Segítségeteket szeretném kérni.
A wr/yz 400,426, 450 között mi a különbség főleg a blokk része érdekelne a szelepeket tudom meg a ccm is logikus, de méretbe hogy a blokközép ugyan az-e?
Igen , szoktam használni a kuplungot csak néha keronál sikeredett ugy hogy átrugtam akaratom ellenére, és ekkor vettem észre a sima váltást, de megfogadom a tanácsot, és kulungolva állatkodok, ez az örület egyébként akkor jött rám amikor kiprobáltam egy exc300ast, na akkor eldöntöttem hogy veszek egy endurót is mert az jóóóóóóóó, wr-re meg azért esett a választás, mert ha jól tudom ezzel a tipussal DAKAR-t nyrtek tehát nem lehet szar, nem csalodtam állat a gép, és ha véletlen ne adja isten átfordul, akkor sincsen akkora baj mint a 12esen lett.
Üdv.
Szerintem ezt a váltogatosdit ne firtassad használni kell a kuplungot azért találták ki.Több válto hibás wr van a nem megfelelö használat miatt.Szerinted meddig birná ki?kg30 a javitása.Havernak az 5. szált el a wr-ben Nekem lassan 2éve van meg és semmi baja.Jo olaj rendes használat és odafigyelés.Lehet vele álatkodni meg minden.De a váltoja a gyengéje.Amugy jo a választásod tipus iránt.
uraim kis információ kellene , most kezdtem hosszu szünet után ismét endurozni, talán xl500 am volt utoljára, nos a kérdésem a következő, ezen a motoron (wr450), szabad e kuplung nélkül felrugdosni a sebességeket, néha ugy sikerül, és semmi zaj nincs semmi akadás, visszafelé még nem probáltam, és addig nem is akarom kiprobálni amig meg nem nyugtat valaki hogy lehet, válaszokat elöre is köszi, ui: mire vigyázzak ennél a tipusnál, van esetleg tipushibája, azon kivül hogy egy idegbeteg állat, (mondom ezt zx12es tulajaként). üdv gábor
Keresek wr/yz felniket, Wr lámpás fejidomot (kocka alakút), Wr400( asszem a 426-é már más de ha nem azt is érdekel) gyújtást .
Nagyon sürgős lenne aki tud valamit az szóljon .
telefonszámom: 06-30/519-3727
Kosik Dávid
Köszi: Béla
az a baj az 5diksebesség javítása elég drága lehet...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
A wr/yz 400,426, 450 között mi a különbség főleg a blokk része érdekelne a szelepeket tudom meg a ccm is logikus, de méretbe hogy a blokközép ugyan az-e?
Szerintem ezt a váltogatosdit ne firtassad használni kell a kuplungot azért találták ki.Több válto hibás wr van a nem megfelelö használat miatt.Szerinted meddig birná ki?kg30 a javitása.Havernak az 5. szált el a wr-ben Nekem lassan 2éve van meg és semmi baja.Jo olaj rendes használat és odafigyelés.Lehet vele álatkodni meg minden.De a váltoja a gyengéje.Amugy jo a választásod tipus iránt.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Erre szeretném elcserélni a mocimat. Ránézésre jónak tűnik?mik ennek a motornak a betegségei?mire figyeljek majd?
Yz 250 (2001) összes alkatrésze komplett blokk, gyújtás, váz, segédváz, lengőkar, teleszkópok, himba, hűtők, kerekek ,stb
Wr 450 gyári dugattyú
wr/yz 426 főtengely komplett blokk futómű alkatrészek stb
Nagyon sürgős lenne aki tud valamit az szóljon .
telefonszámom: 06-30/519-3727
Kosik Dávid