Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy, nekem az nagyon messze van...
Hy valaki akinek közel van Pannonia ring nem jönne le pályázni tavasszal tudom messze van de inkább elöre szolok persze ha van kedvetek ....
Képem sajna nincs rola ..
A dobnak két végét a gyári hegesztésnél elvágtuk kiszedtük az gyapotot kiütöttük belöle a "folytást" majd visszahegesztettük ugyanugy a két végét a dobnak .
Nem nehéz könnyüö megcsinálni csak sokáig tartott kicsit kiütni belöle a cuccot
Te is ki akarod herélni ?
és a katalizátort is kiszedted? vagy van vmi képed a műveletről? a kipurol esetleg? meselhetnel erről a belezésről....
Hali ja kivan herélve igy erösebb lett de igen minimálisan ...... viszont hangja jobb lett ...
Raktam már rá gyári DRZ dobot is de semmi szinte mint az XT gyári dobbal
hy, szotamoto, neked herelve lett a kidorrento?
Szia.Nagyon szép a mocid.Nem tudom miért darabokban akarod eladni,de ha az első sárvédő megvan és patent,vagyis hibátlan, az érdekell ha meg tudunk egyezni.Ja és a bal tükör is.Köszi.
Hali! Nem loptak el valakitől egy narancssárga (mint a ktm) yamaha endurót? UIE-451. Itt áll az utcán már vagy két hete a sarkon (XIII. Hollán-Katona), még láncolva sincs. Azt nézegettem minden reggel, hogy vagy fanatikus az ürge, vagy hülye, hogy 2 fok szakadó esőben ezzel jár. Aztán most éjjel feltűnt, hogy most is ott áll, a járdán.
Hát Csornától kb.44 km-re.
És merre fele laksz pontosan ?
Csorna felé ? ?,
OK értem.
De de itt Óváron szinte minden motorost ismerek ...
Amúgy mér kérded hiszen te nem Mosonmagyaróvári vagy
Hát nem teljessen mert én olyan 75 km-re lakom Győrtöl.
Györ környéki vagy ?
Amugy köszi szépen de még nincs teljesen kész most vettem rá kormányt jövö honapban egy jobb kézvédöt aztán még jön rá egy rajtszámtábla sárgára fujt felnik na meg ugye a slick gumiiik
Hello.
Nagyon szuper a mocid!
Van valaki itt györ környékéröl ?
kellenek neki az új kihívások
hova akarsz még váltani?
http://www.kepesmotor.hu/yamah... sziasztok! hibátlan! nagyon zsír kis gép,alig használt,jó áron! nagyobbra váltás miatt.
Megvan még a hátsósárvédö idom? mennyibe adnád?
szia
a yamaha top tatában 8-ezer 1 pár
+ az első kettő piros idom
Ha megvannak az indexek akkor engem érdekelnének. Mennyibe lenne 1 pár?
90.000Ft