Na mostmár kiderítettem mi is ez... Csak annyi lenne a kérdés, hogy ilyen molibdénes olaj adalékot kell rákenni vagy olyan olajat amibe már alapból benne van az adalék?
Sziasztok! A vezérműtengely berakásánál a manual ír valami "molybdenum disulfide oil" ez mi? meg egyáltalán tényleg szükséges rákenni? Motorolaj nem jó helyette? Ti egyáltalán foglalkoztok vele?
Na akkor én is kíváncsi lennék a véleményetekre. A képen a vezlánc feszítőm az olajos csíkig feszít jelenleg. Szerintetek mennyire van megnyúlva a lánc? Csere érett már?
Ha folyamatosan forralja, akkor legjobb esetben átégett a hengerfej tömítés, rosszabb esetben valami repedés van a hengeren, hengerfejen. De ebben az esetben, ha a repedés olyan már elég sok vizet eszik és fehéren füstöl. Az is kérdés, hogy fogy-e a víz egyáltalán?
Ha indul és szépen jár, akkor sztem ezen kívül baj nem lehet. Érdemes még az olajat is megnézni, hogy nem színeződött-e el. Lehet, hogy oda is jutott víz.
A legtisztább az lenne, ha megkérdnéd, hogy vegye le a hengerfejet és megnéznéd, hogy mi a helyzet a tömítéssel, elsősorban ez lehet a baja szerintem.
sziasztok!Egy javitasra szorulo wrt szeretnek venni!a tulaj azt mondja hogy fel volt fozve a motor!valaki nem tudja h mien karok tortennek ilyen esetbenn?koszi
Sziasztok!Vadonatúj vezérműlánc eladó rossz rendelés miatt a bolti ár feléért.Ár 7000 ft Ezekbe a tipusokba jó http://www.boats.net/parts/det...
0620 349 8275
mindenre jó.
Pontosan erre gondoltam. Ez megfelel a célra?
Ha indul és szépen jár, akkor sztem ezen kívül baj nem lehet. Érdemes még az olajat is megnézni, hogy nem színeződött-e el. Lehet, hogy oda is jutott víz.
A legtisztább az lenne, ha megkérdnéd, hogy vegye le a hengerfejet és megnéznéd, hogy mi a helyzet a tömítéssel, elsősorban ez lehet a baja szerintem.
Vezérműtengely 40 ezer.
320 as Spiegler tárcsa 20 ezer.
feketére festett fejidom 10 ezer.
posta megoldható !
apriliarx125@gmail.com
06304170233
0620 349 8275
Yamaha motorok szervizelését,továbbá gyári alkatrészek, kiegészítők beszerzését vállaljuk kedvezményes áron!
Elérhetőségünk adatlapon megtekinthető.