helo!
bocs hogy eddig nem tudtam válaszolni,
de nem jutottam gépközelbe.az én xt-m 1,5éves és nem adtak hozzá kézikönyvet ha valaki tudja honnan lehet letölteni az szóljon!
Sziasztok Mindenki.
Nekem is xt125x-em van.Sajnos meg kell válnom tőle,nincs vele semmi baj,csak nem tudom fizetni a törlesztést.Egyébként szalon álapot,2006 juliusi,PROEX kipufogó,olyat szól mint a nagyok,a Harmati-nál
szervizelt,természetessen garanciális. 200 000.+10500ft/hó.hitelátválalással eladó.Csupán 1200km
van benne.
Ha valakit érdekel a 06 20 4413652-es telefonon érdeklődhet.
Lehet váltani, hogy a fordsz. legyen balra/felül vagy az akksi feszültsége (ez csak a bal oldali részt foglalja el).
Váltogatod a kijelzőt és amikor alul csak vonalkák vannak akkor tudod átváltani a felső kijelzést a fordulatszámról az akksira, vagy fordítva.
Ha nem akarsz váltani a két felső kijelzés között, akkor itt várnod kell egy kicsit és akkor folytatódik az alsó kijelzés váltogatása.
köszi szépen , ( ezért szeretem ezt a fórumot )
sok jó ember 1 helyen lenne még 1 kérdés ne nézzetek hülyének de nekem azt mondták hogy van rajta digitál akksijelző és hőfokmérő én nem találtam ilyet rajta
srácok vki help me ... nem találom az Xt-hez az útmutatót ... valaki tudna segíteni mennyi az ideális légnyomás a kerekekbe ? azthittem rávan nyomva kerékre mert a legtöbbön rajta van de ezen nem találom ... lécci firkantsátok le ..előre is köszzii
sexuális hmm polysport .. én is az ufo meg e között gondolkodtam de végül UFO lett ez sima műanyag vagy van benne fémmerevítés yamaha kereskedőnél azért megérdeklődtem a gyárit de az undorítóan néz ki .. 6 E és ilyen széles xar :D
az megy biza annyit nekem legjobban a KTM 690 sm teccik de kurva drága 2.3 úgyhogy az én favoritom a Husquarna SM610
énse azért vettem 125 ös 4 üteműt hanem mert megbízhatóbb mint a 2 ütemű meg nehogy már 1 125 ös mennyen annyit mint a 660 as testvére...
ha sebességre mennék akkor nem vettem voolna 125 mocit ... én annyira megvagyok ezzel elégedve , ha majd elérem az életkort és anyagilag is rendbe leszek ..megveszem a 660 as Xt-t az már megy 140 et :D
Szia, hát, ez itt speciálisan a rendőrség, egy volt motoros rendőr, meg egy pár emberke szervezésében volt, április 2 szombatján megrendezve, teljesen inygenes volt, volt egy spéci pálya, volt benne egy nyolcas, gyors szlalom, hirtelen akadály imitáció, autók közötti szambázás imitáció, nagyjából ennyi, pallón kellett átmenni... remélem jövőre is lesz, bár a legjobb az lenne, ha havonta 1x lenne egy ilyen
Blata 125 ös supermotó és endúró nemrossz vasak íme néhány kép
Hová valósi vagy?
Feltöltöttem neked a rapidshare a manualt magyarul:
http://rapidshare.com/files/26...
bocs hogy eddig nem tudtam válaszolni,
de nem jutottam gépközelbe.az én xt-m 1,5éves és nem adtak hozzá kézikönyvet ha valaki tudja honnan lehet letölteni az szóljon!
Nekem is xt125x-em van.Sajnos meg kell válnom tőle,nincs vele semmi baj,csak nem tudom fizetni a törlesztést.Egyébként szalon álapot,2006 juliusi,PROEX kipufogó,olyat szól mint a nagyok,a Harmati-nál
szervizelt,természetessen garanciális. 200 000.+10500ft/hó.hitelátválalással eladó.Csupán 1200km
van benne.
Ha valakit érdekel a 06 20 4413652-es telefonon érdeklődhet.
Üdv mindenkinek,Sömi.
Váltogatod a kijelzőt és amikor alul csak vonalkák vannak akkor tudod átváltani a felső kijelzést a fordulatszámról az akksira, vagy fordítva.
Ha nem akarsz váltani a két felső kijelzés között, akkor itt várnod kell egy kicsit és akkor folytatódik az alsó kijelzés váltogatása.
Hőfok kijelzés nincs.
sok jó ember 1 helyen lenne még 1 kérdés ne nézzetek hülyének de nekem azt mondták hogy van rajta digitál akksijelző és hőfokmérő én nem találtam ilyet rajta
Egy személy: 1,8 bar elöl, 1,9 bar hátul.
Két személy: 2 bar elöl, 2,1 bar hátul.
Üdv,
2N
énse azért vettem 125 ös 4 üteműt hanem mert megbízhatóbb mint a 2 ütemű meg nehogy már 1 125 ös mennyen annyit mint a 660 as testvére...
figyeljetek már nemtudjátok mikor lehet majd kapni az XT250 eet?