Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy a pangás srácok
szerdán rutinvizsga valaki esetleg nem tud 1 linket ahol leírjah mitkéne bemutatnom a motoron és milyen kérdései lehetnek
már aki fenn haggya
akkor bocsika ... elnézést a vizsgáztató úraktól oktatóm mondta hogy akkora úriemberek hogy mostanába csak hétfőn van motor vizsga ... pedig sok motoros várakozik én is "protekciós" vagyok azért kerültem be ilyen hamar ...
mér mit csináltál h üldöztek ?
ott nincsenek ilyen jó kis helyek ahol csak motor fér el én már párat kinéztem ha kéne de hát ott a rendszám és paff
jó neked hogy egyaltalan lessz jogsid...nekem a multkor vette el a rendőr és raadasul a motor is szervizbe van :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (kurva rendörök, ott basznak i velünk ahol tudnak)ja és aki győr-moson-spron megyébe vagy közeli kötnyékén lakik az bizonyára láttam már az audi tt rendörautot..spoilerezve minden eélyem nem volt...pedig a belvárosba menekültem elöle..:(:( :D:D:D:D:D
akkor bocsika ... elnézést a vizsgáztató úraktól oktatóm mondta hogy akkora úriemberek hogy mostanába csak hétfőn van motor vizsga ... pedig sok motoros várakozik én is "protekciós" vagyok azért kerültem be ilyen hamar ..nah meek veretni . csácsá
szemügyre veszem ezt a honlapot..egyébként, szerintetek emnnyiben nő a hangaj és a teljesitménye a motoronak..?
Hello mindenki!
Ma volt szerencsem egy 2007-es XT-t szemügyrevenni.
Ujitasok: zarhato tanksapka, mas mintaju fektarcsak, gyujtasmegszakito-kapcsolo, az elso fekkar tolopöcke mar nem menetes, hanem seger-gyurus (igy nem lazulhat ki, mint pl nalam), uj elso fekfolyadektartaly, a kitamaszto kapott egy erzekelot, hogy az oldalstander milyen allasban van (gondolom amig kinn a tamasz, nem lehet sebessegbe tenni), a gazvisszavezetes nem a kipufogo leömlöre csatlakozik, hanem mar a hengerfejen a közvetlen a kipufogo szelep utan iktattak be.
Elso ranezesre ennyi. (+az X kipufogo dobon levo lemeze szinre (feketere) fujt)
Az elso feket viszont meg mindig tövig be lehet huzni, anelkül, hogy felkemenyedne

Speedrider: a vizsgabiztosok a het hat napjan dolgoznak, csak kevesen vannak a letszamleepitesek miatt Remelem minel hamarabb összejön a jogsid!
Ha csak dob kell akkor: http://www.janodob.hu/ Már csináltak Xtre vmelyik srác aki írt ide, neki volt.
ne viccelj, nekem nincs rá 100.000 forintom! Azon gondolkozom hogy csináltatok rá...mert ezt a rendszert még +-ba fel is kell szereltetni meg hozzá kell állitani a motorot +20-30000 forint kb 1230-130 ezerböl jönne ki....Nekem elég egy dob, ugyis abba van a folytás! de azért köszi
Szia!
A giannelli gyárt rá teljes rendszert, de elég drága. E-bayen van fenn:
http://cgi.ebay.de/GIANNELLI-S...

Írd meg mire jutottál.

Üdv,
2N
Csáó skacok!

Nekem van egy XT125X-em és szeretném egy kicsit megpöckölni, ehez keresek spordobot ( lehetöleg nagyon faxa-t :D pl.: akrapovic, raptor, yosimura(ha jol irom). Szeretnék ugy egykerekezni hogy nem állok vagy térdelek a hátuljára :D
Csáó skacok!

