Nekem az a furcsa 2008-ban, hogy veszek egy új motort és nem tökéletes...
Ettől már eléggé el vagyok szokva..
Mindenesetre a balhét kiverem a szalonban az tuti... Cseréljék ki, javítsák meg garanciában.....
Amúgy a 76-ot csak szakadéknak hátszéllel éri el, igaz az GPS szerint 91... Még csak 200 kilóméter van benn. Az 1000-et biztos megvárom...
mondjuk nem GPS el mértem , de 3 motorral mentünk egymás mellett és ugyanannyit mutatott. Faxán beválasztottál .... Eladó nem mondta h vannak ezek a bajok mi ?
Akkor vissza kell vinni garisan meg fogják csinálni. A csörgés sztem nem a szerszámkészlet mert nekem is benne van és nem csörög. Lehet hogy a szelepek "csörögnek" azt be lehet állíttatni szervízben.
üdv,
nekem is volt csörgés. Azthiszem a bal oldali első idom alatt van egy szerszámkészlet és az...Kikell venni.
Folytás meg nem igazán van benne azt mondták ... De majd jönnek a hozzáértők és elmondják :D Vidd el szervizbe úgyis garanciális megcsinálják a csörgést meg a fordulatproblémát is
Múlt héten vettem egy XT 125 X típusú motort. jelenleg 200 km van benn.
Meg tudnátok mondani, hogy hol vannak benn a gyári fojtások?
Ezenkívül kérdezném még, hogy bejáratva is csörög a motorja 5000-es fordulat felett?
Katalizátort ki lehet szedni belőle?
Nagyon ingadozik az alapjárata. 1500 és 3500 között össze-vissza pörög a motorja. "Gondol egyet" és felpörög....
Meg lehet ezt valahogy oldani?
Ilyet nem igazán találsz még bontoban sem mivel elég fiatal motor! Reménykedtem az univerzális hátsólámpában, de egyben van a sárvédö! Én is sajnálom még elvágni, de ha sablonba öntöd meglehet csinálni!
Köszönöm közben én is megtaláltam. Vmi ilyesmit szeretnék csak én ledes lámpával, és ahogy nézem Ő megvágta az eredetit, én meg teljesen új konzolt fogok csinálni mert mondjuk ha vissza kell vinnem vmiért garival a motort akkor visszarakom rá az eredetit nehogy belekössenek, meg amit én csinálok annak a lámpáján nem lesz E jelzés és akkor elvileg vizsgáztatni sem tom majd. Tehát meg akarom tartani az eredetit, hibátlanul.
3 napos korában vettem 45 km-rel, tehát vadi újnak lehet mondani.
Még az összes "szőr" rajt volt a gumikon és full full új volt....
Megyek vele 1000-ig, aztán megnézetem a Yamaha-val...
De ugye ez a motor karbis?
A katalóg szerint befecskendezős, de szerintem ez karbi...
Na, ezért is kiverem a balhét....
Szili