Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért kell belehajtani a csavart...
gondolom az elbaszásnál arra gondolt ha az excenteres csavar becsuszik véletlen a kormányba:D
500 é nem nagy mulatság... nem lehet elbaszni
1ccer raktam fel akor sikerült, de mondjuk nekem olyan 500 ér megcsinálja mert ismerős neem igen szeretném a 24 .000es kézvédőt szétbaszni
ne mond má!! nemlétezik hogy ilyen láma vagy
mindent el lehet baszni, még 1 vasgolyót is
hát én magam raktam fel...
holnap rakatom fel a kézvédőket ! ti magatok raktátok fel ? [ O12] 1500 Ft és felteszi a csávó de azt mondt ellehet baszni émmeg ahogy ismerem magam :)
ja láttam 600 vmennyiért árulja... megdumálom faterral... de sztem vevő vok rá
a dt m adom el
a cr marad
Meg jo, hogy ennyivel megusztad! Hogy jött össze az eses? (hatha tanulhatunk belole!)
Ezek szerint jo szolgalatot tett az uj csizma a labadon!
Hello!
676-os hozzaszolas, lehet PlaszterHUN meg akar valni tole.
Igaza van 2N-nek, a ketütemu CR utan nem lesz keves neked?
A 619-es hsz-ban van egy eladó x. Kérdezd meg lehet, hogy meg van még.
Mit kezdesz egy xt-vel a cr után?
Szerencse, hogy nem lett bajod. Pár napja én is majdnem elestem, de kint volt a lábam ami jól jött mert elment az eleje a puklis úton egy kanyarban. Még jó, hogy lassú visszafordító volt, így meg tudtam támasztani.
csövi... most akarok venni egy xt t. nincs vkinek egy eladó
Ba***a meg.. tegnap estem az XT-vel, mázli, hogy csak a hátsó fékolajtartályam bánta,no meg a kormány egy picit.. de ma reggel az volt az első, hogy megcsináltam.. 10re kész is lettem vele és mehettem vele dolgozni.. nah vigyázzatok magatokra,

Üdv mindenkinek
köszönömköszönöm ezért szeretem ezt a fúrumot....
Jaj! A fojtás szót benéztem, bocs.
Szia!

Klasszikus értelemben véve nincs benne folytás.
Van neki azonban katalizátora, kipufogógáz visszavezetése a kis károsanyag kibocsátás miatt.
Ezek viszont nem kedveznek a teljesítménynek. Elvileg egy másik kipufogó rendszer aminek nincs katalizátora, és a gázvisszavezetés megszüntetése adhat némi plusz teljesítményt ha a karbit is sikerül hozzá hangolni. Ez gondolom nagyobb főfúvókával (és sok próbálkozással) megoldható.
De szerintem mindez jár akkora macerával és költséggel, hogy ne érje meg az a pár lóerő. Ennyi pénzt hozzátesz az ember és vesz egy nagyobbat.

Valaki írta, hogy létezik hozzá 150-es v. 180-as henger, dugó, olvass vissza. Már nem emlékszem.

Üdv,
2N
köszike de azthiszem megvárom a szervizt :) most lehet nagy hülyeséget fogok kérdezni ..de túlzottan nem értek hozzá meg nem is én vettem át ... de ebbe ugye nincs fojtás meg semmi ?
Az 1000-es szervizen fogjak beallitani, addig magasabbra van allitva, mert meg nyers a blokk.
Ha nagyon zavar te is visszabb tudod venni az alapjaratatot a karburatoron levo csavar segitsegevel, csak kicsit nehez hozzaferni.
héé srácok ...nektek mennyi km után jött meg a "végleges" alapfordulat