Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Motorvásárlás előtt állok, WR-ek felé kukkangatok, de ha valaki tudna segíteni az jó lenne :)
Pl: Ezneknek a tipusoknak, mi a gyengéje, mi szokott törni?
És még annyi hogy az évjáratot, honnan lehet ezeknél kideríteni?
Sziasztok!
Szükségem lenne egy hátsó felnire (WR 400 '98)... valakinek esetleg eladó?
Ja és esetleg fejidom is érdekelne
Üdv
Köszönöm!
Szia

A fekete a szivato
A piros meg a melegindittója.ha le fuladsz és nehezen indul akkor azt kihuzod párat rá rugsz és indul is.

Üdv,
Üdv WR brigád!
Most lettem wr400 tulaj és lenne egy kérdésem:
Bal oldalt a karbinál van ugye a szívató de van még egy olyasféle húzós valami rajta, Az mi?
Okés papírok minden le van már rendezve?
Üdv, mehetünk
Van egy Ilyen eladó Motorom.

Pár infó rola.

2002.Évj.Wr426f.Jo motorikus állapotban. nem csattok berreg brummog nyávog meg stb stb.Jo állapotu motorikussan.Csak Motul levet kapott.

Pár extra ami a mocin csüng.

Titán Kipu rendszer. (AKRA).
Ujj Iris cross lánc.
Ujj fogaskerekek elöl hátul.
Ujj Mitas c16 hátso gumma.
Hüttő Védö.
Ujj ufo elsö sárvédö.
Mx Magura kormány.
Ramirez kormány magasittó.
Ujj kuplung bowden és elsö láncvezetö.
Fékbetétek azok elöl hátul jok olyan 250Km lehet a fékbetétekbe amugy Goldfren van benne.

Elsö féktársa cserés egyedül.Nem válasz csak uszótársás és ki kopott. Ár infó telefonon.
Ja és akármilyen alkatrész kellet hozzá az csak a Fehéréktöl volt rendelve hozzá.Volt nagy szervizen is a motor.Akkor lett cserélve benne Wössner dúgó.Prox hajtokarszett és D.I.D vezlánc.Mindenszámla meg ákombákom meg van hozzá.Ja meg a gyári kipu rendszer is meg van hozzá.

Hát ennyi.Ár infó telon vagy mailban. oriongi@freemail.hu Tel?303451070.
msn:ricsikucsika@hotmail.com. Csak komoly hozzá értö válaszok jöhetnek.
Sziasztok kicsi hellp kellene nekem van egy 2000 res évjáratú wr400f szeretném meg tudni a jó és a rossz tulajdonságait bonc teremben szinte semmit sem találtam érdekelne engem sok dolog vele kapcsolatban aki tud légy szíves segítsen PL: fogyasztás?,meg bízhatóság?,szerviz igény?, alkatrész ellátás?, mennyire lehet kezelni?, futómű?, endurozásra mennyire alkalmas?,válaszotokat előre is nagyon köszönöm
Nem is gond mert közbe lefoglalózták.
Gondolom az utángyártott.
el kell adnom a motorom ha érdekel vkit szóljon...

http://kepesmotor.hu/yamaha-en...
Hát azt kissé sokallom.5800az ujj hátso sárvédö.meg 3700 a start tápla plusz futár dij.

thx azért
Csumi.Mennyiért adod a hátsó sárvédöt meg az elsö startszám táplát?

üdv
Szeva, május 9 után gurulás?
Hali Mindenki!
YZ 450 Bontódik.
Érd.20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Helló!
Segits már Lécci.
Ha van a motorodon leállitó gomb nézd már meg,h milyen szinű vezetékre van rákötve.

Köszi előre is
Köszi a választ!
Fingom sem volt róla!
Hali.

Igen üzemorás.Mind minden wr vag ymás versenyenduró.
Üdv nektek!
Egy elég egyszerű kérdésem lenne!
Wr426f üzemórás e?
A segítséget előre is köszönöm!
Hell. Valaki tudna abban segíteni, hogy mit tegyek ill mi lehet a hiba, ha egyik napról a másikra nem tudom elindítani WR 400 F-t. Jó kompresszió, új gyertya, annyit látok hogy fekete a gyertya gondolom gyújtáshiba? hidegen néha durrog, és indításkor is és utána leáll gyertya ki ami nem egyszerű!
Lehet h egy karbi tisztítás se ártana !
Csumi Yamahások.

Infó kellene arrol hogy miért csinálja azt a Wr-em hogy vissza durróg a kipufogo és szép lassan le ál a moci.Aztán be rugom és ok minden gó tovább.GYERTYA gyanus a dolog?
köszi ;)