nah lehetséges kicsit felhajlítom a rendszámot ( ha tudtok dobjatok 1 linket , emlékszek 1 piros xt re amin megvolt csinálva csak nem találom :S ) A jó édes anyukájukat a sok okos rendőr bácsinak ...
az hogy pirosnál meg stop táblánál ritkán állnak meg az nem baj ... na nem baj nyáron költözök ki Svájcba már nem kell sokat kibírni
További Szép Estét!
Jó, majd rakok.
Még nincs kész. A hammerite (már ha így írják) lassan szárad, és ahol vastag volt ott összeugrott rajta az akril, így most le kell csiszolnom újra. Most várom, hogy teljesen kiszáradjon. Remélem akkor nem veszik majd öszze a két oldószer.
Csak, hogy történjen valami:
Úgy döntöttem lefestem a kartervédő lemezt, mert kissé megártott neki a tél.
Ez a próba. feketére festem, mert szerintem jól fog kinézni.
Most kűzdök vele.
szervusztok!
mindenki motorozik nem írtok megtudnátok írni mennyi xt125 x garanciája? mert most lett volna 1éves szerviz de nem értem rá, és ha már nem garanciás nem viszem el oda.
köszi előre is.
Airoh Tyger Color , nah erre gondoltam :D úgyis itt volt a nyulacska, meg szülinap ..csak nem tudom itt sexárdon hol tudok ilyet venni :D lehet felkell mennem pestre
Az én 80+a párom 40kg-jával 650Km-es túránk volt Március 15.én, Debrecen-Velencei tó, oda-vissza.
Én is mindenes motornak használom(városba járni, meg hosszabb rövidebb túrákra)
De pont az ereje miatt cserélem, ha 250-es lenne sose adnám el
Így másik után kell néznem, csak mivel nekem nem vette meg senki Kp-re, ezért meglízingeltem , és még 2 év hátra van belőle, így nehezebb vevőt fogni...
az hogy pirosnál meg stop táblánál ritkán állnak meg az nem baj ... na nem baj nyáron költözök ki Svájcba már nem kell sokat kibírni
További Szép Estét!