Üdv mindenkinek!
Ki milyen olajat használ?Mert nekem a márkaszervíz Yamalube 4S20W50 olajat rakott bele és egy haver mondta szerinte sűrű bele! Mert őneki ismreőseinek, régi Kawa Gpz-kbe van ilyen ami nekem.
Előre is köszi válaszotok.
várjál 2-3 percet, mielőtt visszarakod a sarut (asszem nem is kell levenni, elég ha kiveszed a biztosítékot) és utána próbáld beállítani a ntrd-t úgy, hogy amikor a villogás során épp ntrd-n van, akkor ráadod a gyújtást...és már kész is vagy....
Voltam kicsit hosszabbat gurulni, hihetetlen mennyire nem figyelnek még az autósok a motorosokra... 50 kilóméter alatt 3x kerültem majdnem bajba az ő figyelmetlenségük miatt.
most nagyon nagy hülyeséget írtál nem kell lemeríteni csak le kell venni az egyik sarut, aztan mikor visszateszed és ráforditod gyujtáskulcsot, akkor át kell állitani hogy ne endr -en legyen :)
endr = enduro mtdr = supermoto... asszem azt kell ki irni supermotonál
Sziasztok! Nemtudom mi baja az xt-nek, de szarul mér:/ nagyon keveset mér.. szóval 60at ír ki mikor 85-90et megyek.. vki nemtudja mi baja lehet? mikor ráfordítom a kulcsot endr-t ír ki. Ennek van vmi köze hozzá?
hello mindenkinek.azt szeretném kérdezni valakitől aki tudja, hogy milyen vastag tengelyek vannak az xt-ben.első és hátsó méret is jó lenne.ha valaki megmérné és leírná nekem azt megköszönném
Itt van pontosan: