holnap rakatom fel a kézvédőket ! ti magatok raktátok fel ? [ O12] 1500 Ft és felteszi a csávó de azt mondt ellehet baszni émmeg ahogy ismerem magam :)
Szerencse, hogy nem lett bajod. Pár napja én is majdnem elestem, de kint volt a lábam ami jól jött mert elment az eleje a puklis úton egy kanyarban. Még jó, hogy lassú visszafordító volt, így meg tudtam támasztani.
Ba***a meg.. tegnap estem az XT-vel, mázli, hogy csak a hátsó fékolajtartályam bánta,no meg a kormány egy picit.. de ma reggel az volt az első, hogy megcsináltam.. 10re kész is lettem vele és mehettem vele dolgozni.. nah vigyázzatok magatokra,
Klasszikus értelemben véve nincs benne folytás.
Van neki azonban katalizátora, kipufogógáz visszavezetése a kis károsanyag kibocsátás miatt.
Ezek viszont nem kedveznek a teljesítménynek. Elvileg egy másik kipufogó rendszer aminek nincs katalizátora, és a gázvisszavezetés megszüntetése adhat némi plusz teljesítményt ha a karbit is sikerül hozzá hangolni. Ez gondolom nagyobb főfúvókával (és sok próbálkozással) megoldható.
De szerintem mindez jár akkora macerával és költséggel, hogy ne érje meg az a pár lóerő. Ennyi pénzt hozzátesz az ember és vesz egy nagyobbat.
Valaki írta, hogy létezik hozzá 150-es v. 180-as henger, dugó, olvass vissza. Már nem emlékszem.
köszike de azthiszem megvárom a szervizt :) most lehet nagy hülyeséget fogok kérdezni ..de túlzottan nem értek hozzá meg nem is én vettem át ... de ebbe ugye nincs fojtás meg semmi ?
Az 1000-es szervizen fogjak beallitani, addig magasabbra van allitva, mert meg nyers a blokk.
Ha nagyon zavar te is visszabb tudod venni az alapjaratatot a karburatoron levo csavar segitsegevel, csak kicsit nehez hozzaferni.
676-os hozzaszolas, lehet PlaszterHUN meg akar valni tole.
Igaza van 2N-nek, a ketütemu CR utan nem lesz keves neked?
Üdv mindenkinek
Klasszikus értelemben véve nincs benne folytás.
Van neki azonban katalizátora, kipufogógáz visszavezetése a kis károsanyag kibocsátás miatt.
Ezek viszont nem kedveznek a teljesítménynek. Elvileg egy másik kipufogó rendszer aminek nincs katalizátora, és a gázvisszavezetés megszüntetése adhat némi plusz teljesítményt ha a karbit is sikerül hozzá hangolni. Ez gondolom nagyobb főfúvókával (és sok próbálkozással) megoldható.
De szerintem mindez jár akkora macerával és költséggel, hogy ne érje meg az a pár lóerő. Ennyi pénzt hozzátesz az ember és vesz egy nagyobbat.
Valaki írta, hogy létezik hozzá 150-es v. 180-as henger, dugó, olvass vissza. Már nem emlékszem.
Üdv,
2N
Ha nagyon zavar te is visszabb tudod venni az alapjaratatot a karburatoron levo csavar segitsegevel, csak kicsit nehez hozzaferni.