Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj h nem tom h mennyit ér, hülyeséget meg nem akarok írni.gyári amúgy, nincs baja 2ezer kilométer van a motorba.
Mi történt, hogy beállt a motor?
Olaj volt benn?
Kilométer mennyi volt benn?
Helló!
Te mondj árat, hogy mennyiért adnád oda,illetve milyen állapotban van? Gyári?
nekem van 1 gyári puffó!mennyit ér?
Na itt az igért videóm :)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Itt lehet szerintem látni a dobot hogy mési hogy néz ki.
eladó a motorom, 225 000 ft irányár. képek az adatlapomon yamaha dt125r a képek nem a mai állapotot tükrözik, mert már crossgumi van meg egy két apróság.... több mint 100000 ft lett ráköltve és ismétlem irányár. érdeklődni itt vagy telefonon 0620 479 0263 csere érdekel 250-350 ccm enduro. ja és a motornak vannak papírjai : vámpapír, adásvételi... részletek telon
nekem még fél évig szükségem van rá hátha garancia miatt visszakell raknom :D utána a tied lehet
Igen, azért írtam a fórumra, hátha valaki elaná a gyári dobot, és én azt szívesen megvenném, esetleg ha tudtok vmi bontót, ahol van ilyen moci, azt is megköszönném.
Hát akkor kell venni egy dobot rá meg egy összekötőt csináltatni, olyan 20 ból ki is jön!
Vagy 1500 a hóálló festék, 1000 a fémragasztó + 1 kis darab alu cső és gyári!
Az első lehetőség kb 2 hét, a második kb 1 nap!
De ez tiszta rozsda is, nekem nem kell nagy hang, egy szép újszerű állapotú csövet szeretnék rá.
Az enyém is ki volt, de megoldottam!
A gyárinak nagyon pici hangja van, azért van kibelezve!
Sziasztok! most vettem egy ilyen motort használtan, viszont a kipufogója ki van belezve, van valakinek esetleg egy gyári pufogó eladó?
nálam nem csörög a blokk húú de megkergettük ma a kis xt-t
nekem egy hete ragadt meg a 2005-s xt 125r
veszek bele wiseco dugót, és egy mérettel nagyobra furatom
Az normális h alapjáraton csörög a blokk? Meg ha hajtom azt hogy bírja ez a gépezet?:D Gondolok arra ha 8000 vagy 8500-ig kipörgetem. Aki tapasztalt már olyasmit h nem szabad valamiért lécci írja le!
ebben valamilyen szinten igazad van, de ha megnezed akkor altalaban akkor mész többet mikor melegebb az idő , nekem 20as van benne
Szép szép
Ma felkerült egy kézvédő.

Szerintem a gyári előírásnak megfelelő olajat öntsetek bele..
a sűrűbb olaj csak nagy melegben kell mert az nehezebben hígúl fel..
Úgy látszik nem írt ki mindent amit szerettem volna
-táskatartó konzol kordura táskához, sportkipufogó
Sziasztok! Mivel több mint 1 éve bátyám kiment angliába így én rideolok a kis Xtvel....
Csak egy két infó a mociról:
-Yamaha Mathénál vásárolt és szervízelt
-2006 évjárat
-23000 km (ebből 20e 1 év alatt )
-Kisebb átalakításon esett átt (kormány magasabban van, markolatfűtés, markolatvédők, plexi, givi hátsó doboz, táskatartókonzol
Heló!
Most akkor milyen olajat kell bele venni pontosan?
Ami a legjobb a motornak!?
vékony bele az amit a gyári könyve ir, a 10w30, 20as kell
nem tudom én mivan a ti motorjaitokkal ..enyém 5500 km-nél jár és semmi baja nem volt még
Hali!
630 Km ahogy megletta rendszámtábla tartóstól leszakadt!:D SZar műanyag az egész, még egy alátétet se tettek a tartó alá! I love yamaha!:D