Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sőt van egy gyári hurkatöltőm is 20e
helló nekem lenne egy fmf kipufogódobom összekötővel ! 30e ft
Sziasztok!
Kipufugó dobot keresek WR400-hoz, 426/450-es gyári dob is érdekelne, vagy valami ehhez a típushoz való sportdob!
Köszi
Köszi de nem beleköptek a főzelékembe így marad a vásárlás jövőre.
Köszi
Enyém nem érdekel? Alig több és full felújítva, felextrázva
Igen mindenképp mert nem nagyon szeretnék felesleges köröket futni plusz zsetonért hogy levizsgáztassam :D
Mindenkép rendszámos kell?
Sziasztok
Tudna valaki segíteni abban hogy ezt érdemes e meg venni konkrétan ezt néztem vagy ha vaki tud valamit az elő életéről megosztaná velem. Köszönöm
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_wr_426_wr_4
50-5082931
http://mxonline.hu/motokrossz_szuzeknek_i ilyenekre gondolok.

olajzás, zsírzás, levegö szürő, olajcsere, lánckenés, féktárcsa tisztitás, Mikor, mennyi idökozönként ?

Ja és a védelem, sisak+szemüveg, bakancs, kesztyű eddig jutottam. Mi a 'rendes' viselet a pályán?
Hali mindenkinek. Most tanulok motorozni,(kroszpályán wr 400f-en ) a kérdésem a következő- hogy az istenbe tudtok ugratni? Adjatok egy kis ítinert, mit, hogyan, menyivel ? Az a baj, hogy én külföldön élek, és elég nehezen tudom magam még megértetni, meg piszkosul nem is ismerek senkit. Én úgy érzem a lengés csillapítok elég puhák, hogyan teszteljem le? stb... sok hasznos infot kérek, a válaszokat nagyon szépen köszönöm
Van fötengelyem sonkával Prox haltokarral
Nálam van 426-é ha érdekel jelezz
nekem van 426 ból prox hajtókarral
mikori évjáratú 400ashoz ?
Keresek wr 400-asnak rossz főtengelyt.
levittem még 1 százast az árból... ha ennyiért sem kell senkinek, lassan szétkapom és eladom darabokban...
sziasztok supermoto felninek eladó a két felni párban 33 000ft a tárcsákat vásárlás előtt kipolírozom--30 605 6883
Irtad ugy találtad :)
Mennyit adnál érte?
Űdv.Én el hagytam felétek a sárvédöket amocimrol.Vissza adnád nekem?
mennyi a 2?
Srácok találtam 2 sárvédőt esetleg akit érdekelne írjon bátran árat megbeszéljük nincs törés repedés egyiken se.
Köszi neked is akkor így is teszek
Okés, köszi a tanácsot
én 500 km gurultam vele átlagos tempóban majd olajcsere ! érdemes mindenképp bejáratni mivel gondolom tartós használatra tervezed