Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vki tudna nekem abban segíteni hogy a rendszámtáblatartót a lámpával együtt le lehet e külön szedni a sárvédőtől vagy az egyben van? Csak azértmert olnap kicsit lebontom a motort és elkezdek csinálni új (szebb) rendszámtáblatartót és hátsólámpát csinálni de viszont semmit nem szeretnék elvágni.
köszi!
nekem 07 es van de ugyanaz mint a 2006 szerintem ... 95-100 al eltudsz menni sztem :D enyémnek olyan 120 a vége alattam
X verzióra gondoltam, nem az R-re
Üdv!

Lenne egy kérdésem, 2000-2006os XTknek mennyi a végsebessége? Nemazért kérdem, hogy menyjek mint a hülyegyerek, hanem pl 100km/h átlagsebességgel el lehet vele menni túrázni?
Ha olcsót akarsz és aránylag jót akkor az enyémet csak ajánlani tom. Imetnél 15990, + én még most rendeltem hozzá sötétített plexit 6000ért. Talán annyi vele a bajom hogy a motor elött vettem és lehet hogy most már a kéket venném, de ez is szép, és a fekete megy mindenhez.
köszi ...csak nem tudom megy az ilyen az Xt hez ? de sztem ez lesz nem akarok még 1 kulcscsonttörést
Én airoh-okat ajánlom. Nekem nem az van de az lesz remélhetőleg. Pl., nekem ilyen van, bajom nem volt vele és csak 16e volt.
50 körül jó lenne megúszni
Laci nagy viccember vagy :S
Mennyit költenél rá?
hello Xt tulajok! kis sérülés után visszatérek aztán egyből lenne is egy kérdésem ugye volt 1 kisebb esésem és a cross bukó eltörte a kulcscsontom .. beszéltem pár cross mocis ismerőssel és azt mondták h ez egész gyakori ... szerintem beszerzek 1 páncélt oda előre de nem tudtok valami faxa bukót ajánlani ?

Előre is köszi
Kösszi
szeva
meik xt az uj? mert a réginek nagyob!
2000ig gyártották a régi fajta blokkot: XT125, SR 125, TW125: szívó 29mm kipuff: 24mm az ujabb blokk az meg az XT meg YBR és akkora mint amit az előbb a kolega irt!
ja nekem hatsoba kell majd vmit nezni, de előre ténleg jobb a lucas
Lehet, én a hátsón semmi különbséget nem érzek, igaz a hátsó fék sokkal tompább mint az első, plusz csizmában motorozok.
Ja és a hátsó LF, vagyis keményebb keverék, direkt hátsó fékhez. A súrlódási tényezője rosszabb az elsőnél, vagyis felt. keményebb keverék.

Az elsőt én még nem cseréltem, így arról nem tudok véleményt alkotni. De ha jobb mint a gyári, akkor majd lehet, hogy maradok én is a lucas-nál.

Üdv,
2N
nem tudem, én előre lucast vettem bele és érezhetően , vagyis sokkal jobb mint a gyári
hát azért vettem ilyen mitast, mert szélesebbek a bütykök mitn egy rendes cross gumin és aszfalton se legyen gond, valoban nem is kopik olyan vészesen,d e hangja azert van.....
szevasztok eladó a mocim képek adatlapomon ha érdekel irjatok
Nem nyugodtam, kerestem egy katalógust: Lucas katalógus
Szia!

Lucas-t vettem, de sok különbséget nem érzek (hátsó: eleve tompa kissé + csizma), talán nem nyikorog.
Én itt vettem: méray
Biztos máshol is kapni. A típust egy (online?) katalógusból néztem ki a neten, de most nem találom.

Üdv,
2N
És melyik típus AP, Lucas, Gold Fren? Első, hátsó?
A válaszokat köszi!
Tapasztalatok? A gumid inkább terepre való!?
en is csereltem, de csak elől, és kb kétszer ugy fog mitn a gyári....
itt vettem
Hali!
A nyáron írtad, hogy cseréltél fékbetétet. Kérhetnék róla infót? Pesten hol lehet venni, milyen típusú?
Jobban fog mint a gyári!