vettem egy nagyon faxa spool kabátot 19 .000 ér nagyön pöpec a cucc :D már kiprbáltam és hát nem nagyon hittem h megúszom 30 alatt a kabátot ..jó ár jó minőség ( sztem )
Hello Srácok,
mi a helyzet, hogy bírjátok ezt a ratyi időt?
Pifu, kb egy hete téged láttalak Szegeden a nagykörúton szemből?
Én is láttam a kék enduro XT-t Szegeden, utolértem, rádudáltam, intettünk egymásnak, aztán húztam tovább. Egy fiatal srácé. Nem ismer magára valaki?
Idő közben volt egy hátsó defektem és beletekertem a kis XT-be még 3000km-t.
Azt, hogy sportmotort vettem nem bántam meg, nagyon elégedett vagyok vele és regeteg élménnyel lettem gazdagabb
Elkezdődött a suli, azt se tudom hova kapjak
Üdv
amikor vettem azt mondták hogy elvileg 2 állásba lehet tenni ... a 2 személyhez meg az 1 személyhez mentem a magasabbra állítottal (haver úgy használja ) , mondjuk az én 175 cm- nek az alacsonyabb állást biztonságosabbnak érzem ...bár gondolom te nagyobb vagy, akkor megéri
Ciao! A vas 2005ös évjáratú, de most augusztusban 1 éves, 15e Km van benne, +szervízfüzet, kicsit piszkált dob(yamaha szervízben), doboz, táskatartó konzol, táska, sportkormány., jah és 2,7-3,5 fogyi(aktív 2 emberrel)
de hanyasba kel fel prögetni?
meg a gázt azt húzni kell egyfolytába mgé akkor is amikro a gyújtást leveszem és amikor vissza kapcsolom vegyem le a gázról a kezem
?
Sziasztok!
Segítenétek mert én próbálok utó gyujtást csinálni eddig egyszer siekrült pedig mindig ugyanúgy csinálom hogy kell úgy csinálni hogy mindig sikerüljön?
Az tény hogy vannak szemétségek pl hogy a csapágyak mérete "titkosított" nehogy utángyártottat vegyél bele meg ilyenek és mindent soká hoznak meg de cserébe alig romlanak el...
Háát az a helyzet hogy eddig is hondám volt, van 2 honda autónk, apámnak volt egy hornetje... Én egyébként yamaha párti vagyok, nemtudom miért jobban bejönnek mint a többi, ezelött is yz-t akartam cr helyett mégis ez lett belőle de nem bántam meg mert crossmotor létére+elég keményen használva 1.5 év alatt hozzá se kellet nyúlni! És 90% hogy most is honda lesz.
hát én nem vennék a helyedben hondát... nem akarok ezzel senkit megbántani de van ismerősöm egypár aki igen lebeszélt a hondáról! lehet h jók meg mennek is de ha javítani kell akármien japán a yamaha ahhoz képest olcsó! és semmit nem lehet egyből megkapni meg mindfen tök spéci benn az utsó csavarig, de hát ha sok a pénzed vegyél azt, de mondom egy szervizelés nem lesz olcsó!
mi a helyzet, hogy bírjátok ezt a ratyi időt?
Pifu, kb egy hete téged láttalak Szegeden a nagykörúton szemből?
Én is láttam a kék enduro XT-t Szegeden, utolértem, rádudáltam, intettünk egymásnak, aztán húztam tovább. Egy fiatal srácé. Nem ismer magára valaki?
Idő közben volt egy hátsó defektem és beletekertem a kis XT-be még 3000km-t.
Azt, hogy sportmotort vettem nem bántam meg, nagyon elégedett vagyok vele és regeteg élménnyel lettem gazdagabb
Elkezdődött a suli, azt se tudom hova kapjak
Üdv
Nemrég kaptam meg új motoromat ami egy piros-fekete Yamaha XT 125-X és szeretnék rá egy sportosabb hangú dobot. Tudnátok ajánlani párat?
Ja és még egy kérdés, hogy gyárilag szerintetek nem egy kicsit alacsony a motor? Szeretném kicsit megemelni a hátulját, érdemes?
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv.
meg a gázt azt húzni kell egyfolytába mgé akkor is amikro a gyújtást leveszem és amikor vissza kapcsolom vegyem le a gázról a kezem
?
Segítenétek mert én próbálok utó gyujtást csinálni eddig egyszer siekrült pedig mindig ugyanúgy csinálom hogy kell úgy csinálni hogy mindig sikerüljön?
Csak ugy kiváncsiságbol mennyiért adod el a motort,és hányas az évjárata?Mennyi km van benn?