Voltam bent boltban, megnéztem kipuffokat, nagyon jól néznek ki élőben, csak két kérdésem lenne amiben az eladó nem tudott segíteni:
1. nagyon forró a külseje üzemmelegen?
2. ennél mennyivel hangosabb? (ha hangosabb)
Kipufogót hol találok?Oldalra gondolok és persze linkre jobban.
A másik a sportlégszűrő, https://bolt.egumotors.hu/inde...
Ez ha átmérőben passol a karbira akkor tökéletes?Most csak 1 példának linkeltem csak.
Sziasztok.Eladó 1 kék színű 43-as StylMartin csizma.Elég jó állapotban van a talpa egyáltalán nicns elkopva.Ára:12ezer ft. Akit érdekel emailben írjon: adam9210@freemail.hu --- képet is küldök
motorstyling-nál van 14-15 ezerért sportkipuff, chip nincs, nem injektoros, sportlégszűrővel kapcsolatban sztem nem fog választ kapni mert tudtommal a fórumon senkinek nincs
Helló mindenkinek.
2 hete jutottam új motoromhoz 2006-os Yamaha Xt 125 X.Melyik kipufogó vagy kipufogó rendszert ajánlanátok ami elég jó teljesítménye van és hangja is.És az lenne a lényeg hogy chippelni lehet e?Mivel injektoros gondolom akkor lehet és kb. mennyi?Meg láttam azt hogy kocsira sportdobot valaki rakott Xt-re és azzal milyen telj. lett?(jobban gyorsul e, mennyit megy)és a hangjáról is linkeljen valaki.
Előre is köszi.
Tudnátok segíteni hogy mit lehet tuningolni az xt-n hogy megnőjjön a teljesítménye meg a végsebessége?