Itt a kép...és írtam róla a totalbike/népítélet-ben is...meg az előző gazdája is!
Meg meg van hirdetve a motor.hu-n, meg a kepesmotor.hu-n is...keresés: Yamaha xt 125!
1982es évjárat, de szép állapotban van, műszakis(most jár, le, de ha kell, megcsináltatom még), csak utcán használt, új első gumival, szezon elején szervizelve(új olaj, szűrő, teló szimm+olaj, új tekercselés a blokkban)! Azért adom el, mert megyek nagyA-s jogsira!Amúgy nagyon megbízható, egy éve használom, de még egyszer nem állt meg alattam(meg haverom alatt is lement 1évet gond nélkül)!
Irányár: 180 000
Sziasztok!
Komolyan mondom azon gondolkodom, hogy elcseréljem a Derbim 1 XTre...Már 3 hete nincs kész a motorom.Idegesítő, hogy mennyit szarakodnak vele...
Szasztok
Szarakodik az xt-ém, egyszer túráztam és beszart alttam elkezdett püffögni és nem pörögött ki. Megnéztem a porlasztót és nem volt eltömődve. Másnap indítom és amikor elindulok vele alacsony fordulaton jó de amikor oda húzom neki elkezd rángatni és nem pörög ki. Ha valaki tudna segíten az írjon vissza.
Előre is kösz.
szasztok
király az XT-m most voltam "túrázni" 4nap és 700km...... átlag 1.5l es fogyasztás, akkor 80-90es utazó! ha huzom akkor meg max 4! ja és eccer megvolt a 130:):)
nosz sziasztok..
reggel telefnáltak h nem jó a fékfőhenger javítókészlet az enyémhez úgyhogy rendeltek újat.és hát vagy 1 hét vagy 1 hónap kitudja mikor érkezik meg...
Viccen kívül, nekem egy Mezokövesdi tura tervben van!
Augusztusra nagy túrázgatást tervezek: Debrecen, Paks, Siófok, már biztos, aztán Balaton környéke.
Itt a kép...és írtam róla a totalbike/népítélet-ben is...meg az előző gazdája is!
Meg meg van hirdetve a motor.hu-n, meg a kepesmotor.hu-n is...keresés: Yamaha xt 125!