pudvapappa17-------Az táblázat a fuvokákra utal?Figyu te szoktad cserélni a fuvokákat?
Az mitöl vanhogy szivatoval nem indul a gép?Meg szivatom vissza tolom a szivatot és indul is miközbe jár a motor a szivatot kihizom minden ok.Csak nem indul vele.vissza nyomom az ugy indul.Csak hidegen melegen Ok minden.
PL:mennyire jo motor a Wr.
PL:Mennyire megbizhato.
vagy volt e vele gond mennyire jo stb stb.
El kell menni meg nézni kiproszálni aztán ha ok meg venni.Akár a 2millás motor is meg halhat 3üz óránál.
szia. azt szeretném kérdezni töled hogy neked volt e valami gondod a wr el? én is szeretnék egy 08 09 es wr t és érdekelne hogy menyire problémás. köszi
Az nem kevés!Azt hiszem felújítom az enyémet,a lamellákat már ma meg is kaptam,akkor legalább jó lesz!Még 1 kérdés,ha lehet.Az alapjárati fordulat nagy gáz után fent marad,nem esik vissza.Ha engedem a kuplungot kicsit azonnal vissza áll!Ez mitől lehet már agyon fúvókáztam,de nem akar jó lenni.50 alapjárati,és 145 fő fúvóka,ezeket már cseréltem kissebbre,nagyobbra nyitott rendszerrel.A karbiban lehet valami kopott esetleg?
50e komplettan : kuplungkosár , kuplungagy , kopó és fém lamellák , hézagológyűrűk, nyomólap, rugók csavarokkal, jó állapotban van a kosár nincs reszelgetve felheggesztve szétverődve stb.lamaellák nincsenek megégve használhatók !
Az mennyi lenne?Lamellákat vennék újat,a manuál szerint van két lemez gyürü,az nekem hiányzik.Igazából nem csodálkozom,már csak a kuplung amit nem cseréltem ezen a motoron!A 426 lamellák 26 ezer,a 450-be,400-ba csak 13 ezer!Vajon miért?Biztos mert nekem ilyen van!Még szerencse,hogy nem drágán vettem,már 300 körül járok a ráköltéssel,de mindig van valami,már kezdem unni!Azt sem tudom,hogy ennek a fedélnek ahova a két lemez gyürü kerül simának kell lennie,mert az enyémen van egy kis váll,kb 1mm.Ez gond lehet,vagy hagyam a fenébe?!A két lemez gyürü mindenképpen kellene,biztos nem véletlenül van a manuálban!
Hali!Keresnék kuplung fedelet 426-ra,nem a deknit,hanem ami a kosár külső fedele,és az 5db csavar tartja a rugóval!Kellene hozzá az a két lemez karika is,és ne legyen berágódva a széle mint az enyémnek,sajna.Valakinek esetleg?Köszi!
Az mitöl vanhogy szivatoval nem indul a gép?Meg szivatom vissza tolom a szivatot és indul is miközbe jár a motor a szivatot kihizom minden ok.Csak nem indul vele.vissza nyomom az ugy indul.Csak hidegen melegen Ok minden.