Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez lenne az
vettem egy nagyon faxa spool kabátot 19 .000 ér nagyön pöpec a cucc :D már kiprbáltam és hát nem nagyon hittem h megúszom 30 alatt a kabátot ..jó ár jó minőség ( sztem )
Nem tudom, ha jön egy jó ajánlat, eladom, ha nem, akkor nem...
Hello Srácok,
mi a helyzet, hogy bírjátok ezt a ratyi időt?
Pifu, kb egy hete téged láttalak Szegeden a nagykörúton szemből?
Én is láttam a kék enduro XT-t Szegeden, utolértem, rádudáltam, intettünk egymásnak, aztán húztam tovább. Egy fiatal srácé. Nem ismer magára valaki?
Idő közben volt egy hátsó defektem és beletekertem a kis XT-be még 3000km-t.
Azt, hogy sportmotort vettem nem bántam meg, nagyon elégedett vagyok vele és regeteg élménnyel lettem gazdagabb
Elkezdődött a suli, azt se tudom hova kapjak
Üdv
domi rakjál fel képet lécciii
amikor vettem azt mondták hogy elvileg 2 állásba lehet tenni ... a 2 személyhez meg az 1 személyhez mentem a magasabbra állítottal (haver úgy használja ) , mondjuk az én 175 cm- nek az alacsonyabb állást biztonságosabbnak érzem ...bár gondolom te nagyobb vagy, akkor megéri
Sziasztok!

Nemrég kaptam meg új motoromat ami egy piros-fekete Yamaha XT 125-X és szeretnék rá egy sportosabb hangú dobot. Tudnátok ajánlani párat?

Ja és még egy kérdés, hogy gyárilag szerintetek nem egy kicsit alacsony a motor? Szeretném kicsit megemelni a hátulját, érdemes?

Válaszotokat előre is köszi!

Üdv.
És mennyiért adod?
Ciao! A vas 2005ös évjáratú, de most augusztusban 1 éves, 15e Km van benne, +szervízfüzet, kicsit piszkált dob(yamaha szervízben), doboz, táskatartó konzol, táska, sportkormány., jah és 2,7-3,5 fogyi(aktív 2 emberrel)
de hanyasba kel fel prögetni?
meg a gázt azt húzni kell egyfolytába mgé akkor is amikro a gyújtást leveszem és amikor vissza kapcsolom vegyem le a gázról a kezem
?
ráhuzod a gézt gyujtás le gáz elenged majd gyujtás vissza kb 3-4ezernél.... de csak ha nyitott dob van gyárival nem fog összejönni
herélt kipunál csak tartod a gázt....
nem tudom, ez attol is függ h gyári a kipu, vagy vmi hörgősebb mert gyárinál nehéz, emg a katalizátornak nem is tesz jót....
de egyfolytába húzom vagy huzogatom?
huzod a gázt, és a gyujtáskapcsolot meg hol be hol ki kapcsolod
mit akarsz csinálni? durrogtatni?
Sziasztok!
Segítenétek mert én próbálok utó gyujtást csinálni eddig egyszer siekrült pedig mindig ugyanúgy csinálom hogy kell úgy csinálni hogy mindig sikerüljön?
Hello plaszterHUN.
Csak ugy kiváncsiságbol mennyiért adod el a motort,és hányas az évjárata?Mennyi km van benn?
HA esetleg vkit érdekel, van egy eladó XT-m
na ezt mondtam de talán szerencséd lesz.. nem akarom szidni a hondákat biztos jó csak én motorszerelőnek tanulok és hát azért mondtam......
Az tény hogy vannak szemétségek pl hogy a csapágyak mérete "titkosított" nehogy utángyártottat vegyél bele meg ilyenek és mindent soká hoznak meg de cserébe alig romlanak el...
Háát az a helyzet hogy eddig is hondám volt, van 2 honda autónk, apámnak volt egy hornetje... Én egyébként yamaha párti vagyok, nemtudom miért jobban bejönnek mint a többi, ezelött is yz-t akartam cr helyett mégis ez lett belőle de nem bántam meg mert crossmotor létére+elég keményen használva 1.5 év alatt hozzá se kellet nyúlni! És 90% hogy most is honda lesz.
de a hondák nem arról híresek, hogy elromlanak
hát én nem vennék a helyedben hondát... nem akarok ezzel senkit megbántani de van ismerősöm egypár aki igen lebeszélt a hondáról! lehet h jók meg mennek is de ha javítani kell akármien japán a yamaha ahhoz képest olcsó! és semmit nem lehet egyből megkapni meg mindfen tök spéci benn az utsó csavarig, de hát ha sok a pénzed vegyél azt, de mondom egy szervizelés nem lesz olcsó!