Hali!
Hát az r az én 95 kilóm alatt végre sík úton ha nem fúj a szél kb. 105. Ha szembe szél fúj akkor volt már úgy hogy 85-90-nél nem ment többet. Lejtőn elértem már a 114-et is! Az utazó tartósan 90 körül van szvsz.
Hello. Egy olyn kérdésem lenne hogy a mai napon vettem egy 2007es xt125xet és a yamaha kereskedésnél amikor kipróbáltam minden rendben volt de amikor itthon beindítottam a karburátornál a túlfolyó csőnél ömlik ki a benzin de egyébként szépen jár meg semmi gond. Vmi ötlet? Vigyem vissza garival?
azt szeretném megkérdezni hogy az xt125-nek mennyi az utazosebessége és a vége egyébként mi a véleményetek rola mert most akarok váltani nekem tzr125 van most
Na, sz@rakodik a net.;-)
a moci 2005ös gyártású, 2006 augusztusában vettem, 0 kmesen szalonból, most 18e km van benne, a fogyasztása 2,5-3,5l (utassal) között mozog. Vezetett szervízkönyv, problémamentes, még 10 hónapig garis, sportkormány, nyeregtáska+konzol, új első fékbetétek, ha érdekel, hívj:06305175126
Hát az r az én 95 kilóm alatt végre sík úton ha nem fúj a szél kb. 105. Ha szembe szél fúj akkor volt már úgy hogy 85-90-nél nem ment többet. Lejtőn elértem már a 114-et is! Az utazó tartósan 90 körül van szvsz.