Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lazíts, még odébb lesz az... Mi a nyűg? :)
Hahó!
Mikor motorozol már erre?
Van egy kis nyügöm hátha kézrátétellel meg lehetne javítani.
Nekem bejött... :) A hengert egyszer érdemes levenni, alánézni, amúgy problémamentes. Bár nem versenyzek és nem használom agyon. De szerintem jó nagyon.
Én nem mennék vele amíg ki nem derül hogy elszabadult-e benne valami... Amúgy nem bonya szétszedni. A manualban is benne van, de értelemszerű is. A vizet meg az olajat le kell engedni, aztán azon az oldalon levenni mindent. Könnyen lejön a dekli, ha leveszed, semmi nem repül szét meg ilyesmi...
Ezen a robbantott ábrán láthatod, 11-12-13ast kellett cserélnem.
De nekem úgyvolt h lefulladtam egy patakban és rárúgtam egyet és lent maradt. Majd itthon vettem észre h csörög benne valami, és ez a végállás volt letörve, szerencsére nem okozott galibát.
Ez mit jelent pontosan?

Le tudnád irni reszletesen hogy mit kellene csinalnom. Ilyen motort meh nem szereltem nem igazan tudom h pontosoan hogy epül fel es hogy hogyan muködik a berugo része. Csak robbantott abrakat lattam rola.

köszi
nekem volt ilyen, de akkor új végállás kellett a berúgó környékére...
16-ért van prox vezlánc. Szerintem van ugyan olyan jó az mint a gyári.
Sziasztok olyan kérdésem volna hogy szeretnék venni YFZ450 quadot s azt mondták h a wr 450 -es blokk van benne s érdekelne h megbizhatoak vagy sok gond van velük ?
25-öt mondtak rá Fehérék egy picit sokallom, dehát ez van....
Nézegettem és gyári nem igen van olcsóbban :(
hali eladó a vasam SM szett + endúró szett egy valag alkatrész forgalmi törzskönyv rendszám van 2013 06 ig műszakis jelenleg az 5 sebességet gázra kidobja,,várom az ajánlatokat..MISEK..
Hát olyan 17-és 23ezer köszt lehet szerintem.
Tudja valaki mennyibe kerül mostanában egy 2001es WR426F-hez
gyári vezérműlánc?
Én nem taliztam még ilyennel.Olajt olyan 15üzóra.
Üdv

2004 es wr 450 esemen a berugokar berugas közben lennt maradt, vagyis csak felig jött vissza. Hatarozottan megakad valamiben kb feluton amikor jön felfele.

Találkozott-e már valaki hasonlo problémával esetleg? Tudna valaki segiteni mi lehet a baj?

Érdekelene még hogy milyen gyakran szokás olajat cserelni a motorban?

Elöre is köszönem a segitseget.
Én most vettem a Decathlonban, Diosaz raid 27 néven fut, 15-ért adják, azt hiszem, van benne egy literes camelback, van belőle kisebb is, és adnak hozzá vízálló huzatot is. Összecsatolható meg minden, a derékheveder két oldalán meg vannak ilyen kis zsebek is rajta.
Hahó!

vennék endúrós hátizsákot vagy övtáskát mert szomjan halok :-)
esetleg Valakinek elfekvöben?Vagy újat hol tudnék venni nem 30 ezerért?
Hellló
Tudja valaki hogy hol lehet ilyen Nissin pumpát venni? (használtat )
Hondára való meg arra is kéne, de pl. ilyet láttam ma a yamaha yzf-n meg a drz-n is.
köszi.
Köszi de egyenlőre el kéne adnom a jelenlegi motoromat hogy legyen pénzem másikra. Mihelyt sikerül eladnom eldöntöttem hogy yamaha WR-t veszek :)
Gyere el hozzám és próbáld ki az enyémet.
Hevesben vagyok Én is.
Köszi a gyors választ
ezek tudatában valószínűleg erre a motorra esik a választásom
illetve azért nem 20% használnám ki a mocit mert azért ahol lehet ott küldeném neki de nem verseny szinten, inkább túrázgatása leginkább földúton
de azért ha meglátok egy jó partot vagy erdős részt ott küldeném ami belefér :)
de pályán illetve versenyszerűen nem
Értelek Bocs hogy ezt irom de amolyan koca endurozásra használnád ki a mocit nem? :) Szoval olyan 100%-bol olyan 20% használnád ki a mocit gondolom én.Ami hát nem nagy erölködés neki.Figyu a szervizelés az nagyon használat függö.Ha te versenyzel ha te kinlotatod a motort ha minden moccolásnál meg forralod meg stb akkor 5havonta szerviz.De ha te a leirtak alapján akarod használni böven kitolodik ez az intervallum hidd el.3-4évet el megy lazán vagy többet.Ugy hogy én csak ajánlani tudom nem okoz csalodást
Köszönöm a válaszodat hasznos volt
De pont ez a baj hogy nekem nincs pénzem arra hogy évente több száz ezer forintot költsek rá.
Nekem egy olyan moci kellene ami ha karban van tartva rendesen gondolok ezalatt olaj levegőszűrő stb
akkor a blokk megbontása nélkül elmegy sokat KB 2-3 évet ugy hogy
iylen kisebb szombati motorzogatásra használnám csak (illetve nyári szünetben túrára enduróra 2 hónapig rendszeresen )
Azt szeretném megtudni hogy a wr iylen e ?
Üdv.Én csak ajánlani tudom a 426f-et nekem már lassan 2éve van meg és apszulutt meg vagyok elégedve vele.Mindig rendszeressen karban volt tartva az enyém igaz vigyáztam is rá és mindig a legjobbolajat adom neki.De egy ilyen mocinak kell is a jo olaj.Motul 5100 10w40-50 15w40-50.Légszürő folyamatos tisztittása és légszürö olaj a legjobb dolog ezeknek.Putoline pl.
nekem tavaly volt a yamahafehérnél szervizben.mindent kicserélettem és hát 300ezrembe került de brutál jo.

fenn van nekem eladó a motorom sajnos :( kategoria váltás miatt.475ezer az ára.Fájo meg válni töle de lehet nem adom el ink ott áljon mind hogy el vigyék :(.De komoly vevö jönne akkor lehet el adnám.
Amugy jo motor nem nagy a szerviz igénye hidd el.Ha kifogod és jo a blokkja akkor nagyon jo moci.Kokány szart ne vegyél.

Ricsi