Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és még az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki valahonnan valami hőálló matricát?kipufogóra kéne, mert volt 1x régebben havernak is ilyen házi dobon csak nemtom neki honnan volt.
és nem tudjátok hogy xt-re nem lehet-e ilyen tengelyvédőt kapni?
ha jol tudom Tamás is onnan rendelte...
én képesmotoron is láttam uan ilyen hirdetést...
vatera.. :D
Hát ez elégfurán lett megfogalmazva!:D
Tehát a kézvédő ami az xtden van azt honnan lehetne megrendelni?
Hello!
Tamaskirály!
Azt szeretném kérdezni hogy a kézvédőt még az xt-re azt hol lehet véetelzni, rendelni, megnézni?Előre is thx!
Valaki tudna segíteni 1 linkkel ahonan tudok rendelni kék felnicsíkot...? Vmi szép kék ami megy az Xt-hez! Köszi...
Szavaztam!
És hány éves?
900volt, majd még erre jön az átírás, stb!
Heló!
Az nem bukógomba, csak egy tengelyvédő.
Az xt-re nem hiszem hogy jó mert annak tömörek a tengelyei, ennek meg lyuas és azon van átdugva egy menetesszár!
tamaskiraly, mennyibe vetted?
tamaskiraly látom van a DRZ-den első keréknél bukógomba. tudnál nekem segíteni honnan tudnék szerezni ilyet? lehet hátra is jó lenne. ja és XT-re kéne nekem ami nem fordított telós. vagy ha más tud valami infót megköszönném :) üdv mindenkinek
Sziasztok
Bocsi hogy ide irok, XT-s voltam énis de most kellene egykis segitség, szépségversenyen kellene szavazni egyik motoros lányra ( barátnőmre ) szavazás ingyenes a telefonszámok alatti gombon!
Köszönöm előre is!
Viki
Huhúúú!Nagyon (király) ! Eszméletlen jól néz ki!:D
huhuhú, elképesztően szép
Hali!
Szép motor
Nagyon vigyázz magadra, és persze a mocira is!
Itt az új vas!
grat
Megvan! XT tulajdonos lettem!
érdekes, nem láttam még ilyet, persze láttam, csak azt hittem hogy nem gyári
Nyom191, alapból ilyen egyik srácnak is akit ismerek ugyan ez a típusú XT-je van. Gyárilag rövidebb mint a többi, de hangra meg teljesítményre ugyan az mint a "sima".
pedig valami nincs vele rendben, az a két csavar nincs olyan közel egymáshoz