Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pudvapappa17-------Az táblázat a fuvokákra utal?Figyu te szoktad cserélni a fuvokákat?
Az mitöl vanhogy szivatoval nem indul a gép?Meg szivatom vissza tolom a szivatot és indul is miközbe jár a motor a szivatot kihizom minden ok.Csak nem indul vele.vissza nyomom az ugy indul.Csak hidegen melegen Ok minden.
Ugy Szeretem ezeket a kérdezösködéseket.

PL:mennyire jo motor a Wr.
PL:Mennyire megbizhato.
vagy volt e vele gond mennyire jo stb stb.
El kell menni meg nézni kiproszálni aztán ha ok meg venni.Akár a 2millás motor is meg halhat 3üz óránál.
szia. azt szeretném kérdezni töled hogy neked volt e valami gondod a wr el? én is szeretnék egy 08 09 es wr t és érdekelne hogy menyire problémás. köszi
Köszi,a csavar másfél kifele,de mégsem jó!A táblázatból meg egy kukkot sem értek,de köszi,még tanulmányozom.
itt egy táblázat amin megtalálod melyik fúvókából mi a standard !

amúgy az alapjárati keverékcsavar helyzete 1 1/2 fordulat kefele !
Az nem kevés!Azt hiszem felújítom az enyémet,a lamellákat már ma meg is kaptam,akkor legalább jó lesz!Még 1 kérdés,ha lehet.Az alapjárati fordulat nagy gáz után fent marad,nem esik vissza.Ha engedem a kuplungot kicsit azonnal vissza áll!Ez mitől lehet már agyon fúvókáztam,de nem akar jó lenni.50 alapjárati,és 145 fő fúvóka,ezeket már cseréltem kissebbre,nagyobbra nyitott rendszerrel.A karbiban lehet valami kopott esetleg?
50e komplettan : kuplungkosár , kuplungagy , kopó és fém lamellák , hézagológyűrűk, nyomólap, rugók csavarokkal, jó állapotban van a kosár nincs reszelgetve felheggesztve szétverődve stb.lamaellák nincsenek megégve használhatók !
Kösz,várom!
én komplett kuplungot adnék kosárral lamellákkal lemezgyűrűvel rugóval stb ! az árát holnap megírom !
Az mennyi lenne?Lamellákat vennék újat,a manuál szerint van két lemez gyürü,az nekem hiányzik.Igazából nem csodálkozom,már csak a kuplung amit nem cseréltem ezen a motoron!A 426 lamellák 26 ezer,a 450-be,400-ba csak 13 ezer!Vajon miért?Biztos mert nekem ilyen van!Még szerencse,hogy nem drágán vettem,már 300 körül járok a ráköltéssel,de mindig van valami,már kezdem unni!Azt sem tudom,hogy ennek a fedélnek ahova a két lemez gyürü kerül simának kell lennie,mert az enyémen van egy kis váll,kb 1mm.Ez gond lehet,vagy hagyam a fenébe?!A két lemez gyürü mindenképpen kellene,biztos nem véletlenül van a manuálban!
én 400 e ft költöttem rá !
nekem van komplett kuplungom !
Hali!Keresnék kuplung fedelet 426-ra,nem a deknit,hanem ami a kosár külső fedele,és az 5db csavar tartja a rugóval!Kellene hozzá az a két lemez karika is,és ne legyen berágódva a széle mint az enyémnek,sajna.Valakinek esetleg?Köszi!
üdv. az lenne a kérdésem hogy neked volt e valami gondod a wr el? szeretnék én is egy ijet és azért kérdezem hogy merjek e belevágni. köszi
sziasztok. szeretnék venni egy yamaha wr 450 et 07,08 as évjáratot. ha valaki tud szoljon. köszi
Úgy néz ki hogy még javítható de ha mégse akkor mi az ára és kösz az infókat
Mitsuba... de az van rajta, illetve az van eladó.
ha a ktm-en is micubicsi önindító van akkor jó
Sziasztok.Tud valaki olyan infóval szolgálni hogy melyek azok az értékek amik a szelephézagra vonatkoznak?Mit mennyire kell állitani?
Ha jó a KTM önindító is, akkor nekem van egy tökéletes példány...;)
annyit tudok hogy húzós lesz ! de szerintem a ktm önindító is jó
Hali srácok wr450-hez önindítót keresek ha valaki tud tippet megköszönném
igen az
Az email címed az ami az adatlapodon van? Lehet érdekelne :D
Köszi előre is