Képem sajna nincs rola ..
A dobnak két végét a gyári hegesztésnél elvágtuk kiszedtük az gyapotot kiütöttük belöle a "folytást" majd visszahegesztettük ugyanugy a két végét a dobnak .
Nem nehéz könnyüö megcsinálni csak sokáig tartott kicsit kiütni belöle a cuccot
Te is ki akarod herélni ?
Hali ja kivan herélve igy erösebb lett de igen minimálisan ...... viszont hangja jobb lett ...
Raktam már rá gyári DRZ dobot is de semmi szinte mint az XT gyári dobbal
Szia.Nagyon szép a mocid.Nem tudom miért darabokban akarod eladni,de ha az első sárvédő megvan és patent,vagyis hibátlan, az érdekell ha meg tudunk egyezni.Ja és a bal tükör is.Köszi.
Hali! Nem loptak el valakitől egy narancssárga (mint a ktm) yamaha endurót? UIE-451. Itt áll az utcán már vagy két hete a sarkon (XIII. Hollán-Katona), még láncolva sincs. Azt nézegettem minden reggel, hogy vagy fanatikus az ürge, vagy hülye, hogy 2 fok szakadó esőben ezzel jár. Aztán most éjjel feltűnt, hogy most is ott áll, a járdán.
Györ környéki vagy ?
Amugy köszi szépen de még nincs teljesen kész most vettem rá kormányt jövö honapban egy jobb kézvédöt aztán még jön rá egy rajtszámtábla sárgára fujt felnik na meg ugye a slick gumiiik
A dobnak két végét a gyári hegesztésnél elvágtuk kiszedtük az gyapotot kiütöttük belöle a "folytást" majd visszahegesztettük ugyanugy a két végét a dobnak .
Nem nehéz könnyüö megcsinálni csak sokáig tartott kicsit kiütni belöle a cuccot
Te is ki akarod herélni ?
Raktam már rá gyári DRZ dobot is de semmi szinte mint az XT gyári dobbal
Csorna felé ? ?,
Amugy köszi szépen de még nincs teljesen kész most vettem rá kormányt jövö honapban egy jobb kézvédöt aztán még jön rá egy rajtszámtábla sárgára fujt felnik na meg ugye a slick gumiiik
Nagyon szuper a mocid!
a yamaha top tatában 8-ezer 1 pár