Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Tudnátok segíteni hogy mit lehet tuningolni az xt-n hogy megnőjjön a teljesítménye meg a végsebessége?
na kész lett a videó de este készült meg ilyenek szóval ide nem teszem fel itt a link aki leakarja tölteni :

Videó:)
részvétem...
Nem tud valaki vevőt az Xtm-re? Minden kérdésre szívesen válaszolok msn az adatlapon.
Cső skacok, idomszettel hogy áltok? Tudna valaki mondani árat? Mommentán hátső sárvédőre gondoltam+lámpa+rendszámtáblatartó...stb.... Bebaszott ez egykerék...... Kösz
aki még nem látta hallotta mocim a házilag csinált dobbal
nem injektoros de már írtam, csak a 2007-8as YBRé injektoros, egyébként full ua. a blokk
Injektoros az XT 125 X?
Az enyém 2008-as modell, de karbi van rajt......
nagyon köszönöm
Üdv! visszatértem : ) szombatra vagy vasárnapra levan beszélve egy kamera , szóval ha érdekel a hangja addig várj
Voltam bent boltban, megnéztem kipuffokat, nagyon jól néznek ki élőben, csak két kérdésem lenne amiben az eladó nem tudott segíteni:
1. nagyon forró a külseje üzemmelegen?
2. ennél mennyivel hangosabb? (ha hangosabb)
1
2

ilyen sportlégszűrőt sztem hanyagold, csak a gond lesz vele, alig szűr vmit, ennyi erővel szűrő nélkül is járkálhatnál csak úgy még hangosabb lenne
Kipufogót hol találok?Oldalra gondolok és persze linkre jobban.
A másik a sportlégszűrő, https://bolt.egumotors.hu/inde...
Ez ha átmérőben passol a karbira akkor tökéletes?Most csak 1 példának linkeltem csak.
Sziasztok.Eladó 1 kék színű 43-as StylMartin csizma.Elég jó állapotban van a talpa egyáltalán nicns elkopva.Ára:12ezer ft. Akit érdekel emailben írjon: adam9210@freemail.hu --- képet is küldök
nem, csináltam rá egy új dobot gyári félre lett rakva
szép hangja lett, ki lett pucolva a belseje?
motorstyling-nál van 14-15 ezerért sportkipuff, chip nincs, nem injektoros, sportlégszűrővel kapcsolatban sztem nem fog választ kapni mert tudtommal a fórumon senkinek nincs
Ja még az hogy sportlégszűrő is kb. mennyi és mennyivel lett jobb?
Helló mindenkinek.
2 hete jutottam új motoromhoz 2006-os Yamaha Xt 125 X.Melyik kipufogó vagy kipufogó rendszert ajánlanátok ami elég jó teljesítménye van és hangja is.És az lenne a lényeg hogy chippelni lehet e?Mivel injektoros gondolom akkor lehet és kb. mennyi?Meg láttam azt hogy kocsira sportdobot valaki rakott Xt-re és azzal milyen telj. lett?(jobban gyorsul e, mennyit megy)és a hangjáról is linkeljen valaki.
Előre is köszi.
sziasztok, régebben valaki kért hogy tegyek fel videót az xt-m hangjáról, hát most végre siekrült feltennem , remélem nemsokára látható is lesz
Hello! Jó még a gép? Tőlem vetted a motort! Mi a helyzet mi a változott a gépen? Üdv.: Dávid
eloxált
Hát olyan mint ami neked is van!
Lehet hogy nem króm, hanem alu de én csak a szinére gondoltam.
A lényeg hogy nem fekete, hanem ilyen mint a képen!
csillog mintha tükörbe néznél?
Hát az enyém az króm szinű.
Egy faxa kék,fényvisszaverős szerintem jó lenne rá!
Bár igen, a feketén mutat igazán!
hát, érdekes lenne, de hol van krómozott felni? én inkább feketét raknék rá