Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Egy ilyen dobot hol és menyiért lehet venni?
Előre is kössz!
Szerintem jobb mint az enduró, de ez az én véleményem, nekem nagyon bejött a moci, városba nagyon élvezetes vele a közlekedés:)
550re gondoltam!
menyiért adod a mocc ot?
Helló.Lassan ott leszek hogy lerakjam 125ccm re a jogsit.. eddig néha simo val mentem jogsi nélkül.. és elhatároztam h veszek 1 supemotot.. érdemes 1 ien gépet venni?
Választ előre is kösz..( ebbe a témába még kicsit "mugli" vok )
ELADÓ!
Ha felidegesít, kinyomom púrhabbal!
Gumisnál van most is, de azt mondta hogy ilyen gumi nincs a nagykerben.
keresgéltem a neten de így kimondottan nem találtam mérethez, sztem menyj el egy gumishoz és megrendeli neked
Valaki nem tudja hol tudnék venni egy 140 70 17 es belsőt?
Ilyen a világon nincs!
az tuti hogy párban kell cserélni, elvileg 3-4ezer Ft, kb.
Az mind szép és jó de...
Már nem valami gyári állapotú ráfogják hogy valameik esés miatt volt
nah és őkse ingyen dolgoznak jól + vágták az 1 ik haverom ott szal most írj valami okosat
A hétvégén miskolc körül mentem egy keveset, szép idő volt!
Ma reggel indulnék haza és lapos volt a hátsókerekem!
Körbeforgattam a kereket, sehol semmi, megnéztem a szelepet és az is rendben, de
A szelep tövénél engedett...
Meglazítottam az anyát, kicsit megforgattam a szelepszárat és utána meghúztam.
Fújtam bele 2.2-t de egy picit engedett!
Elindultam és kútról kútra mentem ellenőrizni, mindenhol már csak 1,2-1,4 volt benne!
Hazaértem és itthon is megnéztem megint 1,3 volt benne!
Felhívtam a gumist hogy mi van azt mondta szedjem ki vigyem el a kereket, kicseréli a szeleprudat, 5 perc és kész!
Kiszedtem, elvittem neki, felrakta a gépre ami leszedte róla a külsőt és lám...
A kezembe adta a belsőt és külön a szelepet!
Így derült ki hogy belső van benne és nem belső nélküli!
Csak azt nem tudom hogy bírt ki 40 km-t kiszakadt szeleppel
Hála, a tudatlanságom ellenére se nekem se a motornak nem lett semmi baja!
nekem is volna egy kérdésem, hátra milyen fékbetétet ajánlotok? nagyvasnál néztem Lucas-t, mi a véleményetek róla?
elvileg gariban ki kell cserélniük, itt a fórumon már többeknek kicserélték
Azt kifelejtettem még hogy van rajta még garancia de sztem márkaszervízbe ennyit sinmán elkérnének...
A 7 végén észrevettem hogy a szimeringes lett az első telóm elvitem 1 szerelőhőz hogy nézze+. Ő ezt monta: "Mind a 2 ő simeringet ki kell cserélni mert ha az 1 ikbe 8 as a másikba 10 es van akkor 1 más ellen fognak dolgozni 2x 2deci olaj.. akkor már kell venni 1 litert és az úgy kb 10.000" Szerintetek?
hello
tudnatok e segiteni?van egy xt660 om 2007 es a napokba elvagta az utam egy auto es beleszaladtam.Bisztosito nalunk sajnos penzbe fizet nem javitja a morokat es alkatreszt hoza sajnos nem kapot.Kellene lampa,lampa idom,elso vila,felso kiflli,kontakt,elso sarvedo.Ha van valakinek elado valami szoljatok elore kosz
Egy tizenegynéhány lóerős motortól mit akarsz? Ezek így mennek...
sajna stimmel
Egy 125-ös Xt-nek mennyi a végsebessége, mer nekem ha totál ráhajolok a motorra akkor megy 112-őt! Nemrég vettem a motor és nem tudom hogy az Xt-k ennyit mennek, vagy az enyémmel nem stimmel valami! Lécci válaszoljatok! Köszi
Vateráról van!
11 postával!
Nagyon masszív!
wow!:D Netten rendelted? Vagy boltbol vetted?
Srácok, Kakasdon a Hilcznél ma voltam 1000km-s szervizen.. 1 óra alatt megvolt a moci..kellett rendelnem 1 új szívatókart me régit letörtem miután elhoztam, egyből vittem a másik szervizbe, hogy rakják rá az új dobot..remélem az is meglesz jövőhétre szóval Kakasdon a Hilczet csak ajánlani tudom
Ma elmentem egy Yamaha márkakereskedőhöz(név nélkül), szerettem volna venni egy- két dolgot(jeladó, fékkar, index), de kapásból nem tudott árat mondani semmire, illetve a jeladóra azt mondta, hogy csak egyben lehet a műszerfallal és az tavaji áron 72.000 Ft volt, mondtam hogy itt a fórumon már többen is vettek 20.000 Ft alatti áron, erre azt a választ kaptam, hogy "biztos valami gagyi utángyártottat vettek", ekkor otthagytam őket. Tudtok mondani esetleg egy másik kereskedést, ahol esetleg tudnak árat mondani, ill. postáznak?