Vki tudna nekem abban segíteni hogy a rendszámtáblatartót a lámpával együtt le lehet e külön szedni a sárvédőtől vagy az egyben van? Csak azértmert olnap kicsit lebontom a motort és elkezdek csinálni új (szebb) rendszámtáblatartót és hátsólámpát csinálni de viszont semmit nem szeretnék elvágni.
Lenne egy kérdésem, 2000-2006os XTknek mennyi a végsebessége? Nemazért kérdem, hogy menyjek mint a hülyegyerek, hanem pl 100km/h átlagsebességgel el lehet vele menni túrázni?
Ha olcsót akarsz és aránylag jót akkor az enyémet csak ajánlani tom. Imetnél 15990, + én még most rendeltem hozzá sötétített plexit 6000ért. Talán annyi vele a bajom hogy a motor elött vettem és lehet hogy most már a kéket venném, de ez is szép, és a fekete megy mindenhez.
hello Xt tulajok! kis sérülés után visszatérek aztán egyből lenne is egy kérdésem ugye volt 1 kisebb esésem és a cross bukó eltörte a kulcscsontom .. beszéltem pár cross mocis ismerőssel és azt mondták h ez egész gyakori ... szerintem beszerzek 1 páncélt oda előre de nem tudtok valami faxa bukót ajánlani ?
szeva
meik xt az uj? mert a réginek nagyob!
2000ig gyártották a régi fajta blokkot: XT125, SR 125, TW125: szívó 29mm kipuff: 24mm az ujabb blokk az meg az XT meg YBR és akkora mint amit az előbb a kolega irt!
Lehet, én a hátsón semmi különbséget nem érzek, igaz a hátsó fék sokkal tompább mint az első, plusz csizmában motorozok.
Ja és a hátsó LF, vagyis keményebb keverék, direkt hátsó fékhez. A súrlódási tényezője rosszabb az elsőnél, vagyis felt. keményebb keverék.
Az elsőt én még nem cseréltem, így arról nem tudok véleményt alkotni. De ha jobb mint a gyári, akkor majd lehet, hogy maradok én is a lucas-nál.
hát azért vettem ilyen mitast, mert szélesebbek a bütykök mitn egy rendes cross gumin és aszfalton se legyen gond, valoban nem is kopik olyan vészesen,d e hangja azert van.....
Lucas-t vettem, de sok különbséget nem érzek (hátsó: eleve tompa kissé + csizma), talán nem nyikorog.
Én itt vettem: méray
Biztos máshol is kapni. A típust egy (online?) katalógusból néztem ki a neten, de most nem találom.
Lenne egy kérdésem, 2000-2006os XTknek mennyi a végsebessége? Nemazért kérdem, hogy menyjek mint a hülyegyerek, hanem pl 100km/h átlagsebességgel el lehet vele menni túrázni?
Laci nagy viccember vagy :S
Előre is köszi
meik xt az uj? mert a réginek nagyob!
2000ig gyártották a régi fajta blokkot: XT125, SR 125, TW125: szívó 29mm kipuff: 24mm az ujabb blokk az meg az XT meg YBR és akkora mint amit az előbb a kolega irt!
Ja és a hátsó LF, vagyis keményebb keverék, direkt hátsó fékhez. A súrlódási tényezője rosszabb az elsőnél, vagyis felt. keményebb keverék.
Az elsőt én még nem cseréltem, így arról nem tudok véleményt alkotni. De ha jobb mint a gyári, akkor majd lehet, hogy maradok én is a lucas-nál.
Üdv,
2N
Lucas-t vettem, de sok különbséget nem érzek (hátsó: eleve tompa kissé + csizma), talán nem nyikorog.
Én itt vettem: méray
Biztos máshol is kapni. A típust egy (online?) katalógusból néztem ki a neten, de most nem találom.
Üdv,
2N
A válaszokat köszi!
itt vettem
A nyáron írtad, hogy cseréltél fékbetétet. Kérhetnék róla infót? Pesten hol lehet venni, milyen típusú?
Jobban fog mint a gyári!