Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia yamaha kereskedésben forgalmaznak Givi cuccokat is, és ott. Vettem egy dobozt platnival 16e Ftért, meg volt egy fém alkatrész,amit a farokidom helyére kellett feltennem, az kb 6r Ft volt
Mindent a forgalmi szerin t ütöttem be
szia a tárolodobozt hol vetted rá és mennyiért?
szia
ha megvannak a kerekek akkor menyiért adod el?
Gyári adat szerint nem.
boccsi elnéztem .. Plaszter
pixu ez több mint 10 paci
ha kiszeded a katalizátort is, akko vmit dob rajta erőbe.....
sziasztok van egy xt125r-es mocim ]kiszeretném herélni a kipufogot változik valamit a tulajdonsága azon kivül hogy hangosab lesz
Hello.
Egyben mennyiért adnád el? Mi a baja?
Még mindig eladó a mocim
Minden megvan, de kicsit sérült a hátsó villa. Idomok sérülésmentesek. Újraépíthető így akár egyben is eladó, papírokkal együtt.
Alig használt szinte új Pirelli MT75 100/80-17 M/C 52H első, ill. MT75 130/70-17 M/C 62S hátsó gumik vannak rajta. Amennyiben valakit érdekel bővebben szóban a 30/7428251-es telefonon.
szeva,sport dob van rajta? hátul milyen pirelli gumi van? hátsó gumit mennyiért adod?
hello!
érdekelnek az alkatrészek ad meg az msn címed!
a gumik milyen állapotban vannnak?lehet h az is kell
hello! érdekelnek az alkatrészek
msn címed küld el nekem.
TALMA a világbajnok! Ne felejtsétek el!
hogyhogy eladod? mennyi cuucc van meg belőle? komplettt motor nem jön össze? (kerekek váz motor idom) nemkell index meg esetleg kormány ezek nagyja legyen meg..
De az egészet is megvenném ha olcsón adod.
Hello. Engem az indexek érdekelnének. Mennyiért adod? (igazából csak a búra kéne)
Szia Tomi512, használt kormány esetleg érdekel? Van egy 2005-ös 7700km-t futott XT125X-em.
Minden eladó belőle, idomok, kipufogó, első telószárak, hátsó központi rugós tag, indexek, stb. első, hátsó felni, 95%-os Pirelli gumikkal és máris van két motorod az R-esből.
kösz majd szétnézek
www.universalmotor.hu itt lesd meg vannak, vagy a www.motormann.hu -n
szerintem valami univerzális endúró kormány tökéletes lenne
Attól függ milyen. Nézz körül az interneten. RMC, Méray, Pinkmotors, ... (Most nem jut több az eszembe.)