Attól függetlenül a 125ös klub létrejöhet sztem, pont a sebességkülönbség, meg az ilyenek miatt.
Az is igaz, hogy én mentem fel vele egy 600-as Teneré társaságában Pestre 90-el, s nem volt gond
Hát én belépnék a klubba de egyrészt nem XT-m van másrészt meg ha köös gurulásról lenne szó akkor a 125 össel föltartanánk a "nagyokat" ezért gondoltam 1 125 ös klubbon de ha nemprobléma akkor belépünk ebbe
Srácok! Én nyitott ma topicot, mikor xt125-m volt. Csináltam neki is egy weboldalt még anno. Most átalakúlt 660-s klubbá - most XT660-om van - . Ha valamibe segítség kell szóljatok!
Hát én ráérek a hétvégén, mert valszeg akkor is szervízben lesz a mocc...
Más: a totatlbike oldalon lehet írni népítéletet, én már megtettem, remélem ti is írtok a mocitokról....
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy mivel Derbisnek van 125 ös supermotója alapítani lehetne 1 125 ös supermotó klubbot ez csak egy ötlet csak így hirtelen kitaláltam de sztem nemrossz 5let
2005-ös megmaradt motorokat olcsóbban adják (R-t akarnék).
Egyébként nektek adtak vmi kedvezményt a márkakereskedőknél?
Autóknál szoktak, hogy ott vedd meg az autót.Motornál is van ilyen?
Ingyenes üzembehelyezés vagy választható ajándék a boltból néhány ezer ft erejéig?
Tegnap megnéztem egy X-et a szalonban, nagyon tetszett, de én azt hittem, hogy ezek kicsit erősebb motorok. Azért akartam ilyet venni, mert a neten ezek erősebbnek voltak írva mint a konkurancia hasonló motorjai...
Az is igaz, hogy én mentem fel vele egy 600-as Teneré társaságában Pestre 90-el, s nem volt gond