Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, nem normális, ha fehér a füst és büdös is akkor tuti hogy nem gőz , fehér általában olaj miatt lehet, lehet hogy eszi az olajat, olajszint rendben van?
Heló!

Nektek is szokott füstölni a moci?

Kis melegítés után fehér füstöt ont a kipuff, és büdös is!
De egy idő után elmúlik!
Nem tudja valaki mi lehet ez?
Szia!
Én innen rendeltem Michelin-t:
http://www.r17.hu/index.php?pa...
Mondjuk innen
Honnan lehet alkatrész rendelni? Mert haverom ugy berugta h leszakadt a hátsó féktartály
Találtam egy jó oldalt! van minden csak megkell ...... én szerintem Pirellit nézek :\

Gumik
Cserélt már valameikőtök gumit? Véleményre lennék kíváncsi, mert már nállam is esedékes a csere.
Itt van gumi.
Neten.....fingom sincs. Én üzletbe szoktam rendelni. De sztem ha beírod a google-be akkor kidob valami használhatót.
köszi esetleg nem tudod hol lehet neten rendelni ?
130/70-17 62s ......... Télleg a "62s" az mit jelent? me elöl meg 52s.
tudtok mondani egy hátsó gumi méretet ? meg ha van valami jó ötlet milyet , elfogadnám ! köszii
Ok, elhiszem......de hidd el, h a torx-al jobban jársz.Tapasztalat
pár vessző lemaradt, sry
sztem imbusszal rakták bele, én már egy párszor szedtem le és simán jött imbusszal, amikor harmatinál csinálták a motorom ott egy az egyben látom a munkát és ott is imbusszal csinálta csak nem kézzel hanem géppel
Bocs.... De ha nem akarod szétnyalni, akkor inkább "torx"-al próbálkozz, mert azt nem inbuszal tekerték bele.
De szóljá ha tévedek.....
5-ös
kettő fényes imbusz fogja, ahol be tudsz nyúlni ott, asszem 6os imbusz
Meg nem tom de amikor megvettem nekem csak Francia nyelvű könyvet adtak hozzá használtan vettem...
Köszi. De akkor most kikell operálnom az aksit? Jah tényleg az ülést h lehet lekapni?
Hali!
Remélem segít!
holnap rakok be képet a könyvből, pontról pontra le van írva minden, csak már lusta vagyok kikeresni, lefényképezni, majd holnap
Átváltott endurora és szarul méri a sebességet Hogyan lehet visszaállítani?
Boldog új évet így utólag is.

Lenne egy kérdésem, aksi nélkül be tudnám rúgni a motort? És ha be is indulna nem vágná gallyra a generátort?
BUÉK!
Mindenkinek balesetmentes motorozást kívánok erre az évre!