Sziasztok!
Nekem is van egy 125-ös X-em. Én nagyon szeretem, lehet azért is mert első motorom.
A dobot kicseréltem yamaha-racing dobra! A hangja lett más kicsit szomszédfelbaszó és a +2Le!
Már elraktam télire, de jövőre ahogy jó idő go motorozni!
Én váci srác vagyok és szivesen találkoznék, motoroznék az xt-s kollegákkal!
Hát elsőre ennyi!
Váá, hogy picit lenyugodtam, szal kiment előbb a tompított, aztán a távolsági, persze ma nem volt benn aszerelőgyerek a szervízben, nem volt izzójuk se, a többi meg azt se tudta, hogy kell kicserélni, szal a b@szott nagy sötétségben egy osram márkabolt előtt szenvedtem a géppel, aztán félóra küzdelem után feladtam, s a félig szétbontott motorral inkább hazamentem a sötétben..
szal, sz@rul jött össze ez a nap, ennyi, majd holnap nyugodtan napfényben kicserélem...
Jársz még erre?
Na az egész péntekre marad, majd leírom, hogy mit hogy kell....
Az gyárival megegyező izzó az osram autólámpa katalógus 21. oldalán van, 7327-es a cikkszáma .
Mennyibe fájt ez a dob?
Tudnál felrakni képet?
Én is ki akarom cserélni, mert vettem (picit) erősebbet. (45/40W)
Nekem is van egy 125-ös X-em. Én nagyon szeretem, lehet azért is mert első motorom.
A dobot kicseréltem yamaha-racing dobra! A hangja lett más kicsit szomszédfelbaszó és a +2Le!
Már elraktam télire, de jövőre ahogy jó idő go motorozni!
Én váci srác vagyok és szivesen találkoznék, motoroznék az xt-s kollegákkal!
Hát elsőre ennyi!
szal, sz@rul jött össze ez a nap, ennyi, majd holnap nyugodtan napfényben kicserélem...
Valaki segítsen , mert elégge elegem van abból, hogy kiment ez a kurva izzó, grrr
SHOEI XR-1000 CHAMBER BUKO MOST A LOUISBAN 329€!!!
Szerintem megeri!
Hát én most azért melózok tavaszig, hogy megtudjam csináltatni ilyenre...