Mivan?Meleg inditó kar?Nincs deko a wr-en?Szerintem az a kis kar a kuplungnál az dekompresszor az biztos,mert a hengerfejen van és nem a karbiban,a szelepeket emeli,legalább is a 426-on.A karbin van meleginditó az a piros,a fekete a szivató!Hogyan van az bekötve a karbiba,és melyik wr-en?
Nem egészen, a WR 400-426 nem automata dekompresszoros, jól mondja a kolléga, a kuplunkarnál a dekompresszor van neki. Bármelyik Yamaha kereskedésben kap, asszem nekem is van még raktáron valahol.
450-től (2003-) automata dekompresszoros csak.
Meleginditto kar?Nem hallotam ilyat.Én inditáskor hazsnálom a deko kart azt a kis feketét a meleginditto a porlazston van a pirso.nem hallotam ilyen néven ezt.Képet küldesz rola?
Amah értem.Csak ha szétt huzom a csatlakozot az alapjáratom jo ha vissza nyomom a moci alapjárata megváltozik és fel pörög.fenn ragad az alapjárat azt vissza esik
Szia,az a fehér csati,a gázállás érzékelő csatija.Gyakorlatilag egy potméter amit az a tengelyvég mozgat amin a súber kocsi van,ebből tudja a CDI,hogy hogyan áll a gázkar,és gondolom a gyujtást ahhoz állítja!"gondolom"Ja,más!A karbi rajz nagyon ok,csak az a baj,hogy továbbra sem tudom annak a két fúvókának mi a szerepe,és mekkora a gyári értéke?Az alapjáratit kicseréltem 45-re/50-ről/és tekertem egy kis levegőt neki sokkal jobb lett,már nem pörög,de nem úgy veszi a gázt ahogyan szeretném.Alacsonyabb fordultról nehezen gyorsul,vagy sok az anyag,vagy kevés?Próbálkozom!Csá!
Hali!Azt tudja-e valaki,hogy a 426 karburátoron a levegö szürö oldalon lelehet venni egy müanyag toldatot,és van ott két fúvóka.Kérdés,az minek,és mekkora lehet a gyári értéke?Nekem a job oldali 200,ez a tüszelep aljához csatlakozik,a másik 75 ezt nem tudom hova,de valamim köze van ehhez az alapjárat dologhoz az biztos,mert én a hétvégén próbálgattam,és azt gondolom,hogy a 75 az alapjárati levegőhöz szükséges!A barátom ktm karbiján/450exc/ ez a méret 100.Erről valaki valamit?Kösz!
Szerintem a gyujtótekercs
azért is durrogott amikor ott beindítottuk nálad emlékszel ? de nem biztos csak gondolom
de lényeg a lényeg már úton van a szerelőhöz ujratekercselik azt jó lesz :)
450-től (2003-) automata dekompresszoros csak.
Tapasztalat
azért is durrogott amikor ott beindítottuk nálad emlékszel ? de nem biztos csak gondolom
de lényeg a lényeg már úton van a szerelőhöz ujratekercselik azt jó lesz :)
de elsőnek a tekercsem tekercseltetem újra ! mert az kicsit kiégett ezért nem volt jó nálad se már...