Az a baj, hogy az én gépemnek is ez a problémája.. hol mér az óra hol nem.. én felszereltem egy másik órát is na az tuttira megbizhatóan mér .. múlthéten csapágyas lett a gép.. a magyar utaknak köszönhetően a kormánycsapágy teljesen szét esett..néha, -attől függetlenül, hogy szarok a magyar utak- nagyon olyan érzésem van, hogy eléggé összecsapták ezt a modellt.. ..kellett fékbetétet is cserélni.. az se semmi, Yamaháéknál 10000Ft a hátsó betét, én jobb (kerámia-karbon) fékbetétet vettem 5800Ftért, első ugyanennyi. azt már nem is kérdeztem mennyiért cserélik, kicseréltem én. Na itt jött a másik csalódás.. hátsó betét cseréhez ki kell szedni a kereket..ezt a baromságot! na mindegy, itt a jó idő végre.. Üdv
Én csak közúton mentem vele, nem kapott semmit, max beázhatott (pénteken eláztam, ma már nem mutatott, közben nem mentem).
A kábel és a "gumicső" közt van ám rés rendesen.
Hali!
Úgy legyen a kb. 10 nap ,.Nekem mikor meghozták 3 hónapi harc után, a szervízvezető azt mondta, hogy ez nem garanciális hiba(ketté volt repedve mintha felkapott volna valami követ,dehát ez endúró vagy mi).Ha tudtam volna, hogy tényleg megjön 10 nap alatt inkább kifizettem volna a kb. 6000 ft-ot szereléssel együtt .
Üdv.
Engem is utolért az átok. Nem mér a km/ó.
Sajnos ez tipikus hiba. (Számos forrás szerint jeladó hiba.) Szerencsére még garanciális a kicsike, holnap viszem megmutatni
Azt mondták az alkatrész min. 10 nap. Majd meglátjuk mikor lesz kész.
azt meg minek ? amúgy én még nem használtam a berúgókart .. de lehet az lenne egészséges neki ha minden reggel avval indítanám , nem ? -- nem tom valahol olvastam ..
Az a baj, hogy az én gépemnek is ez a problémája.. hol mér az óra hol nem.. én felszereltem egy másik órát is na az tuttira megbizhatóan mér .. múlthéten csapágyas lett a gép.. a magyar utaknak köszönhetően a kormánycsapágy teljesen szét esett..néha, -attől függetlenül, hogy szarok a magyar utak- nagyon olyan érzésem van, hogy eléggé összecsapták ezt a modellt.. ..kellett fékbetétet is cserélni.. az se semmi, Yamaháéknál 10000Ft a hátsó betét, én jobb (kerámia-karbon) fékbetétet vettem 5800Ftért, első ugyanennyi. azt már nem is kérdeztem mennyiért cserélik, kicseréltem én. Na itt jött a másik csalódás.. hátsó betét cseréhez ki kell szedni a kereket..ezt a baromságot! na mindegy, itt a jó idő végre.. Üdv