Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik barátomnak ( motogp_46 ) olyan van a DRZ - 400 ( supermoto ) - án! Nagyon jó hangja van!
Kár, hogy nincs az XT - re Finster ( remélem jól írtam ) dob... az se gyenge... ( Én legalább is nem tudok róla, hogy lenne! ).
hát igen nekem is a pro circuit a szívem csücske, universalmotornál lehet érdeklődni árról
Estét!
Egész jó árban van! Azt hittem drágább! De néztem Youtube - n a Pro circuit - ot tudjátok.. az sem gyenge.. Csak azzal kapcsolatban viszont tippem sincs..
megpróbáltam mp3 lejátszóval :\ nem sok siker ..recseg mint a ...... holnap jobban ráérek majd kipróbálok több mindent + csinálok képet
nekem mind1, azzal vedd fel aminek a hangját a legjobbnak ítéled meg, engem csak a hang érdekel
Ja és ha van rá időd, tudnál csinálni 1pár közelit most, hogy már fent van?
Mindenki nevében: köszi!
Szerintem mindennel vedd fel és a legjobbat mutasd + !
hasonlít de sztem kicsit hangosabb... de ma megpróbálom legalább a hangot felvenni melyik lenne jobb a PDA vagy telefon ?:S v mp3 lejátszó ?
sajnos
sztem a miáltalunk nézett jóval de jóval hangosabb
Ja-ja, mostmár látom.
Eddig nem olvastam el.
azért nem gondolom, hogy ilyen hangja van mert erre azt írja a tulajdonos a hozzászólásokban hogyez egy átalakított autó kipuff, ha olyan hangja lenne mint a vidin akkor jó lenne nekem s mert az nem hangos, Speedrider? olyan hangja van?
Tuti hogy durva hangja van!
A képeken lehet látni, hogy nincs benne semmi folytás, így szinte olyan mint ha nem is lenne rajta dob!
Szerintem kb olyan hangos mint dob nélkül csak persze szép öblös hangja van!
Heló!
Szerintem ilyen a kipufogó hangja, úgy nézem ez az!
De ha nem ilyen akkor cáfoljatok meg!
http://www.youtube.com/watch?v...
ha nem szeretnél ide felrakni rossz minőségű videót akkor tudnál nekem küldeni msn-en legalább egy telefonos vidit a kipuff hangjáról? nem merem megvenni mert azt se szeretném hogy túl hangos legyen
ember, nem a bejövősségről van szó hanem az árról! 14-15ezer Ft!
ne reklámozd me én mondtam nektek hogy van ócsó kipuff, én egyébként csak azt mondtam hogy ami Tamásak van kipu az nem olyan hangos, egyébként most beszéltem velük(motorstyling), és majd vmikor bemegyek hozzájuk s akkor tok választani hogy a rövidebb de tömzsibb vagy a vékonyabb és hosszabbat fogom venni, odarakom a motor mellé és amelyik jobban tetszik
Óó, én nem tudok venni! Max. kérhetek a szüleimtől, mivel nekem nincsen se jövedelmem a heti zsebpénzem kívül meg semmi. Én kérdeztem a sportkipufogósat, láttam van vmelyikőtöknek de az olyan rövid és vastag az a kipuff.. nem annyira jön be
visszaolvasgattam .. nem tudom kiírta hogy a sportkipufogó alig hangosabb mint a gyári :\ elég nagy tévedés megpróbálok a héten valami kamerát intézni amúgy van a motostyling nál , ami nekem van . Remusnak van 120 körül, + ilyen 70ér van pesten márkát nem tudok. (csak mert kérdezte valaki )
vegyél XT-t annál többen leszünk
Estét!
Hát, ebben van valami Tuning, de.. nem tom De a TZR - s dolgomról nem tudsz semmit.. Nekem tökéletes lenne sztem.
na jóvan megyek F1et nézni de ahogy nézem már 15 perce mennie kéne de még mindig itt ugrálnak...
további sok sikert