok az elött hogy veszek egy vadiújat.

Szerintetek egy ilyen hogy nézne ki rajta?
Ilyet nem igazán találsz még bontoban sem mivel elég fiatal motor! Reménykedtem az univerzális hátsólámpában, de egyben van a sárvédö! Én is sajnálom még elvágni, de ha sablonba öntöd meglehet csinálni!
Nincs valakinek eladó rendszámtáblatartó? Lámpa és index nélkül kéne, csak azért mert a sajátomat nem akarom megvágni.
Nos szétkaptam. Szomorúan raktam össze mert abban reménykedtem hogy külön lesz a hátsó rész, de nem . De legalább kipucoltam az idom alatti részt.
Köszönöm közben én is megtaláltam. Vmi ilyesmit szeretnék csak én ledes lámpával, és ahogy nézem Ő megvágta az eredetit, én meg teljesen új konzolt fogok csinálni mert mondjuk ha vissza kell vinnem vmiért garival a motort akkor visszarakom rá az eredetit nehogy belekössenek, meg amit én csinálok annak a lámpáján nem lesz E jelzés és akkor elvileg vizsgáztatni sem tom majd. Tehát meg akarom tartani az eredetit, hibátlanul.
asszem ez volt gabona motorja!
Az aksit tartja a sárvédö! a fórum elején keres vissza gabona hozzászolására, neki át volt alakitva!
Az jó lenne mert akkor könnyű dolgom lesz.
tudtommal nem,