én pl, yamaha szalonba beszeltem a sraccal és megkértem hogy rendezzem kézvédőt, és ufo kézvédőt hozott, fém merevitős,( alu), 9800ftért , de raj nagyon
HAli, érdekelne, hogy neked milyen kézvédőd van, mert a polisport amit vettem nem jó az enyémre, így visszavittem a boltba, s vettem más mocis cuccot..
14 edikén beröffentettük a vasat hát az nagyon jó volt végre hallani a hangját és ültem rajta picikét mert ugye zárt helyiségbe van és onnan nem vettük ki sajnos de majd eljön annakis az ideje
Gondolom miylen fasza lehetett 15 kmter is több mint a semmi
2005. szept. havi XT125X eladó. A Motor egy picit át van alakitva, sport kipufogó rendszer (jano-dob), doboz (nem gyári!) , beépitett riasztó, 8000km, fél év gari, szervizkönyv stb...
Ára: 690000Ft
nekem azt mondza xt-s haverom h neki 2000 km körül érte el a teljes erősséget, szal még lehet megy faszábban is, mert haveromé elég jol megy de nekem igy is megfelel...:D
90 et sztem enyémis bírná bár még csak 1680 kmter van benne meg most sportlégszűrő és már megvan a sportgyertya is de azt kicsit később tesszük bele h érezzük van 1 külömbség.Remélem dob rajta mert az jólenne
Aha értem.És azt nemtudnád megmondani h énis beléphetek e a derbivel a clubba?Me van 1 olyan érzésem h kinézne a sok xt-s onnan vagy nemis tudom, hogy mennyire lennék én onnan kinézve e vagy sem néztünk annó XT-t de azért esett a Derbire a választás mivel már volt 1 50 es X-Race-m előtte és az nagyon jó volt
Okés akkor legyen ez a klubb a nagy Xt s klubb alklubbja és akkor nemkell külön honlappal meg iylenekkel szarakodni szerintem ezse rossz.Meg nekem problémásabb lenne mivel nemis XT-m van
27-28 . án nyilt nap... ott lesz az új XT? :P
lehet megkéne rendelnem
Gondolom miylen fasza lehetett 15 kmter is több mint a semmi
2005. szept. havi XT125X eladó. A Motor egy picit át van alakitva, sport kipufogó rendszer (jano-dob), doboz (nem gyári!) , beépitett riasztó, 8000km, fél év gari, szervizkönyv stb...
Ára: 690000Ft
Érd:0620-5745123