Íme a hosszúhétvégi túrázásomról néhány kép!
(Szeged-Kecskemét-Dunavarsány-strand-Bp-Dobogókő-Esztergom-
Párkány) és vissza
Út közben csak kétszer előztek veszélyesen és egyszer koccantak neki a hátsógumimnak.
Nagyon jó idő volt!
spool corcuda nagyon jók, nekem is az van igaz forgalmi vizsgán árnyékban volt az autó szerint 40 fok és ababn vizsgázni nem volt kellemes de 40től fain nagyon van egy kis szél kelo itt van a legjobbb áron
én mindig csizmába motrozok mert jobban lehet sztem érezni a váltást.nekem pl bőrturkálós bőrkabátom van de majd lesz másik sztem valami kordura dzsekit nézz, vagy olcsóbb bőrt
1 kis segítség kéne xt hez kéne vmi laza nyári motoros öltözet ..... vmi megfelelő ár / minőség reményébe nem szeretnék rövidnaciba futkározni :P meg esetleg vmi lazább csizmaszerűség vagy gázos lenne városba
Azóta utánanéztem... A teljes regadó a 125ös mocikra 95 000Ft. Az említett moci 94es azaz 156 hónapos kb... Ez táblázat szerint 0.56os adócsökkenést jelent, azaz 41 000 ft regadót kell fizetni és a cikkben leírtak többi része pedig ugyanannyi 125ös motor esetében is... Ha van kérdésed írj... Eléggé körbekérdeztem
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/06papirozas/ Ezt légyszi olvassd el... Főleg az összegeket... Egy 600as GSXR papírozása kb. 220 000 Ft. Amúgy meg erre külön rákérdeztem a totalcar.hu-n a vámszakértőnél és 1 2004 es mx (125) regadója 80 ezer forint körülre dukál ezért írtam 50et regadónak... A haveroknak sem kell elhinni mindent, hol osztani kell 2vel hol szorozni (jelen esetben utóbbi)
nem azért hogy oktassalak vagy valami de most csinálta meg egyik barátom a 850es tdmre a rendszámot 70e ből kijött....... ha ezt vesszük, kevesebb minden.... (regadó...stb.)
A rendszámoztatáshoz annyit hogy:
-nemzetközi lekérdezés 7000
-műszaki vizsga 30000
-regadó kb. 50000
-okmányirodában rendszám forgalmi, törzskönyv és az egyéb költségek 20 000
Hát nemtom, nem voltam jó matekból ez 50 000 Ft összesen?
hali mindenki! Eladó az XT-m
1994-96 körüüli évjáratú 125ös endúró. jelenleg nincs rendszáma de van külföldi papirja ezért bármikor rendszámoztatni lehet. ( kb. 40-50e) ha valakit pontosabban érdekelne hivjon, vagy irjon...
06305061939 vagy spaitsandras@freemail.hu
Ár: 210.000,- HUF
és Vas megye
Szasztok!
Raktam fel videót az XT-m ről. 1994es évjáratú 125ös endúró
9000nél szabályoz és saját kipufogó rendszer van rajta egy kis gyujtáskapcsolással jól durranik!
(hangot nem hallod mert telóval csináltam de a lángot látod)
faxa nemsokára én is :- sikeres rutin vizsgát tettem az volt a kérdésem v feladat :
mutassa be a benzincsapot (igen egyszerű volt rá a válasz ) bocsika nekem ilyen nincs
(Szeged-Kecskemét-Dunavarsány-strand-Bp-Dobogókő-Esztergom-
Párkány) és vissza
Út közben csak kétszer előztek veszélyesen és egyszer koccantak neki a hátsógumimnak.
Nagyon jó idő volt!