elment ma egy tank benzinem... ja meg feltettem a fasza kis kézvédőket is, végre megjött a hiányzó alakatrész hozzá... fasza fém merevítéses, ja és aki azt mondja hogy ez rátekeredik az ujjamra, hát... ahhoz kurva nagyot kéne esni, de ha akkorát esnék, szerintem nem élném meg hogy leirhassam hogy rátekeredett.. baski, kb. 1cm vastag a fém...
megkérdeztem a csávót h mi a különbség a 06/07 es motor között azon kívűl h 80.000 Ft... semmi csak a matrica meg a színek..nah ezért nem fogok fizetni Magyar o.on
volt még :
2006 kék
2006 narancs
2005 piros
megrendeltem a kékett . egyébként még az új Xt-k nem is voltak ott...:S:S
En a Yamaha-Hungaria szervizhalozati-managerevel eppen a napokban levelezem arrol, hogy gyengenek talalom az R elso fekjet! Hivatalos valaszokat mar kaptam...
En a Yamaha-Hungaria szervizhalozati-managerevel eppen a napokban levelezem arrol, hogy gyengenek talalom az R elso fekjet! Hivatalos valaszokat mar kaptam...
hát ha csak ennyit érne, h a pár ezres kuplungot letöri. De haveromat elütötték Xt -vel neki is Polysport volt és azt mondták ha nincs az akkor leszedi a kezét .. pont úgy csapódott neki a kocsinak .. perxe az autós volt a hibás
Speedrider: köszönöm az elismero kritikat. En meg a nyaron vettem ra, akkor, ha jol emlekszem 7-8e Ft körül volt. De nemreg jartam az RMC-ben, ahol a legujabb tipusu gumi-berakasos Polisport kezvedoket akcioztak, a legkülönfelebb szinekben!
A boltos, akitol vettem, azt mondta, hogy ezek a muanyag kezvedok ugyanakkora vedelmet nyujtanak, mint az aluminium berakasos tipusuak, ugyanis a muanyag legalabb olyan kemeny, merev es massziv, mint fembol keszült tarsai. Raadasul volt olyan enduros, aki ugy jart az erdoben, hogy pont olyan erovel csapott el egy fat, hogy az aluminium berakasos kezvedo ragörbült az ujjaira, ugy, hogy a kormanyt se tudta elengedni.
atesz89: igen, erdemes a motorral a vasarlast intezni, igy meg a helyszinen -akar az elado segitsegevel- megnezheted, hogy jo-e a kicsikere! (en is ezt csinaltam)
Egyaltalan nem furcsa, nem zavarja a kezeloszerveidet, raadasul egy kicsit vedi a kezedet a szeltol, ami jol jön ezeken a hideg napokon! Eses eseten pedig nem kell több ezerert fek- kuplungkkart, esetleg ezek tartoszerkezetet megvenned, ha eltörnek. Sztem praktikus!
pár napja lestem a régebbi derbi típusú sm ről videókat...hát streetfighterkettek vele én nemgyilkolnám így szerencsétlent az oké h mátrába csőgázon döntögetni de nem gumiégetés meg kurvbahosszú 1kerék kerék,bár aznkeemis teccene ha bírnék 1kerekezni csak azahelyzet h erre sajnálnám szegény párát
volt még :
2006 kék
2006 narancs
2005 piros
megrendeltem a kékett . egyébként még az új Xt-k nem is voltak ott...:S:S
A boltos, akitol vettem, azt mondta, hogy ezek a muanyag kezvedok ugyanakkora vedelmet nyujtanak, mint az aluminium berakasos tipusuak, ugyanis a muanyag legalabb olyan kemeny, merev es massziv, mint fembol keszült tarsai. Raadasul volt olyan enduros, aki ugy jart az erdoben, hogy pont olyan erovel csapott el egy fat, hogy az aluminium berakasos kezvedo ragörbült az ujjaira, ugy, hogy a kormanyt se tudta elengedni.
atesz89: igen, erdemes a motorral a vasarlast intezni, igy meg a helyszinen -akar az elado segitsegevel- megnezheted, hogy jo-e a kicsikere! (en is ezt csinaltam)
Egyaltalan nem furcsa, nem zavarja a kezeloszerveidet, raadasul egy kicsit vedi a kezedet a szeltol, ami jol jön ezeken a hideg napokon! Eses eseten pedig nem kell több ezerert fek- kuplungkkart, esetleg ezek tartoszerkezetet megvenned, ha eltörnek. Sztem praktikus!
Úgy akartam venni h a mocc is ottvan.De nem furcas hj ottvan aza kézvédő?
Vasarlaskor csak arra figyelj, hogy eleg nagy kormanyveg rögzito csavarokat kapj.
Velemenyemet olvashatod a megadott webcimen!
Rövid telet!