nah ittvan kézvédőkkel a kicsike nem volt ám olyan egyszerű felrakni, mert nem erre van gyártva és még a fémet is hajlítani kellett legalábbis nekem ...
hát jól agyon kellet volna baszni.... én is jártam igy eccer, de nekem csak dobom van elöl hátul.... amugy most készül el supermoto átalakítással majd teszek fel képet:)
hallo kollegák ,
ma majdnem sikerült bedarálni az Xt met mentem külső sávba rohadt taxis meg rám rántotta ... ha nem tárcsaafék van rajta akkor repülök mellettem perxe meg a 10 méteres vasoszlop.... perxe dudáltam és felvolt háborodva..xánalom
a f***m kivan már h ennek a " fejlődésben lévő " országnak 1 kis motoros kultúrája sincs ...
nagy az isten álltakertje , sajna
V I G Y Á Z Z A T O K M A G A T O K R A ! - mert mindenkit hazavárnak
Neki nem digit műszerfalas az xt-je, mint írta a km-óra spirálos (nem elektronikus jeladós mint az újak).
Csak az áttétel megváltoztatásával lehetne pontos órája, de szerintem ez kivitelezhetetlen. Nem hiszem, hogy lehet kapni más áttételűt a mocira. Marad a kerékpár óra (kompjúter).
egy kis segítség kéne,,,, át akarom fűzni supermotonak és kisebb lesz az első kerekem hogy lehet megoldani hogy jól mutasson a km óra? spirálos az enyém...
pontosabban főleg tuning lesz, dugó henger hengerfej, kipufogó karbi... elektronikához nem nyulok.. amugy volt valaki Pacsán motoros talin.... mert akkor láthatta/hallhatta az XTmet. Két 600as xt volt rajtam kivül.
én meg most kezdem meg a tuningot, illetve a komplett felújítást, ha már el nem adom, illetve nem viszi el senki, akkor legyen jó! majd rakok fel képeket, és megirom hogy mit tud!
Sziasztok. Az lenne a kerdesem h a karboratorba hol talalhato pontosan az a fojto gyuru, es ki lehet e szedni! A masik kerdesem h van e itt valaki akinek nem all relantinba az Xt-je mert nekem nem all , es ha igen meghalanam ha elmagyarazna h mitol lehet ez. Elore is koszi sziasztok.
ma majdnem sikerült bedarálni az Xt met mentem külső sávba rohadt taxis meg rám rántotta ... ha nem tárcsaafék van rajta akkor repülök mellettem perxe meg a 10 méteres vasoszlop.... perxe dudáltam és felvolt háborodva..xánalom
a f***m kivan már h ennek a " fejlődésben lévő " országnak 1 kis motoros kultúrája sincs ...
nagy az isten álltakertje , sajna
V I G Y Á Z Z A T O K M A G A T O K R A ! - mert mindenkit hazavárnak
Csak az áttétel megváltoztatásával lehetne pontos órája, de szerintem ez kivitelezhetetlen. Nem hiszem, hogy lehet kapni más áttételűt a mocira. Marad a kerékpár óra (kompjúter).
Ritkan jarok arra, de majd szolok!
Az NS-1 el lathattalak?
Ha minden igaz ma mehetek érte......(ezt már egy hete is eljátszottuk...)