Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom.Az is nagyon jo gép.Amúgy ezek közt vacilálok.
a kormányhoz nincs ötlet?
A dt125x-et is gondold meg nagyon faja gép
nekem majdnem az lett
Akkor úgyis meggondolom majd hogy mi lesz.Vagy xt vagy dt.
Ok köszi a segítségeteket!
hát figy jókis mocc az az xt ha nem sebesség rekorodkat akarsz döntögetni meg állandóon szerelgetni akkor tökéletes lesz énis megvagyok elégedve a 125 4tvel utassal 100 tovább nem kínoztam mondjuk az enyém 4et eszik nemtudom miért de azise annyira sok kibírható.mátráztam vele elég jókat és a hangja sem utolsó
hát ha strapabirót akarsz és keveset fogyasztót/magyarosan/ akkor ezt vegyél ha gyorsabbat jobban gyorsulót akkor DT-t
Csak meg akarok győződni a motorrol hogy milyen.Nehogy jövőre olyat vegyek ami nekem nem tetszik!
Jó renbe én csak kérdeztem
Mert lehet hogy jövőre ilyen motorom lesz!
hellósztok
kis szünet után megint it... nem tudom h az uj hogyan megy, sokan mondják h nem olyan jó, az enyém igensok kilóméter után is még aránylag jól megy megvagyok vele elégedve, és stapabíró is... ahhoz képest hogy 125ös 4t igenjó.. fogyasztásom átlag 2liter utazó 80-90 max 110 kétszemély 100 valamikor 105 de mentem vele 130at is(kicsi lejtő volt) és terepen ülésig ért a víz a kipuf is vizben volt de nem ált meg hanem ment
ez a mai eredményem
mit vártok egy 4 ts 125 ccm es motortól :S de ez még mindig veri a hasonló kategóriájúakat .. pl.: tegnap 1 hondát vertem csúnyán én teljesen megvagyok vele elégedve
Most hogy ovasgattam visszafelé olvastam hogy valaki kérdezte a at xt teljesítményét.
Ténleg ilyen rossz az xt teljesítménye
mert elhajlott
miért veszel rá újat?
valaki nem tudja mennyibe kerül az xt-re egy új kormány?
4ütemű blokkal nemhinném h bírna azokkal
szerintem nem a cbr ellenfele lesz hanem inkább a gpr-nek
vagy az rs125nek
végre lesz a cbr nek méltó ellenfele szép meg minden de nem az én sítulsom
megjött a jogsim 5hét után
amúgy az r125 nekem is nagyon bejön
csak szerintem gyengus lesz
hát relatíve lassú.ha nagyon száguldozni akarsz terepen akkor ott a dt...túrázni sokkal jobb ez az xt.megmondom őszintén nekem a dakar replica motorok a favoritjaim de akkorse mennék túlgyorsan terepenm talán azért mert nem bírnék leginkább az új tenéré ért rajongom
Akkor szaladj vissza vele.
Kocogtattam már kalapács nyelével az nem segített. én is megtudnám csinálni erre tippeltem én is csak féltem a garit... :(
Valószínűleg a tűszelep akadt fel. Vidd vissza vagy csináld meg.
Szétszedés előtt megkocogtathatod az úszóházat finoman. Egy próbát megér.
A lakkozás már a nyáron lejött róla, mintha egy fóliát húztam volna le róla úgy lefeslett.Terepre gyenge, országútra viszonylag lassú. A környezetvédelem miatt elég betegesen pörög fel.
Vélemény: közlekedni jó, fogyasztása nálam 3.5-4 liter(néha terep, és szinte csak üveghangon megy, de kell is forgatni hogy menjen). Kezdőmotornak jó mert négyütemű, a váltó most Repsol-val jobb mint a Castrol és olcsóbb is. Az első izzó kiég rendszeresen, meg a kijelző olyan mint a karácsonyfa.