Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja nagyon közel jövő az a tavaszt jelenti... csak el kell passzolnom a dt-t
hmm. tervek hát a nagyon közel jövőben veszek egy 25ös krosszmocit, hasznaltba, és a távoli terveim: YAMAHA WR 450F
nem megyek soha kiállitásra, mert csak fájdítom a szivem...
hát a tavaji jegy ára 800 ft volt szal nem lesz mostse okkal drágább.hát én annyit tudok ha lesz pénzem 1x akkor 1 a Ducati hamarosan megjelenő spuermotóját veszem meg, de szerintem vagy 1 XT660at vagy KTM LC4 et veszek majdan egyszer
Huuu! Mar en is nagyon varom! Jol tudom, 1-tol (csüt) 4-ig (vas) tart? A belepo mennyi szokott lenni? Nyitvatartas hogy lesz?
Sok motort meg akarok nezni es raülni, eldönteni, hogy (terveim szerint) melyiket veszem meg Augusztusban!
Szia!

Köszi, már gyógyulok, csak a takony nem akar elmúlni.
Pestre költöztem, nem volt hova tennem a ZX-10-et. Udvaron nem akartam tartani, hát eladtam.
Pár év szünet következett, mert főiskolára jártam. Mindenre volt pénzem csak motorra nem.

Azután családalapítás, így autó kellett. Mivel lakás is kellett, most annak a részleteit nyögjük.

Vettem egy használt robogót, hogy ne üljek a dugóban munkába jövet-menet. De azzal sok baj volt, rengeteget kellett rá költeni. Váltanom kellett.

Sikerült összegyűjteni egy kis pénzt és mivel egy ismerősöm 850 km-rel, 1 év garanciával eladta, ezt vettem meg, nem egy nagyobb de jóval idősebb járgányt. Ha rendeződnek az anyagi ügyeink (a távoli jövőben) veszek egy nagyobbat. (Egy ZX-6-ot, vagy egy Z750-t. Vagy amit sikerül. De most ez a két kedvenc.)

Üdv,
2N

Ui: A városban nagyon buli egy supermoto. Még egy ilyen kicsi is. Lehet, hogy egy nagyobb sm-t kellene vennem.
Sasa!én készülök a kiállításra, hisz tavaj is voltam csak nemtudom még melyik nap megyek de már alig várom
Szia 2N!
Reg voltal a forumon!
Mar korabban akartam kerdezni toled: a ZX10-es utan miert egy 125-ös supermotora nyergeltel at?
Jobbulast!
Ja, amúgy vettem egy csizmát a yamaha world-nél 15-ért, ha nem akartok sok pénzt kiadni csizmáért nézzetek el hozzájuk. Ez mondjuk sport csizma, de kit érdekel? Van nekik túrásabb is az 10...

Lassan két hete vettem, de még csak egyszer volt rajtam, mert náthás vagyok hetek óta.
Jól írtad, szinte mindenkinél... 33 vagyok (leszek idén remélem).
Szintén kényszerűségből 125-özöm, de az xtx még élvezetes is a maga módján.
Mikorra tervezed az uj gep vasarlasat? Es milyen tipusban gondolkodsz?
Bp, motorkiallitasra jöttök?
Mondjuk azt is hozzátenném, hogy idősebb vagyok itt szinte mindenkinél, csak pénzügyi kényszer miatt 125özök...

előbb utóbb mindennnek eljön az ideje
irigyellek énmég mindig csak a helyén ülhetek a vason
Kegyes volt ma az időjárás, 1 óra napsütésre volt szükségem, hogy a kedvesemmel motorozzak 1 jót, s így is lett, nagyon jót motoroztam...
hát mostmár megy tartósan is.... jo nem mindig jön össze, de általában sikerül
hát a technikája: sok gyakorlás, majd ha lesz időm megprobálom leirni, ja fordulatszámot nem nézem...:) érzéssel csinálom, de majd mihelyst lesz rá időm leirok mindent..:)
Pixu!
Jo kepek!
Te karikazas közben hova teszed a labad? Tartosan ki tudod emelni, vagy csak rövid idore? Nekem eddig csak rövid idore sikerült kerekezni vele. Megoszthatnad velünk a technikajat! (fordulatszam, sebesseg, testtartas, stb...)
székesfehérvár
Szeva Pixu!
Te mien messze lax Váctól?
Mert mocizhatnánk nekem X-em van.
Kösz
wheeeleeeeeeeeeeeeeeeeee bazz odabasz az 1keró
túráztunk ma haverral... az első képen én vagyok, másodikon döme barátom...
szerintem az tul durva........
Sracok!
Szerintetek be merjek vallalni 1200km-t 1 nap alatt az XT-vel!?
kb 15-16 ora folyamatosan nyeregben...
Szia Warrior!
A nyaron, amig otthon voltam futarkodasra vettem az XT-t, 3honap alatt 9000km-t volt idom belerakni.
En minden munkanap elott lefujom a lancot, Motorex O-gyurus lancsprayel. Most Castrolt fogok venni. A lenyeg sztem, hogy minel jobb minosegu legyen. Az en lancom, lanckerekem rendben van.
Lancfeszesseget viszont 1x mar allitani kellett. Ha nem allitod be a sulyodra, szaggatni fogja a lanc a fogakat.
Kerdes: feljebb emelted az XT hatuljat (hogy vaganyabban nezzen ki), mert ekkor sokkal gyorsabban "eszi" a lanckereket, lancot!
Üdv!
Hello, én szoktam futármelót csinálni a kis XT-vel, s elég gyakran járok vele, bár az enyémben, még csak 6700Km-van, de köszi a figyelmeztetést, ránézek ezekre a dolgokra is
Sziasztok!
Van itt valaki, aki rajtam kivűl futárkodik xt-n, vagy rengeteget megy vele?
Hozzájuk lenne egy kérdésem..
Nektek is ugy zabálja a motor a fogaskerekeket és a láncot mint nekem? kb 9-10E kilométer van a motorban és ugy néz ki a fogaskerék mintha 50E lenne.. pedig kenem rendesen.. ennyire szar lenne a gyári?
Üdv mindenkinek