Nekem van egy XT125X-em és szeretném egy kicsit megpöckölni, ehez keresek spordobot ( lehetöleg nagyon faxa-t :D pl.: akrapovic, raptor, yosimura(ha jol irom). Szeretnék ugy egykerekezni hogy nem állok vagy térdelek a hátuljára :D
Csáó skacok!

nem igaz h a vizsgáztatók akkor úriemberek h csak hétfőn vannak a rutinpályán .. fuck nekik ...várhatok 1 hetet mert betelt a hétfő aztán a zsernyákok meg csodálkoznak h jogsi nélkül vezet a szegény állampolgár lasabb a jogsi szerzés mint 4 ÉVE !
gyakorlat teszi majd egyszer a mestert.... lesz fennt egy rövid vidi is,c sak nem jo a minősége...:(
A yamahánál mindez yamahából:) úgy néz ki hogy kapsz egy csomagtartószerűséget fémből, erre tudod rácsavarozni a platnit és arra meg a dobozt. Az árak meg csomagtartófém 28, platni 3 doboz 15. Nah itt az a csomagtartószerű fém nah az az ami nagyon nem baráti.
De köszi már nézem is az ajánlott oldalakat.
Szia!

Én is gondolkoztam rajta, de még nem szántam el magam.
A dolog úgy néz ki, hogy platni (kb. 7500.-) + doboz. A platni fém és speciálisan erre a típusra való (a hátsó idomot le kell szedni), és a rá való sorozatú dobozokat fogadja.
Nézd meg a kappa és a givi honlapján, ott megtalálsz mindent. (Szerintem a két gyár tök ua., a platninak még a cikkszáma is majdnem egyezik. Valószínű, hogy a platni is ugyanolyan.) A kappát az euromotor a givit a shox forgalmazza (lehet hogy mások is). A platni árában pár száz forint, az eltérés, a dobozok kb. uannyiba kerülnek. Mindkét cégnél rendelni kell a platnit, a dobozok meg vannak raktáron. Ha lekésed a rendelést, kb. egy hónap a köv. szállítás. Legalábbis amikor én érdeklődtem így volt.

Üdv,
2N
Sziasztok!

Olvasom meg láttam videón a dobozokat. én is szeretnék a motorhoz. Voltam bennt a szalonban a dobozzal meg a rögzítővel még nem is lenne gond, de a kis fém csomagtartó nah az érdekes áron volt. Nálatok hogyan van ez megoldva?
Nekem volt. komplett.. én csináltam.. de attól függ h miet akarsz a mocidra. ha akarsz egy olat amivel jó hangja van akkor olyan kell mint amit én csináltam, nem azért csináltam h jobban menyjen igy is jó nekem(persze mehetne jobban) a hangjáért csináltam, igen állat! persze lehet olyat is csinálni ami gázgyorsítós, meg sport hangos/halk ami a teljesítményen dob, de én nem akartaam annyit vacilálni rajta. Csináltatni sok helyen lehet keress rá googléban és kiderül h hol.(persze attól függ hol lax.)
Jah, kinek volt komplett full kipuff rendszere? Érdekelne, hogy hol csináltatta, mennyiért?
Ciao, nekem 90-95 az utazóm, de hátszélben 100at is megengedek, mert nem forog a végén a motor, III. Sárréti talira menet, 105 volt az utazó! az én 80kg-mal, bnőm 45, kgjával, dobozzal, meg oldaltáskákkal...!
szeva nem sok:) én csináltam teljesitményben semmit nem befolyásol, ugyanugy megy és nem is megy tőle tönkre a motor. nagyon szól:) hát igy persze ingyé volt mert volt itthon minden
En 3x tettem le jogsit motorokra. 15 evesen Smkp Simsonnal az oktato majdnem Dobogokoig felhajtott minket (Budapestrol), 16 evesen A1, ekkor Esztergomig mentünk egyet fagyizni, 18 evesen "A" -itt mar alig kellett orat venni- ekkor Szentendre fele vettük az iranyt hatso utakon. Minket mindig kivittek a varosbol. A1, Akorl, A kategoriaban sztem kötelezo oraszamot varoson kivül le kell vezetni! En pl ekkor a 125-ös ETZ-n 90-nel egy IFA elozese közben jöttem ra, hogy, hogy tolja maga elott a levegot, ergo melle erve vigyazni kell! Hasznos a varoson kivüli oktatas.