Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jo ha vmi ragad rád (koszon kivül ) is ! Amugy jo hogy érdekel a moto kevés ilyen csaj van . Tükörért nem tudom mennyit kérek mert nem akarok hülyeséget mondani mondj egy árat rá kb ra .
pest alatt, aszzem 40kmre
Pályahasználati díjak (gokart, motor, robogó)

08-18 óráig : 5000 Ft
13-18 óráig : 3000 Ft
a pannonringre én ilyen 22e-ket halottam... meg mondjuk pesten tanulok (motorszerelőnek) és tavasszal felmegyek motorral ugy nekem közelebb lesz
Hol?
Kakucsot nem tudom merre van oda mennyi lenne egy nap (Ft) ?
Végül is a párom a motoregér én csak segitek neki és valami ragad rám is(remélem nem csak a kosz)Neki 600-asa volt.Én olyan vagyok a dolgaimmal,ahogy ha valamit meggyártottak,annak úgy kell kinézni és működni.Azért akarok eredeti tükröt is.
jah ez nem pályán volt, de majd eccer ott is meg akarom csinálni... és most lesz felujitva, ezért is akarok majd tavasszal egyet kipróbálni pályán, meghogy meik a jobb az uj xt vagy a régi... ha benn vagy
ami uj cimszó alatt van az van most.... a régit alakitottam át amugy tavasszal veszek gépet, vagy XT 600sm vagy XT 660X vagy WR 450 SM még nemtom meik... kipróbálom és döntök... de lehet megyek mindenképp ezzel is, amugy megérné lemenni kakucsra mert olcsóbban lejutsz és bemész mint pannonringre főleg neked...
Nekem a 2006 os van .
Nézted már ? Remélem tetszik
Csak nekem új.2005-ös
Sebaj, úgy tűnik több lány is közlekedik xt-vel.
Én robogó tükröt vennék rá. Van vagy 2-3e egy pár. Én is gondoltam rá, hogy lecserélem addig amíg nincs elrepedve (pont kisteherautó tükör magasságban van).
Meg magadról is tehetnél fel
Köszi
Hali örülök neki hogy végre jönne 125 ben
Supermotod van ?
Milyen az ujj gép ami a képen van ujj cimszó alatt.....
Egye kukac.Töltök fel.Csak tudnám hova tettem a gépen.Amint megtalálom felteszem.
Nekem semmi nincs a mocin tükör meg föleg nem
Amugy Györ mellett lakom 40 km re ..... györ jo lenne akár ....
Nem tudom mennyit kérjek mondj egy árat amenniyt adnál érte aztán megbeszéljük .
A mocin nekem is. Mit kóstál a bal?Helyileg hol vagy elérhető?
szeva énhozzám közel van Pannonring és majd akarok tavasszal menni, viszont nemtom ezzel-e vagy az ujjal..

Andi tölts fel képet lécci a mocidról...
kem van jobb is bal is
Nekem egy kék x-em van.Raptor dobbal.szerintem nem muzsikál rosszul. Az első sárvédő megoldódott.Vettem.Csupa olcsóság.Esetleg valakinek egy felesleges bal tükre?(elrepedt)
Én az elmúlt pár hétben nem láttam mozogni, itt áll reggeltől-estig, éjjel is, lassan belepi a szmog. Zsaruknak, autóvadásznak bejelentettem, eddig nem mozdultak rá.
Hazatolnám, asszony megölne, elég a meglévő...
lehet történt vmi a sráccal hívdd fel a jardokat..jobb hogyha azok viszik el mint vmi seggarcu motor tolvaj vagy egyszerűen toldd haza aztán ha hiányzik valakinek visszaadod , addig meg járasdd nehogy tönkremenjen..
Ez egy 660-as XT-X. Meg sem mozdul?
Ez az a moci...
Egy hölgy itt?
Nocsak...
Csak nem egy piros X-ed van (ha jól láttam Gabona kartács volt mocija) amivel időnként megfordulsz a Budafoki és a Dombóvári út sarkán lévő irodaháznál?
kiszeretnem, csak vannak aprobb kerdesek....
mi van ha vinni kell műszakira pl....
"hali.milyen moci?csak nem egy yamaha xt 600 supermotositva?csak azért kérdem mert egyik havernak az van.nagy tárcsával az elején narancssárga fekete szinnel és egy és egy k&n kipufogo rendszerrel.ha ezek rajta vannak kérlek jelezd felém mert szegény srácra nagyon rá jár a rud.akár e-milen is.enduros21@freemail.hu."