Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én pl, yamaha szalonba beszeltem a sraccal és megkértem hogy rendezzem kézvédőt, és ufo kézvédőt hozott, fém merevitős,( alu), 9800ftért , de raj nagyon
HAli, érdekelne, hogy neked milyen kézvédőd van, mert a polisport amit vettem nem jó az enyémre, így visszavittem a boltba, s vettem más mocis cuccot..
a 2007 es R1 bemutatása 26.-án
27-28 . án nyilt nap... ott lesz az új XT? :P
lehet megkéne rendelnem
jó neked de nekem a térdem ígyis fáj ha hidegvan csak natúran gyalogosan is nemhogy motoron:S
én megyek most is mint a mérgezett egér
14 edikén beröffentettük a vasat hát az nagyon jó volt végre hallani a hangját és ültem rajta picikét mert ugye zárt helyiségbe van és onnan nem vettük ki sajnos de majd eljön annakis az ideje
Gondolom miylen fasza lehetett 15 kmter is több mint a semmi
Elado motor.

2005. szept. havi XT125X eladó. A Motor egy picit át van alakitva, sport kipufogó rendszer (jano-dob), doboz (nem gyári!) , beépitett riasztó, 8000km, fél év gari, szervizkönyv stb...
Ára: 690000Ft

Érd:0620-5745123
én is, pont 1 hete, mikor bevittem a szervízbe, ami 15 km volt...s nagyon jó érzés volt..
hajjaj énis nemfagy be a seggem monnyuk én jórég nem motoroztam már...
nyugi nemsoká itt van az is, én örülök az enyhe télnek...
áhh legyenmár nyááár hamarosan végre rutin csak maradjon iylen időő és mehetek vele végre nyáron meg majd összehozhatnánk 1 mátrázást
no 1 friss kép rólam meg a drágaszágról
lehet majd kiderül de én kicsit megfűszeretztem sport légszűrővel minnyárt jobbanveszi a fordulatot meg még belelessz téve a sportgyertya is később
nekem azt mondza xt-s haverom h neki 2000 km körül érte el a teljes erősséget, szal még lehet megy faszábban is, mert haveromé elég jol megy de nekem igy is megfelel...:D
hmm akkor nemértem miért nemmegy az enyém 100 nál többet
1400
pixu!Hány kmter van az XT-d ben?
bazze az igen
egyik nap 120at mentem vele
90 et sztem enyémis bírná bár még csak 1680 kmter van benne meg most sportlégszűrő és már megvan a sportgyertya is de azt kicsit később tesszük bele h érezzük van 1 külömbség.Remélem dob rajta mert az jólenne
Aha értem.És azt nemtudnád megmondani h énis beléphetek e a derbivel a clubba?Me van 1 olyan érzésem h kinézne a sok xt-s onnan vagy nemis tudom, hogy mennyire lennék én onnan kinézve e vagy sem néztünk annó XT-t de azért esett a Derbire a választás mivel már volt 1 50 es X-Race-m előtte és az nagyon jó volt
Máshogy néz ki a motor mint a bikepics képeken!
Okés akkor legyen ez a klubb a nagy Xt s klubb alklubbja és akkor nemkell külön honlappal meg iylenekkel szarakodni szerintem ezse rossz.Meg nekem problémásabb lenne mivel nemis XT-m van