Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt most komolyan kérdezted?
Heló!

Azért nem nagyon kapsz választ, mert nem sok lehetőség van a tuningra!
Cserélhetsz sok mindent, kipufogót, légszűrőt stb., nem sokat fog dobni: 2-3 ló !
Variálhatsz a fogaskerekeken pl.
A hengercsere az meg méregdrága, de az segít :D
Vagy marad minden így, vagy optikaituning, másnak nem nagyon van érteleme!
Ja és, nagyon szép hangot lehet neki csinálni egy fasza dobbal!

Szerintem!
Senki többet?

"Sziasztok.
Lassan újra szezon van és azon gondolkodtam hogy kicserélek pár dolgot ami ha minmiálisat is de dobhat a teljesítményen. Elsősorban légszűrőben és gyertyában gondolkotam, ezekről kérdeznék hogy mit ajánlotok, hol lehet venni, mik a tapasztalatok stb. És persze ha bármi más jótanács van azt is szívesen fogadom..."
Mit kellene csinálni hogy így nézzen ki?

Uhh!
Az fasza, jó hogy nem lett komolyabb baj!
Hát oldalról megkostoltam egy autót.
Elsővilla, idomok, kormány.... csere, de nem én voltam a hibás fizett a biztósitó és már hozhatom haza.
Előre is köszi!
Mi jónak van szervizben a géped?
Persze csinálok pár képet róla, csak nem tom mikorra mert szervizen van a vas.
Sziasztok.
Lassan újra szezon van és azon gondolkodtam hogy kicserélek pár dolgot ami ha minmiálisat is de dobhat a teljesítményen. Elsősorban légszűrőben és gyertyában gondolkotam, ezekről kérdeznék hogy mit ajánlotok, hol lehet venni, mik a tapasztalatok stb. És persze ha bármi más jótanács van azt is szívesen fogadom...
én a helyedbe megnézném a Bambiét olyat vennék
Heló!
Megtennéd nekem, hogy lefényképezed az ülés alatti részt?
Hasznos dolog ez, de hát annyiért soha nem lesz nekem, inkább csinálok 1et magamnak!
köszi
Mivel gyári elégborsos, olyan 27 000 körül volt
és mennyibe került ha megkérdezhetem
A csomagtartóm gyári yamaha, utolag rendeltem rá. Szerintem jó vétel volt mert nagyon sokmindenre jó (szálítás,mozgatás)
de ha nagyot akarod, hogy szóljon, akkor egy ilyet vegyél :D:D poton 360€ az kb 111600Ft.. te tudod :D
jó hang , 1-2 lónál többre ne számíts, nekem személy szerint nem tetszik..túl nagy a motorra.. ha már mindenféleképpen kipufogóban gondolkodsz, akkor nézd meg Speedrider-t helyedbe olyat vennék
Hali. Mi a véleményetek az ARROw-ról. kéne pár tuti info.
de elég lesz egy kis elemzés is
hello, neked a csomagtartód honnan van? sok helyen nézelődtem de még sehol nem találtam
Faxa a géped (YAMAHA!). Szépek ezek az X-ek is. És a jóidő tényleg nagyon kéne már
Remélem az enyém is készlesz már
Heló mindenki!
Új képek a galériámban, semmi extra!
Nagyon jó volt kicsit gurulni!
Legyen már tavasz!
Helló Xt-s kollégák!
Érdekelne, Hogy az xt-hez hol lehet valami jó és szép dobot vásárolni? Valami jó kis ovált. Akár rendszert, mert az a krumpli az alján nem kell oda. A házi dobokkal nem a legjobb a motornak
és így mennyit megy végre? mármint 13as lánckerékkel, mennyit forog le 5.ben?
hát elég sok gondom volt a mocival.... régebben asszem ide irtam hogy mik is, most elől 13as lánckerék van, hátul gyári :)
Hát kössz az infót!Enyémbe most van 347km!(2008.novemberében vettem!)
jajám:D én is 1000km-s szervíz után rakatom rá :D csak lenne már jóóóidőőő