üdv a klubba tomi a használatiba levan írva részletesen meddig mennyi gázzal lehet töltsél fel képet !... 2007 es Xt-t kaptál ? hát enyém is még friss husi de haveroméval elértem a 140 es mágikust de tegyük hozzá h 60 kg vagyok
Ahh! Vegre 1 video, XT125-sökkel! Sztem ez az elso az oldalon!
Egy ilyen vezetestechnikai trening nagy vonalakban mirol szol? Fizetni is kell erte, vagy csak jo idoben jelentkezni?
Helloka! Ha valaki motort akar venni, vagy csak lecserélni, egy klafa endúróra, akkor keressen fel, nekem va egy 1998-as, 125-ös dt-m, szép, jólmegy! Érd:06303410603
üdv nekem sincs bajom a cbr-rel csak kisvárosba nem igazánjó mert itt több földut van mint beton aztán azért gondolkozk 4T enduróba és a választás XT-re esett csak ha utazi kell a 4enesn vagy autópályán em akarok 100 alatt menni amúgy semmi bajom a cbr-rel csak el akarom cserélni XT-re de lehet maradok a hondánál nem tom
Az sebességmérő pontos szerintem, lehet, hogy más motoré többet mutat, nem tudom.
Legalábbis kismotorosok nagyon meglepődtek mikor mondtam nekik mennyivel mentünk. Az ő órájuk jóval többet mutatott (simson, honda dio).
Üdv mindenkinek
Tegnap kaptam meg az xt-met nagyon szeretem király gép.Meddig bejáratós? és mennyit megy?(supermoto).Vagytok Nógrád megyéből?
Egy ilyen vezetestechnikai trening nagy vonalakban mirol szol? Fizetni is kell erte, vagy csak jo idoben jelentkezni?
vidi
csak országúton kevés
főleg ellenszélben
Amúgy nagyon tetszik, meg nagyon jó.
Az sebességmérő pontos szerintem, lehet, hogy más motoré többet mutat, nem tudom.
Legalábbis kismotorosok nagyon meglepődtek mikor mondtam nekik mennyivel mentünk. Az ő órájuk jóval többet mutatott (simson, honda dio).
Üdv