Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy javitottad?
síktolattyún a teflonbevonatú lemezke Ez hol van?gondolom a porlaszto belselyébe nem?
hy!Nekem volt ilyen jelenságű problémám.A síktolattyún a teflonbevonatú lemezke el volt repedve és ott farsot szívott,meg nem ment vissza csak lassan a tolattyú mert szorult a repedés miatt.
Javítása óta tökéletes.
Sok Szerencsét
Sziasztok.Oylan kérdésem lenne hogy miért Ragad fenn az alapjáratom gázuzásra?Majd kis idö mulva vissza esik.A levegő állito csavart le vagy felfele kell tekerni hogy Oxigén dusabb benzin keveréket kapjon.Menetközbe illetve váltás közbe a motor fel bőg majd a fordulat vissza esik nagyon.

csak értelmes HSZ várok aki konyit is hozzá.
Tokkal-vonóval 20.000,- A jeladó kábel vadi új (12.000,- volt csak az), meg az elem...
Van komplett 426 kuplungom ! mennyit érne meg neked?biztos megeggyezünk
Mennyi az ára? engem érdekelne
az alapjárat ingadozik de már utána kérdezősködtem és elvileg a tű vagy a kehelycső van elkopva de szét lesz kapva és akkor kiderül valami más ötlet? hátha mégse az.
Azvolt a baj.tekertem a csavaron és pik pakk indult is a gép.nincs oxigén hiány:)
Van egy kifogástalan állapotú műszerem, komplett. Ha esetleg valakinek kell...
Miért, mi a probléma vele?
Hali!Mint kiderült,a 462-omban,400-as kuplung van.Lamellákat már vettem,de a kuplung kosár fedele is eléggé bekopott,vennék egy jobb állapotút mint az enyém esetleg valakinek eladó?Köszi!
Helló tud valaki fcr 39-es karbihoz felújító készletet vagy hol foglalkoznak a javításában?
áljunk meg egy szora ti a nem a gerincsérvemet mütötték hanem a gyulladt daganatot távolitották el a gerincem mellöl, ha a gerincsérvemet megmüttetem akkor örülhetek ha fél évre rá rá tudok ülni motorra.
Sziasztok.vennék yamaha wr400f kuplungkosarat.
Értelek.köszönöm.Meg prosza
Es pontosan melyik szinü szerinted a szivato a piros vagy a fekete, mert amit te leirsz az a meleginditora utal
Az uszofaz aljan van alulrol lehet hozzaferni egy kb. 2 cm es csvarhuzoval. Elinditod a motort bemelegited majd addig csvarod mig a leg jobban porog a gep majd egz negyed fordulatot vissza es fog indulni hidegen melegen. Ezt evszakok valtozasaval meg kell ismetelni.
Most tisztázzuk,Ez a levegö beálitás os csavar az uszóház alján van?mert ott láttam egy csavart Ö lenne az?És amugy üzem meleg blokknál kell állitani ezt gondolom.
gerincmütét után 1 héttel?
sziasztok, hát én ma csapattam, be is szartam párszor amikor keresztbe állt a motor a vizes uton, valami supermotyót kellene felpakolnom hogy jobb legyen a tapadásom,
Hali!Nekem tuning állító csavarom van a levegő beállítására,de a tűt még nem bántottam azt is lehet állítani,de hogyan?Most nem vagyok képben,újra szét kell szednem a karbimat mert idegesít ez a "felpörgés"!Ja,kiderült,hogy a 426-omba 400-as kuplung van,mivel a 426-é nem fér bele Hurrá!Küldhetem vissza,2 nap,hétvégi csapatásnak annyi!
Ez az alapjárati keverékcsavar.Az Az uszó ház alján ami van csavar?azzal lehet állitani a levegö benzin keverék mennyiségét?
Hidegen szivatoval nem indul meg szivatom szivato vissza indul mikor el indult kihuzom a szivatot fel pörög a motor.melegen nem néztem le e fullad szivatoval.Meleginditoval bizti de szivatoval nem hiszem.

Tipp?
A Motor fel pörög ha ki huzom a szivatot.Melegen nem nésztem hogy le e fullad h akihuzom neki a szivatot.Meleginditoval le fulald az biztos.
Hali ! Igen ez a fúvóka méretekre utal. Én nem cserélem a fúvókát mivel az alapjárati keverékcsavart illetve a tűt szoktam állítani de a fúvókacsere lényegesen egyszerűbb ! járó motornál mennyire pörög fel a motorod kihúzott szívatóval ? meleg motornál le kellene fulladnia a motornak ha ráhúzod a szívatót !