Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

Na most ez kamu vagy az R változat erősebb? Meg az létezik h az újak mennek 137-et?:O
lehet hogy csak le van áttételezve, bár akkor meg jobban kéne hogy pörögjön
Azt én is szeretném tudni!
Ez mitől áll ki így kerékre? Tuning vagy mi a rák?
Végre ma ki tudtam menni, szárazak voltak az utak.
Belevágtam vagy 60km-t
Csak bezavart a hóesés
Előtte kapott a kincsem egy pici tuningot!
Nagyon szépen világít, ajánlom mindenkinek!

Ű, de jó hangja van ennek az xt-nek!
Lehet nem mai videó de én még nem láttam.
Milyen dob lehet rajta?
http://www.youtube.com/watch?v...
egyértelmű, hogy mind a kettő ugyan az, és ez a két kép is arról a motorról van: (egy helyről töltöttem le mind a 4 képet)1, 2
sztem a 2 moci ugyan az, csak az alsó kapott új visszapillantót meeeeg indexeket
én már próbáltam a lánckereket nagyobbra váltani, lényeges változás nem történik
itt van még1:
Itt is egy jó segg!
Ez kicsit lemaradt, de most kerültem géphez!
Bocsesz!

Ja és marhajó lett a segge a mocinak!
Nekem ki van belezve a kipufogóm de a top nekem is csak 109.
Csak a hangja változik szerintem (van fent videóm).
Arról már hallottam, hogy az első fogaskereket variálják és úgy gyorsabb vagy erősebb lehet a gép, de lehet hogy ez is kamu.
Marhajó sikerült egy 700 m körülit karikázni. Mégjobb, h fel is vettem kamerával. elég fasza minőséggel.

csak véletlen töröltem
nincs mit
vagy
Köszzz....egész találékony van Adtál pár jó ötletet
tess.. sok nem látszik, de az a fekete cucc az a kis védő darabka a fekete pedig a szigszallagozott kábelek
Felizgattál.. Csinálj már a seggéről egy fasza képet légyszives.
Kíváncsi vok, h h oldottad meg....
természetesen kapott egy kisebb darabot, de nem vágtam szét.. biztonság kedvéért leragasztottam a kábeleket, az aksi meg kapott 1 átlátszó plexit..
Mentem vele pár kört a sárvédő nélkül. De kibaszott szar volt. Az aksit lekellett ragasztani, plusz a kábeleket és az elektronikát is.
Nem gondoltam át rendesen....
én is nézegettem, egészet nem akartam kiszedni, megvágni nem akartam, ezért inkább hagytam így ahogy van, mellékesen itt egy kép hogy hogy is nézhet ki
Leszedted? és akkor semmit nem rakták a helyére? azt azért nem gondolnám.....
Andris nemvágtam szét a sárvédőt, szimplán leszedtem :D
köszi srácok kb 10000ért vettem itt szexin.. de bementek a legközelebbi motoros boltba, vagy teszveszen v vaterán körbenéztek tutto h találtok vmit
Idom