Azért nem nagyon kapsz választ, mert nem sok lehetőség van a tuningra!
Cserélhetsz sok mindent, kipufogót, légszűrőt stb., nem sokat fog dobni: 2-3 ló !
Variálhatsz a fogaskerekeken pl.
A hengercsere az meg méregdrága, de az segít :D
Vagy marad minden így, vagy optikaituning, másnak nem nagyon van érteleme!
Ja és, nagyon szép hangot lehet neki csinálni egy fasza dobbal!
"Sziasztok.
Lassan újra szezon van és azon gondolkodtam hogy kicserélek pár dolgot ami ha minmiálisat is de dobhat a teljesítményen. Elsősorban légszűrőben és gyertyában gondolkotam, ezekről kérdeznék hogy mit ajánlotok, hol lehet venni, mik a tapasztalatok stb. És persze ha bármi más jótanács van azt is szívesen fogadom..."
Sziasztok.
Lassan újra szezon van és azon gondolkodtam hogy kicserélek pár dolgot ami ha minmiálisat is de dobhat a teljesítményen. Elsősorban légszűrőben és gyertyában gondolkotam, ezekről kérdeznék hogy mit ajánlotok, hol lehet venni, mik a tapasztalatok stb. És persze ha bármi más jótanács van azt is szívesen fogadom...
Heló!
Megtennéd nekem, hogy lefényképezed az ülés alatti részt?
Hasznos dolog ez, de hát annyiért soha nem lesz nekem, inkább csinálok 1et magamnak!
köszi
jó hang , 1-2 lónál többre ne számíts, nekem személy szerint nem tetszik..túl nagy a motorra.. ha már mindenféleképpen kipufogóban gondolkodsz, akkor nézd meg Speedrider-t helyedbe olyat vennék
Helló Xt-s kollégák!
Érdekelne, Hogy az xt-hez hol lehet valami jó és szép dobot vásárolni? Valami jó kis ovált. Akár rendszert, mert az a krumpli az alján nem kell oda. A házi dobokkal nem a legjobb a motornak
Azért nem nagyon kapsz választ, mert nem sok lehetőség van a tuningra!
Cserélhetsz sok mindent, kipufogót, légszűrőt stb., nem sokat fog dobni: 2-3 ló !
Variálhatsz a fogaskerekeken pl.
A hengercsere az meg méregdrága, de az segít :D
Vagy marad minden így, vagy optikaituning, másnak nem nagyon van érteleme!
Ja és, nagyon szép hangot lehet neki csinálni egy fasza dobbal!
Szerintem!
"Sziasztok.
Lassan újra szezon van és azon gondolkodtam hogy kicserélek pár dolgot ami ha minmiálisat is de dobhat a teljesítményen. Elsősorban légszűrőben és gyertyában gondolkotam, ezekről kérdeznék hogy mit ajánlotok, hol lehet venni, mik a tapasztalatok stb. És persze ha bármi más jótanács van azt is szívesen fogadom..."
Az fasza, jó hogy nem lett komolyabb baj!
Elsővilla, idomok, kormány.... csere, de nem én voltam a hibás fizett a biztósitó és már hozhatom haza.
Mi jónak van szervizben a géped?
Lassan újra szezon van és azon gondolkodtam hogy kicserélek pár dolgot ami ha minmiálisat is de dobhat a teljesítményen. Elsősorban légszűrőben és gyertyában gondolkotam, ezekről kérdeznék hogy mit ajánlotok, hol lehet venni, mik a tapasztalatok stb. És persze ha bármi más jótanács van azt is szívesen fogadom...
Megtennéd nekem, hogy lefényképezed az ülés alatti részt?
Hasznos dolog ez, de hát annyiért soha nem lesz nekem, inkább csinálok 1et magamnak!
köszi
de elég lesz egy kis elemzés is
Remélem az enyém is készlesz már
Új képek a galériámban, semmi extra!
Nagyon jó volt kicsit gurulni!
Legyen már tavasz!
Érdekelne, Hogy az xt-hez hol lehet valami jó és szép dobot vásárolni? Valami jó kis ovált. Akár rendszert, mert az a krumpli az alján nem kell oda. A házi dobokkal nem a legjobb a motornak