Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervusztok!

Az a baj, hogy az én gépemnek is ez a problémája.. hol mér az óra hol nem.. én felszereltem egy másik órát is na az tuttira megbizhatóan mér .. múlthéten csapágyas lett a gép.. a magyar utaknak köszönhetően a kormánycsapágy teljesen szét esett..néha, -attől függetlenül, hogy szarok a magyar utak- nagyon olyan érzésem van, hogy eléggé összecsapták ezt a modellt.. ..kellett fékbetétet is cserélni.. az se semmi, Yamaháéknál 10000Ft a hátsó betét, én jobb (kerámia-karbon) fékbetétet vettem 5800Ftért, első ugyanennyi. azt már nem is kérdeztem mennyiért cserélik, kicseréltem én. Na itt jött a másik csalódás.. hátsó betét cseréhez ki kell szedni a kereket..ezt a baromságot! na mindegy, itt a jó idő végre.. Üdv
Melyik szervíz állt hozzá ilyen "szimpatikusan"?
Én csak közúton mentem vele, nem kapott semmit, max beázhatott (pénteken eláztam, ma már nem mutatott, közben nem mentem).
A kábel és a "gumicső" közt van ám rés rendesen.
Hali!
Úgy legyen a kb. 10 nap ,.Nekem mikor meghozták 3 hónapi harc után, a szervízvezető azt mondta, hogy ez nem garanciális hiba(ketté volt repedve mintha felkapott volna valami követ,dehát ez endúró vagy mi).Ha tudtam volna, hogy tényleg megjön 10 nap alatt inkább kifizettem volna a kb. 6000 ft-ot szereléssel együtt .
Üdv.
Engem is utolért az átok. Nem mér a km/ó.
Sajnos ez tipikus hiba. (Számos forrás szerint jeladó hiba.) Szerencsére még garanciális a kicsike, holnap viszem megmutatni
Azt mondták az alkatrész min. 10 nap. Majd meglátjuk mikor lesz kész.
pangáspangás mindenki motorozik jól teszi ..ájj most jöttem rá h mi zörgött a picikén a szerszámkészlet .. már megijedtem h vmi baja van
hehh szépen néz ki végre rászántam magam és beállítattam a láncot ... most már pöpec a cucc
Hali!
Egy kis terepezés utánni kép.
megjárattam a gépet esőbe de sajnáltam szegényt ezért 50 km után visszaraktam ahelyére
nagy a pangás úgy látom mindenki motorozik
Ez nem az én mocim, nekem gyári kipuffom van, de nagyon gondolkozok rajta, hogy eladjam...
Mert úgy néz ki megyek külföldre egy ideig melózni
te árulod használtmotoron a mocid?
fater megelőlegezte nekem az xt t feltétel ehy 4 es angol, matekérettségi ami lazán mennifog
Igen, én is :)2 napja is, mikor már az akksi nem bírta forgatni...
na de tegyél fel xtről fotot:D, ja amugy én néha be szoktam rugni..... mikor nagyon unatkozok
azt meg minek ? amúgy én még nem használtam a berúgókart .. de lehet az lenne egészséges neki ha minden reggel avval indítanám , nem ? -- nem tom valahol olvastam ..
berugokar leszerelés + visszarakása!...............................csukott szemmel
mi a következő ?
izzócserét azt tudok ..ott voltam amikor haver szerelte lánc olajozás hmm az is megy
jah izzócsere...
következő feladat: olajozzuk emg a láncot+ cseréljük ki elől az izzot( amugy az utobbi rohadt szar művelet)
gratulálok.... a következő szintre léphet
tegyél fel képet
sikerült
hehe sikerült ez a nehéz feladat..nagyon sexi lett