Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hú azt hittem olyan 100-110 az utazója mert én kisvárosba lakok aztán megfordult a fejemben hogy xt-re cserélném de ha meszebbre kell menni akkor nem akarok 90 nel menni köszi az infót
Szia!

Utazóról nem tudok nyilatkozni, mert csak városban használom, gondolom 80-90 körül lehet.
Típushiba talán a tönkremenő km-óra. (Szerintem a jeladó ázik be.) Néhányan kiégő izzókról mesélnek, másról én nem igen hallottam. A "fényszóró" elég gyengén világít, az R első fékje gyengébb.

Üdv,
2N
sziaszok megvagytok elégededve az XT-vel valami tipushibája van jah és kb mennyit megy végre 1 XT125 és mennyi az utazója
Kár, pedig jó ötletnek tűnt.
Majd számolj be mi volt.
nem leszólás csak szívesen nézzném a képeket
kresz vizsgára mész ?
kösz a tanácsot már megtörtént.... hmm jealdóját letömítem majd ..köszike de még mindig vmi rázkódik ..valami lehet nincs meghúzva...nah mind1 majd 1000es szervíznél megnézik..úgyis most meek majd kresszre utána már pumpálom a km-t bele feltettem 1 képet hogy ne szóldd le a bal oldali ha jobban megnézed klónozott
hy yamahások sajnálattal veszem észre hogy elég kevés képet raktok fel a motorokról
És szerintem tömítsd le a sebességmérő jeladót amíg nem ázik be.
Vedd ki a szerszámkészletet.
Nekem ez megoldotta.
Köszi a gyors választ!
Utána nézek majd.
Eladtad a gépet?
Valaki tudna mondani vmit egy 125 ös xtről teljesítmény szintem?
Végsebbeség,gyorsulás!
Givi monolock, e28, doboz+műanyagtartó 14e Ft
meg egy givi fém lap, amit a hátsó(farok) idom helyére kell felcavarozni, ezt nem tom már menyni Ft, mert még tavaly vettem, s így szépen fel lehet csavarozni
nah hello riderek ,
300km lehet a mocimba de előlről vmi kis zörgés halatszik ... nem a motor részé hanem a kormány alatt ... nem tudom talán vmi felfogatás ellazult v vmi .... vki esetleg tipp ? v elvigyem szervizbe ?
Jól megpakoltad.
A doboz milyen és milyen a felfogatása?
(Gondolkozom doboz beszerzésén.)
én mind a 2 vizsgát esőben csináltam..
rohaggyon me az eső szakad szal a holnapi rutin elmarad
szombaton rutin ha minden igaz
Skacok aki mocit akar venni...
Annak mondom, hogy eladó lett a vasam, 250eFt plusz hitelátvállalás, vagy 650e Ft
jah meg vane gy MDS cross bukóm, Progrip szemcsivel 25e Ft
Akit bármi érdekel, írjon...
na ez faszául meglett pakolva valyon az enyémetis meglehet így?
kicsit kipróbáltam, hogy lehet pakolni a gépet...
no pár kép a vasról