Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá!
Itt van pontosan:
Üdv mindenkinek!
Ki milyen olajat használ?Mert nekem a márkaszervíz Yamalube 4S20W50 olajat rakott bele és egy haver mondta szerinte sűrű bele! Mert őneki ismreőseinek, régi Kawa Gpz-kbe van ilyen ami nekem.
Előre is köszi válaszotok.
AZt hittem valami tuningos:D
Hello Atosz4! Bocs h most írok de kuka volt a sz.gépem :(

Gyári van rajt csaj a borítás át lett fújva :)

Mert?
csááá!
Tudnátok linkelni olyan oldalt ahol lehet venni normális kipuffot 125ös xtre?
előre is kössz
Na meg van!
Most lett beállítva!
Először 8 12 -re de kicsit csörgött ezért át lett állítva 7 10 -re, így már jó!
várjál 2-3 percet, mielőtt visszarakod a sarut (asszem nem is kell levenni, elég ha kiveszed a biztosítékot) és utána próbáld beállítani a ntrd-t úgy, hogy amikor a villogás során épp ntrd-n van, akkor ráadod a gyújtást...és már kész is vagy....
Én is ezt kérdem!
Meg hogy hol kell beállítani!
Sajna nem működik a kereső, megtudnátok mondani menyinek kell lenie a szelephézagnak? szívó/kipufugó
megcsináltam, de semmi:/ most elviszem ugyis 1000es szervizbe.. ott majd mondom nekik nézzék meg
amikor visszarakod, rárakod a gyújtást, villog hogy endr meg mtrd(asszem) akkor neked mtrd kell amikor azt írja ki akkor nyomj egy selectet és kész
megcsináltam, h az akkuról leszedtem mind a 2 csavart, visszaraktam és ugyan az.. nemtudom átállítani :/
Nem tudja valaki, hogy kell beállítani a szelepeket?
Voltam kicsit hosszabbat gurulni, hihetetlen mennyire nem figyelnek még az autósok a motorosokra... 50 kilóméter alatt 3x kerültem majdnem bajba az ő figyelmetlenségük miatt.
megijedtem hogy helyből mondasz ekkora badarságot akkor visszavontam a lekurást
Jólvanna csak ugrattam
most nagyon nagy hülyeséget írtál nem kell lemeríteni csak le kell venni az egyik sarut, aztan mikor visszateszed és ráforditod gyujtáskulcsot, akkor át kell állitani hogy ne endr -en legyen :)
endr = enduro mtdr = supermoto... asszem azt kell ki irni supermotonál
Ezt nagyon beszoptad:D Lekell merítened az akumlátort;) És amikor elinditod akkor lehet majd visszaállítani.
Sziasztok! Nemtudom mi baja az xt-nek, de szarul mér:/ nagyon keveset mér.. szóval 60at ír ki mikor 85-90et megyek.. vki nemtudja mi baja lehet? mikor ráfordítom a kulcsot endr-t ír ki. Ennek van vmi köze hozzá?
Hello giligeri!
Milyen kipuff van a motoron?
hello mindenkinek.azt szeretném kérdezni valakitől aki tudja, hogy milyen vastag tengelyek vannak az xt-ben.első és hátsó méret is jó lenne.ha valaki megmérné és leírná nekem azt megköszönném
Sziasztok. Nekem van egy eladó 125 X-em. 2006.04 havi. kék-fekete 525 papírért. 14e km-rel hibátlan blokkal 110-es végsebességgel tuningmentes.

Ha érdekel v.kit a számom 70/512-09-71. mailt ritkábban olvasok.
Új galéria a YAMAHÁról balesett után.
köszönöm
Parancsoljatok:(ez az egy van most)