hülye :D dehogy
am meg hogy tűnt az el? most ahogy járkálsz vele suliba rajta volt nem? vagy nem figyelted vagy nem vetted észre h nincs rajta vagy mi lett vele? volt szervizben és ahogy visszahoztad nem volt rajta? nekem nem kell vagy nem kéne enyémen van :D :S
Figyeljetek már, lehet én nem értek hozzá, de az hogy lehet hogy az X-nek hosszabb a a rúgóútja mint az R-nek?
Nem nagy szám az eltérés, de akkor is, nem terepre jobb ha hosszabb a telóban a rugóút? Konkrétan X(175mm) az R(170mm).
Sziasztok. !ELADÓ! 2006.04 havi XT 125X 14300kmrel munkába járásra használt 2. tulajtól (1. tulaj 40 éves hapi). Ár:499.000.-FT Azonnal vihető. Több infó itt, vagy telón.
70/512-09-71. 2000-2004-ig SV 650N-re(kereklámpás) ráfizetek.
Naszép!
Vazeg nincs meg nekem az első lánckerékvédő műanyag!Vagy lelopták vagy a szervizes nem tete vissza vagy elmaradt"szuper"! Valakinek ötlete hol és mennyi pénzért lehet olyat venni? Mert a szervizes gyerek egy fasz és úgyse adja oda ha ő nemtette vissza akkorse! A yamahába lehet olyat rendelni? Műanyag vagy valami vas?:D Előre is thx
Azt szeretném kérdezni hogy valaki vett már xt125x-be kijelzőt,mert nekem beázott és beszart írtam a Yamaha Wordnek hogy panelt mennyiért adnak hát valami horribilis árat mondtak( 100 ezer fölött),de olvastam itt hogy valaki vett már műszerfalat olcsóbban is,ezért kérnék tőletek segítséget hogy hol lehet venni ilyen kijelzőt?+ még Hátulra szeretnék venni valami gumit,mert agyári elfogyott Ti mit ajánlanátok?
Köszi szépen
Ákos
2005ös és 26ezer van benne :D de fasza amúgy tetszik nagyon.vannak ilyen apróságok hogy lánc,fékbetét,telószimering csere de amúgy meg jó az egész :D elleszek vele csak a **** jogsira kell még várni hogy mehessek vizsgázni
Atosz neked csak azt akarom h végre megvan nekem is az XT-m enj0y neked meg köszi majd csinálok vele valamit.amúgy azt h letöröm nem úgy gondoltam h fogom és letöröm róla :D hanem ha kerekezek vagy valami. amúgy ma próbáltam és kurvajó..:D nemtom mondják h így meg úgy gyenge...hát 2személlyel 2ban felkaptam úgy kerékre :D 1edül meg eddig annyi hogy 2ban felkapom, be 3.ba és megyek..1kéz meg ilyenek...de még nagyon gyári csak próbálgattam van rajta 1 fasza dob..olyan jó hangja van :D mondjk így rx 50 után.. na üdv mindenkinek és még1x köszi
Sziasztok! Először is LE NE TÖRD :D ha nehogy isten eladod mert nagyobbat szeretnél, gyárilag többet ér.. na szóval, én úgy csináltam meg, hogy leszedtem az egészet és vettem egy sima hátsó rendszámtartót az itteni motoros boltban + 2 indexet. ezt felraktam és, hogy az aksi ne sérüljön v ne legyen baja (felverődött kavicsok ne szedjék szét) raktam rá egy sima plexit, de az nem kell.. felesleges. Bír az az aksi havat,sarat mindent de korábban már leírtam pontosan a 109. oldalon remélem tudtam segíteni itt egy link ha bajban lennétek a rendszámtartóval
Hello mindenkinek.leginkább enj0y-hoz lenne 1 kérdésem de ha valaki másnak is van ötlete az megoszthatja velem. most lett xt-m csak nem nagyon tetszik az a nagy hátsó sárvédő és azt szeretném kérdezni hogy hogy csináltad meg a rendszámtartót mert néztem és az egész hátsó sárvédő 1ben van. akkor az el lett vágva vagy hogy? mert nem nagyon szeretném hogy sokáig ilyen legyen mert kb. 99% hogy letöröm meg amúgy se tetszik előre is köszönöm az infót, üdv mindenkinek
Ez a dob egyedi, egy csávó készíti és 28 ropi volt mindennel eggyütt!
Egy nap alatt kész lett! Majd csinálok vidit de nagyon brutális!
Kész a kipuffom! Nagyon durva hangja van!
Mért nem jössz msnre?
Muszály mihamarébb feljönnöd!
am meg hogy tűnt az el? most ahogy járkálsz vele suliba rajta volt nem? vagy nem figyelted vagy nem vetted észre h nincs rajta vagy mi lett vele? volt szervizben és ahogy visszahoztad nem volt rajta? nekem nem kell vagy nem kéne enyémen van :D :S
Nem azért mert sokallom, hanem mert nincs rá ennyim. De UP a jó motornak...
Nem nagy szám az eltérés, de akkor is, nem terepre jobb ha hosszabb a telóban a rugóút? Konkrétan X(175mm) az R(170mm).
70/512-09-71. 2000-2004-ig SV 650N-re(kereklámpás) ráfizetek.
Vazeg nincs meg nekem az első lánckerékvédő műanyag!Vagy lelopták vagy a szervizes nem tete vissza vagy elmaradt"szuper"! Valakinek ötlete hol és mennyi pénzért lehet olyat venni? Mert a szervizes gyerek egy fasz és úgyse adja oda ha ő nemtette vissza akkorse! A yamahába lehet olyat rendelni? Műanyag vagy valami vas?:D Előre is thx
Azt szeretném kérdezni hogy valaki vett már xt125x-be kijelzőt,mert nekem beázott és beszart írtam a Yamaha Wordnek hogy panelt mennyiért adnak hát valami horribilis árat mondtak( 100 ezer fölött),de olvastam itt hogy valaki vett már műszerfalat olcsóbban is,ezért kérnék tőletek segítséget hogy hol lehet venni ilyen kijelzőt?+ még Hátulra szeretnék venni valami gumit,mert agyári elfogyott Ti mit ajánlanátok?
Köszi szépen
Ákos
Hanyas évjáratú és km mennyi?
Előre is thx.
üdv.