ja és még az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki valahonnan valami hőálló matricát?kipufogóra kéne, mert volt 1x régebben havernak is ilyen házi dobon csak nemtom neki honnan volt.
Heló!
Az nem bukógomba, csak egy tengelyvédő.
Az xt-re nem hiszem hogy jó mert annak tömörek a tengelyei, ennek meg lyuas és azon van átdugva egy menetesszár!
tamaskiraly látom van a DRZ-den első keréknél bukógomba. tudnál nekem segíteni honnan tudnék szerezni ilyet? lehet hátra is jó lenne. ja és XT-re kéne nekem ami nem fordított telós. vagy ha más tud valami infót megköszönném :) üdv mindenkinek
Sziasztok
Bocsi hogy ide irok, XT-s voltam énis de most kellene egykis segitség, szépségversenyen kellene szavazni egyik motoros lányra ( barátnőmre ) szavazás ingyenes a telefonszámok alatti gombon!
Köszönöm előre is! Viki
Nyom191, alapból ilyen egyik srácnak is akit ismerek ugyan ez a típusú XT-je van. Gyárilag rövidebb mint a többi, de hangra meg teljesítményre ugyan az mint a "sima".
Tehát a kézvédő ami az xtden van azt honnan lehetne megrendelni?
Tamaskirály!
Azt szeretném kérdezni hogy a kézvédőt még az xt-re azt hol lehet véetelzni, rendelni, megnézni?Előre is thx!
Tess!
Az nem bukógomba, csak egy tengelyvédő.
Az xt-re nem hiszem hogy jó mert annak tömörek a tengelyei, ennek meg lyuas és azon van átdugva egy menetesszár!
Bocsi hogy ide irok, XT-s voltam énis de most kellene egykis segitség, szépségversenyen kellene szavazni egyik motoros lányra ( barátnőmre ) szavazás ingyenes a telefonszámok alatti gombon!
Köszönöm előre is!
Viki
Szép motor
Nagyon vigyázz magadra, és persze a mocira is!
Itt az új vas!