ha komoly akkor lehet, hogy majd kéne, nézegettem mindenhol de 18-20nál olcsóbban nem nagyon találtam annyit meg nem akarok érte adni, még a nagyvasnál látam Lucas kormányokat egész jó áron de ha tényleg komolyan mondod akkor majd lehet hogy kéne
hááát egyikse :D nincs lekopva, és nem is tükröződik, hanem matrica. A kormány pedig egy Hebo cross kormány és unokabátyámtól kaptam.. neki vannak ilyen crossos haverjai azt hozzám vágtak egyet :D
Sziasztok! tudna nekem valaki segiteni hogy xt125x-re elvileg debrecenben van az r17 gumis amik román gumikat hoznak be vadi ujjak és valami 13ezer egy hátsó gumi..én kicsit olcsónak találom..haverom ajánja de neki rs50en volt ijen gumi . itt a link: http://www.r17.hu/index.php?pa...
ha valaki tud segiten hogy megérné e egyáltalán ezt megvenni akkor szóljon.előre is köszi!
ok, értettem...
Nem baj végül is ha már jól megy a motorozás aszfalton, meg laza endurozgatás erdei utakon, akkor majd veszek egy nagyobb motort mondjuk egy DRZ400-ast. Azzal már lehet ugratgatni is.
Jól mondom?
én is sm XT-t ajánlanám, nekem nagyon bevált, ami az ugratós XT-s vidin van, hát nemtudom, ha nagyon finoman teszed le akkor lehet hogy bírja de sztem nem ajánlott hosszútávúan így használni
Hát, nekem mind a 2 bejön... végül is nem hardcore-ban akarom majd vele zúzni a terepen, hanem csak endurózgatni, meg azért egy két huppanón azért átbírjak vele ugorni, hogy megtanuljam érezni a motort terepen és aszfalton egyaránt.
XT jól néz ki, hátul is tárcsafék tényleg "modernebbnek" hat, viszont XR-ek meg tényleg terepesebbek. Szóval nem tudom hogy melyik lenne a legideálisabb.
Üdv. Az,hogy kinek mi a szebb szubjektív! XT "modernebbnek" hat, XR valahogy minőségibbnek bár ez az én véleményem! Teljesítményük közel azonos,viszont terepre nem ajánlanám az XR-t sem,mint ahogy azt itt valaki említette,mivel a 180as rugóút a kemény rugózása,illetve a 31-es (simsoné 30-as)első telló becsúszószárai nem éppen ideálisak erre! Egyébként adatlapomon van egy xr "teszt",ha ez esetleg segít a döntésedben!
amúgy az enduro km óra supermotora van állítva és így ugye sokkal többet mutat
ezmi?!
ha valaki tud segiten hogy megérné e egyáltalán ezt megvenni akkor szóljon.előre is köszi!
mekkora guma és felni van az sm-en?
pontosan ha tudja valaki! Köszi
Nem baj végül is ha már jól megy a motorozás aszfalton, meg laza endurozgatás erdei utakon, akkor majd veszek egy nagyobb motort mondjuk egy DRZ400-ast. Azzal már lehet ugratgatni is.
Jól mondom?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nagy respect neked!
XT jól néz ki, hátul is tárcsafék tényleg "modernebbnek" hat, viszont XR-ek meg tényleg terepesebbek. Szóval nem tudom hogy melyik lenne a legideálisabb.