Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem... akkor az XR kicsit strapabíróbb lenne... végül is a Hondánál is megkülönböztetik az utcai (XL) és a terepesebb (XR).
Csak én itt olvastam róla:
http://totalbike.hu/motorteszt/xr125l/
és a villákat ennél sem találták olyan meggyőzőnek, azért gondoltam hogy az XT-ben is van ennyi tartás. De lehet hogy igazad van és jobban járnák az XR-el.
hát ha nem ugratgatsz vele, csak lightos enduro akkor fogja bírni, bár az első villája inkább városi utakra készült
Hát terepen is... de sztem ott az XT is elmegy
hát ha ezt a három motort nézegeted akkor sztem egyértelmű hogy XT, bár attól függ mire kell, ha terepen is akarnád használni nem csak városban akkor XR.
Bocccs, félre értettelek... értelek már. Én Honda XT-re gondoltam, pedig a kérdésben a Yamha XT-t kérdeztem... tiszta hülye vagyok.
Tényleg jobban néz ki a Yamaha XT mint a XR és teljesítmény is megegyezik. Lehet inkább az lesz, ha nem Bazuka.
Bazuka-ra azt írják Yamaha licensz.
Egyébként XT-t nem találtam 2002-nél fiatalabbat, régit meg nem akarok venni. Ezért esett a választás az XR-re.
Bazuka-ról egyéb tapasztalat/vélemény?
Bazuka B12 nem Yamaha tipus, asszem Honda licences blokk van benne, sokan dicsérik. Ha XR és XT között akarsz választani akkor XT-t ajánlom, sokkal szebb, más különbség nem nagyon van, teljesítmény is majdnem egyenlő mind a 3 motornál.
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy mit tudtok a Yamaha Bazuka B12 típusú motorról?
Miben más mint a sima XT125? Első motornak kellene, de nem tudom, hogy érdemes e ilyet venni. Légyszíves adjatok ötletet. Helyette Honda XR125 (2004-2006 évjárat) jöhetne számításba. Ez alapján mérlegeljetek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
csak kocsit tudok érte adni.
milyen autó?Pénz nem megoldható?
ja és rendszámos legyen, müszaki előny:P
sziasztok :)

érdekelne yami xt 125 r vagy x, max 550 e ft-ig, személykocsit adnék érte :) aki tud vmi okosat, az lécci dobjon egy mailt ekőre is köszike.
Dehogy, csak kiállok a lábtartóra, azt 50 környékén rántok rajta eggyet. Mondom, majd csinálok vidit mert ez így elég hihetetlennek tűnik...
Helló!
Közben rendeltem én is a Yamaha Hilcz-től (Kakasd), totálisan korrektek voltak, emailben leadtam a rendelést, gyorsan válaszoltak, hogy 17.000 Ft, és előleg nélkül elküldték postai utánvéttel, egy héten belül már nálam volt, úgyhogy csak ajánlani tudom őket.
Szia!

Tizenvalahányezer volt tavaly, yamaha world-ben vettem, korrektek voltak, a yamaha harmatival ellentétben nem kellett előre kifizetni az egészet, csak előleget kellett hagyni, két-három nap alatt volt meg, magam cseréltem, ki.
Ja! Gyári!

Üdv:
2N
Azt meg h csinálod?:D Van benne valami tuning?
Szevasztok. Gondoltam ide írom, h mire képes még a szekér....
...3.ban kerékre.....majd csinálok vidit mert én se hiszem el. Van ebbe azért kraft.
Mennyi idős a tied és mennyi km van benne? Állapota mien?:D
CSak mert az enyém is eladó és kíváncsi voltam.
3000km!Miért?
Heló!
Hány km van most a motorodban?
Akk nem sok értelme van... Gyári dobnak is van hangja. Nem olyan hangos de hosszu uton nem idegesit legalább
Nekem is ugyanez volt....
nem h erősebb de gyengébb lett nem pörög annyira, de a hangja nagyon jó 600asokat is veri, én rakattam bele egy szűkítő csövet amitől visszanyerte a régi erejét viszont a hangja egy picit gynegébb lett e most így a jó.
Gyorsulása jobb lett a sportkipufogóval? Fogyasztása növekedett? Végsebessége mennyi? Előre is köszi a választ