Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pifu87!
En Szegeden szoktam motorozni, de ma biztos, hogy nem engem láttál!
Augusztusban egy közös gurulás
csak azért mert tegnap valakivel összefutottam szeged környékén!
én heves megyei vagyok szal én nem
Van köztetek szeged környéki?
majd megkérdezem az eladó srácot, hogy megmarad e a garancia csinált kipuffal ha mehetek a motorért
Nekem YBR-re megengedték hogy csináltassak dobot és megmaradt a garancia . Csak pont az előbb hasaltam el vele.
25ből tudok kihozzni gianelli vagy arrow nyitott dobot :P
ja hát ha garanciás akkor biztos... mert mondhatják azt h rontja az élettertamot, meg h nem rá való meg stb...... de kérdezz rá, vagy várd ki mig lejár a gari
Andris, épp erre gondoltam én is...csak nemtudom elveszik e emiatt a motor garanciája.
Pedig épp kezdtünk összemelegedni.
Atesz
gyártass le egyet.. sok helyen lehet.. kipufoshoz bemész megmondod h csináljanak rá dobot. 125ösnél ha nem az a fontos, hogy sok kraft legyen benn akkor egy nyitott rendszert csináltass(nekem is az van meine sufni:) ) és az nem szomszédbarát
egyet leszedtem mert sok a bunkó köcsög paraszt
van vidim az xtmről.... adatlapomon eléritek...
punny
Nézegettem ma sportkipukat...hát se arrow ot nem találtam 125 ösre se Akrát pedig a Tomosra azt tesznek érdekes...Remus az volt de enyémre konkrétan nincs XT125 re 78 ezer...gyári kipuff se halk de túl szomszédbarát
Sasa, kicsi önreklám nézd meg a videóm enyémnek is ledes a hátsója csak most beszart az első főfékhenger nemtudom miért aztán azon melóznak...
Szépen dohog a motorja, annyira, ami egy 125-ösbol kitelik.
+ a hátsó lámpa ledes

[Mit szóljak én Atesz, Október óta csak akkor tudok motorozni, amikor otthon vagyok, és a baratnomet is ugyanilyen surun látom.
Legutóbb Májusban
+ minden nap esik az eso ]

De, nemsokára újra otthon!
nos kezdek emgőrülni...hétfő óta szervízben a motor...ma északa barátnőm is repül el nyaralni áááááááááááááááááááááá
Sasa, köszi az infót.a műszerfalja tökre az enyémre hasonlít nézd meg az adatlapomba.és a hangja miylen úgy szerinted?kiváncsi lennék rá nagyon...350 es? húha...miért nem vártam még picit...az nagyon jó lenne...
Atesz még ma elmentem képeket készíteni és kérdezosködni!
Brembo fék, Mikuni karburátor, Suzuki blokk, sebességfokozat visszajelzo, masszív telók (nem cingárak), Euro3-as motor!
Olajat surubben kell cserélni (2500km-ként), de csak 850ml-es a tekno. Fogyasztása ua., mint az XT-nek.
Készítettem a hangjáról videót, csak nem tudom feltölteni.
Ami engem igazán érdekel, az a hamarosan debütáló 350-es nagytesvér!
Hirtelen ennyi.
szasztok eladó a mocim.. nagyon fontos lenne mert kellene a pénz..... Yamaha XT 125ös 4T supermoto kerekekkel de van 21"első kerekem hozzá, a gumik zsir ujak egypár km van benn.... akit érdekel irjon vagy hivjon 06305061939 van kép adatlapomon!
Me´g visszamegyek a kereskede´sbe, holnap vagy a jövo he´ten, azta´n ke´szitek ke´peket!
Eloben nagyon jo´l ne´z ki!
Sasa szép az a SM amit mutattál több kép nincs róla?