Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függetlenül a 125ös klub létrejöhet sztem, pont a sebességkülönbség, meg az ilyenek miatt.
Az is igaz, hogy én mentem fel vele egy 600-as Teneré társaságában Pestre 90-el, s nem volt gond
Gabona! láttam a 125 ös XT-d a bikepicsen jól néz ki tényleg ha módlenne rá a Derbivel én belépnék meg ha nemlenne probléma ugye a sebességkülömbség
Hát én belépnék a klubba de egyrészt nem XT-m van másrészt meg ha köös gurulásról lenne szó akkor a 125 össel föltartanánk a "nagyokat" ezért gondoltam 1 125 ös klubbon de ha nemprobléma akkor belépünk ebbe
Kézvédők nekemis lesznek szerintem még nemtudom a kormány meg jóvan
Srácok! Én nyitott ma topicot, mikor xt125-m volt. Csináltam neki is egy weboldalt még anno. Most átalakúlt 660-s klubbá - most XT660-om van - . Ha valamibe segítség kell szóljatok!
Nyugi, leszünk még többen is
Kézvédők nekem is fenn vannak már elméletileg, meg a sportkormány...
ja én csak olvasgatom amit irkaltok, heh lol hétvégén megyek a kézvédőért:D
jah az gááz:S de miylen dolog ez h csak 2en vagyunk a klubbba?
Karácsony utáni csúnya esésen....
Várni kell a tükörre, meg az indexre...
az enyém még pihizik majdcsak később lssz elővéve...miért lessz szervízbe tied?
Hát én ráérek a hétvégén, mert valszeg akkor is szervízben lesz a mocc...
Más: a totatlbike oldalon lehet írni népítéletet, én már megtettem, remélem ti is írtok a mocitokról....
nekemis van csak holnap 7 órám lessz meg kresszem majd tán hétvégén elkezdünk komolyabban foglalkozni
Oksa
Ha gondolod, belevághatunk, némi informatikai ismeretem van, mondjuk egy site-ot tudok fabrikálni, ha érdekel..
igen kellene..Megvan a két alapító tag
Sztem jó ötlet!
Kezdhetnénk mondjuk egy saját portállal...
nem:D sőt kilehetne terjeszteni 125 ös 4 ütemű motorokra:P
És az endurosok, meg mehetnek a sunyiba???
Sajna a gumim még nincs meg, de a jövőhétre várható....
Kicsit sok pénzem maradt a szilveszteri buliban, s nehezen jön vissza..
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy mivel Derbisnek van 125 ös supermotója alapítani lehetne 1 125 ös supermotó klubbot ez csak egy ötlet csak így hirtelen kitaláltam de sztem nemrossz 5let
holnap 1000-es olajcsere, plaszterhun rakj mar fel képet xtdről, kiv vagyok a gumikra:D
csak azért mondtam, mert a yamahas srác is mondta nekem,.... és jah igaza volt...:)
Igazad lehet.
én is kevésnek találom, de em tom, szerintem mégis nagyon megy ja de ha 2005öst veszel, eladásnál meg számitani fog a 2 év!!!!!
Köszönöm a teljesítményeket!!!

2005-ös megmaradt motorokat olcsóbban adják (R-t akarnék).

Egyébként nektek adtak vmi kedvezményt a márkakereskedőknél?
Autóknál szoktak, hogy ott vedd meg az autót.Motornál is van ilyen?

Ingyenes üzembehelyezés vagy választható ajándék a boltból néhány ezer ft erejéig?

Tegnap megnéztem egy X-et a szalonban, nagyon tetszett, de én azt hittem, hogy ezek kicsit erősebb motorok. Azért akartam ilyet venni, mert a neten ezek erősebbnek voltak írva mint a konkurancia hasonló motorjai...
szintén 7Kw...